Druga Liga - grupa Zapad
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Zapad
http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... -Zapad/521" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
Hvala za link, iz druge lige (zapad,sjever,jug) jeli samo prvak ulazi u prvu ligu FBIH I koliko ih ispada???badblueboylivno je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... -Zapad/521
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Zaboravio si i centar. Da, samo prvaci ulaze u prvu ligu FBiH, a broj ekipa koje ispadaju nisam ti u mogucnosti reci jer i nije bas da pretjerano pratim ovaj rang takmicenja, no sve zavisi od lige do ligeCepi1981 je napisao/la:Hvala za link, iz druge lige (zapad,sjever,jug) jeli samo prvak ulazi u prvu ligu FBIH I koliko ih ispada???badblueboylivno je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... -Zapad/521

zavisi od situacije. npr. koliko iz prve lige federacije ispada u tu ligu, što ih više ispada u ovu ligu onda logično iz ove lige ispada više ekipa, onda da li ovi ispod ove lige žele igrati ovu ligu ili ne zbog finansijski mogučnosti itd.AnelZ je napisao/la:Zaboravio si i centar. Da, samo prvaci ulaze u prvu ligu FBiH, a broj ekipa koje ispadaju nisam ti u mogucnosti reci jer i nije bas da pretjerano pratim ovaj rang takmicenja, no sve zavisi od lige do ligeCepi1981 je napisao/la:Hvala za link, iz druge lige (zapad,sjever,jug) jeli samo prvak ulazi u prvu ligu FBIH I koliko ih ispada???badblueboylivno je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... -Zapad/521
Evo vraćam se i ja na forum!
U Maestralu se dogodila prava smjena generacija, po 6 juniora igra svaku utakmicu za seniore. Nakon loših utakmica izgleda će se sad skupiti dovoljno bodova za gornji dio tablice.
I usput jedan snimak gola iz slobodnjaka sa okršaja juniorskog kupa KSB NK Maestral BSI - NK Iskra Bugojno 2:1, gol zabio Alija Vunić
vrijedi pogledat
[youtube][/youtube]
U Maestralu se dogodila prava smjena generacija, po 6 juniora igra svaku utakmicu za seniore. Nakon loših utakmica izgleda će se sad skupiti dovoljno bodova za gornji dio tablice.
I usput jedan snimak gola iz slobodnjaka sa okršaja juniorskog kupa KSB NK Maestral BSI - NK Iskra Bugojno 2:1, gol zabio Alija Vunić

[youtube][/youtube]
I Salihovic bi mi zamjerio za ovu golcinuGonng je napisao/la:Evo vraćam se i ja na forum!
I usput jedan snimak gola iz slobodnjaka sa okršaja juniorskog kupa KSB NK Maestral BSI - NK Iskra Bugojno 2:1, gol zabio Alija Vunićvrijedi pogledat
[youtube][/youtube]

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
ta se dasava u ovoj ligi dajte te rezultate
NK Una je pobjedom u jucerasnjoj utakmici protiv Kljuca od 1-0 dosla na korak do osvajanja prvog mjesta i plasmana u Prvu ligu Federacije BiH . Sa jednom pobjedom u zadnja 2 kola NK Una sigurno osvaja prvo mjesto . Prvu mec loptu ekipa Une ce imati u Vitezu protiv FK Vitez a drugu u zadnjem kolu u Kulen Vakufu protiv ekipe Viteza iz Buzima !
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Vitez: Vitez 2 -0 Una Kulen Vakuf
Bužim: Vitez 3 - 2 Sloga Bosanska Otoka
99% da su ovo tacni rezultati, tako da odluka pada u zadnjem kolu. Po svemu sudeci da ce Una domacom pobjedom protiv Viteza iz Bužima u zadnjem kolu zadrzati prvo mjesto, ali veliko je pitanje da li ce igrati Prvu ligu FBiH.
Kako sam cuo od sudija koje sude Drugu ligu FBiH ukoliko klub odustane od prvog mjesta automatski ide u Kantonalnu ligu, ako je ovo tacno to nije dobra stvar za Unu ukoliko odustanu.
99% da su ovo tacni rezultati, tako da odluka pada u zadnjem kolu. Po svemu sudeci da ce Una domacom pobjedom protiv Viteza iz Bužima u zadnjem kolu zadrzati prvo mjesto, ali veliko je pitanje da li ce igrati Prvu ligu FBiH.
Kako sam cuo od sudija koje sude Drugu ligu FBiH ukoliko klub odustane od prvog mjesta automatski ide u Kantonalnu ligu, ako je ovo tacno to nije dobra stvar za Unu ukoliko odustanu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
onda im je bolje da yadnju puste i izgubeNeRi_K je napisao/la:Vitez: Vitez 2 -0 Una Kulen Vakuf
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislim da postoji datum do kojeg se klub mora izjasniti ide li u viši rang, a tek će biti izbačeni u najniži rang ako odustanu nakon tog datuma.
Hayley <3
tko ispada iz ove lige i tko dolazi, zna li se vec??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Dolazi NK Brekovica koja je danas obezbijedila ulazak u viši rang , a ispada Mladost Polje i još neko 

Dobrotko ulazi to je bilo samo onako pitanje reda radibavarian_bk je napisao/la:Dolazi NK Brekovica koja je danas obezbijedila ulazak u viši rang , a ispada Mladost Polje i još neko

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Neka udje FK Vitez a ako Bog da na godinu FK u Premijer gdje ga ceka NK Vitez, tako da Vitez iznijedri dva premijerligasa 

Zelje, cestitke i pozdravi su na drugom podforumu...Cepi1981 je napisao/la:Neka udje FK Vitez a ako Bog da na godinu FK u Premijer gdje ga ceka NK Vitez, tako da Vitez iznijedri dva premijerligasa

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Una Kulen Vakuf (Bihać) 3 - 0 Vitez Bužim
Ovom pobjedom Una je zadrzala prvo mjesto, ali nazalost po svim pricama nemaju ambicije da igraju Prvu ligu FBiH.
Sloga Bosanska Otoka 3 -0 Kiseljak
Ovo je utakmica koja ce biti registrovana sluzbenim rezultatom zbog nedolaska igraca Kiseljaka.
Omladinac 75 Pokoj (Bihać) 2 - 1 Vitez
Vlašić 6 - 2 Bratstvo Bosanska Krupa
Mladost DS 3 - 2 Maestral Jajce
Ovom pobjedom Una je zadrzala prvo mjesto, ali nazalost po svim pricama nemaju ambicije da igraju Prvu ligu FBiH.
Sloga Bosanska Otoka 3 -0 Kiseljak
Ovo je utakmica koja ce biti registrovana sluzbenim rezultatom zbog nedolaska igraca Kiseljaka.
Omladinac 75 Pokoj (Bihać) 2 - 1 Vitez
Vlašić 6 - 2 Bratstvo Bosanska Krupa
Mladost DS 3 - 2 Maestral Jajce
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Zna li itko sastav lige, tko ce igrati, a tko nece?
Kako sam ja nacuo liga ce imati 14 klubova a ispadaju Mladost Polje i Kiseljak.
U ligu dolaze Krajina i Krajisnik iz prve lige te Brekovica i Busovaca iz kantonalnih.
Ali nisam bas siguran da nece biti odustajanja nekih klubova.
U ligu dolaze Krajina i Krajisnik iz prve lige te Brekovica i Busovaca iz kantonalnih.
Ali nisam bas siguran da nece biti odustajanja nekih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.