FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la LjumanM95 » 02 jun 2013, 15:29

Ne znam da li su imali u planu svim silama da nam uzmu bod ili sva 3, ali prema onome što sam gledao jučer nisu izgledali nimalo sretno zbog poraza, a njihova igra zadnjih 15-20 minuta je to i dokazala, odnosno da su nastojali doći do boda.

Za ovog gore što kaže da se ne bi vidjeli, uz sav respekt za vašu igru ove sezone niste Bayern i nepobjedivi. ;) Slažem se da smo mi jako loši i da je taj remont potreban, ali ni Radnički nije bog zna šta bolji da se desi to o čemu pričaš.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 jun 2013, 15:34

VolimRadnicki je napisao/la:Pa da je kojim slučajem bilo 2:2, pa Lugi bi sa gola trčao po loptu da je sam sebi gurne u go. :mrgreen:
Budi zadovoljan što je Lugi jučer odigrao strašnu ulogu da ne bude min. 4-0 nakon prvih 45. min. Ni u šali tako o njemu!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 02 jun 2013, 23:49

Napisao sam na jednoj temi nesto u ovom smislu

"Idemo u Banovice da igramo. Volio bih da Buducnost ostane u ovoj ligi i da taj opstanak zarade zalaganjem svojih igraca, a ne nezalaganjem protivnickih".

Buducnost je pobijedila zasluzeno i cestitam im na tome. Nadam se da ce ostvariti i povoljan rezultat na Tusnju, jer kao sto napisah - volio bih da ostanete u ovom rangu takmicenja.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2013, 00:00

tesko da cete dobit Slobodu..vrlo,vrlo tesko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 03 jun 2013, 07:59

staragarda je napisao/la:tesko da cete dobit Slobodu..vrlo,vrlo tesko

ako nam puste dobit cemo :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 jun 2013, 22:24

Samo kad se sjetim ove pjesme kad je puste na stadionu, najezim se ccc.. To je bilo vrijeme kad se igrao fudbal u nasem gradu ;) ;)

[youtube][/youtube]
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 jun 2013, 22:31

Ma ovo je nula za onu našu himnu. Kako je ono moćno bilo, pred svaku tekmu je puštana. 8-) Imam je i sada na mobu, mora se to jednom prebaciti i staviti na youtube, samo treba je odraditi pošto može samo na slušalice. :D Mora nešto biti retardirano da ga yebeš. :lol:

Inače mislim da mi u Tuzli možemo barem do boda, budući da smo do njega stizali već na do sada jako teškim gostovanjima (Bihać, Kakanj, Cazin, Čapljina) mislim da se isto može ponoviti i u Tuzli. Eh tada nam igra pobjeda Rudara i nešto mislim da je ovo jako moguć scenario ako bi Rudar igrao. Mada ne moramo ni ostati, ja ću to ponovo ponoviti da igrom nismo zaslužili da ostanemo. Jedino smo dobro odradili sami početak prvenstva i evo sada pred kraj igraju dobro (protiv Troglava, Rudara i Radničkog odlične partije), ali moguće da će biti kasno.

Ako već ne budemo u mogućnosti da mi ostanemo volio bih da to bude Bosna jer zaslužuju zbog kakve-takve historije, a i Visoko to zaslužuje. Pored toga mislim da su kvalitetnija i bolja momčad od Troglava, tako su se pokazali u Banovićima pa bi to bila moja želja ako mi ne uspijemo ništa izvući iz Tuzle.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 03 jun 2013, 23:20

samolukavac je napisao/la:Dajte ljudi ne provaljujte se, pa Radnički je Krajinu u Cazinu pobijedio za vas, ništa nam ta tri boda nisu značila dok bi oni sa pobjedom imali neke šanse, ljudi nas sad mrze mogu misliti nekad opet ako se sastanemo u Cazinu ljudi će nas dočekati na nož, drugo i juče je Radnički odigrao utakmicu onako što se mora odigrati jer vama bodovi trebaju, i sad kad ste slavili jedva Radnički pustio, dajte molim vas, mi da smo htjeli vas istjerati iz lige došli bi i zeznuli vas, ali to nam nije cilj bolje vi da igrate s nama nego neko drugi, svaka čast svima mislim, mada su neki htjeli da vas zeznu zbog one famozne utakmice u Vitezu za ulazak tad u Premier ligu, ali eto dobro je po vas završilo na kraju sve, sad čekajte 8 juni i vidjećete jeste li uspjeli, utakmica 21 kola Budućnost-Bratstvo i rezultat 3-3 koštat će vas ispadanja (ali et vi ste njih zeznuli nekad prije, i oni vam vratili)....pozz
Iskreno žao mi je BUDUĆNOSTI jer su male šanse da ostanu,bez obzira na aferime od sezone 08/09.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 jun 2013, 00:04

BOSNA JE NAJLOŠIJA EKIPA OD OVIH KOJE SPOMINJETE I TREBALA BI OBVEZNO ISPASTI U PRIORITETU.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 jun 2013, 00:29

Moje mišljenje je da je Bosna mnogo bolji dojam ostavila na mene i odigrala odlično (bili jako blizu bodu), za razliku od Troglava.

Samo smorili ste sa tim nekim utakmicama iz prošlosti. 'ladno me zaboli ku.rac i za Bratstvo i te famozne utakmice. Ljudi su odigrali čisto pošteno i uzeli nam bod, ne vidim razlog zašto su oni krivi za naše ispadanje (osim njihovih nekih hirova kako nam se svete i slično), a mi smo poslije toga imali "meč loptu" protiv Podgrmeča i nismo je iskoristili. Tako da to neko prkošenje i osvećivanje isključivo zbog toga što smo mi tada igrali pošteno i bez puštanja izbacite već jednom iz glave.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jun 2013, 11:53

sef_mafije je napisao/la:

pa u tome i jeste fora...sto ste prelosi za cistu pobjedu a Sloboda zbog pritiska navijaca nece smjet pustit..mislim da bi najdalje do boda mogli dobacit..mozda..ko je bio na utakmici onog smijesnog kupa tk zna o cemu pricam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 04 jun 2013, 12:10

Treba pustit utakmicu

CuMuRaS
Kontakt:

Post Postao/la CuMuRaS » 04 jun 2013, 12:20

staragarda je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:

pa u tome i jeste fora...sto ste prelosi za cistu pobjedu a Sloboda zbog pritiska navijaca nece smjet pustit..mislim da bi najdalje do boda mogli dobacit..mozda..ko je bio na utakmici onog smijesnog kupa tk zna o cemu pricam
I šta sad treba da vi nas pobjedite,i da mi ispadnemo?
Jeli o tome pricas -.-
Valjali smo vam X puta,morat cete i vi nama sada,zivi bili pa vidjeli ;)
Dilamo CRNI UGALJ !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jun 2013, 19:26

Ebiga druze valjali smo I mi vama..one godine kad ste ispali nismo vam mogli dati vise od boda 0:0 jer bi I sebe ugrozili...a evropu ste dobili odnosno playoff tako sto smo mi dobili dzerzelez a da su uzeli bod oni bu bili u playoffu a ne buducnost...uglavnom nasi smo I evo vodite 0:1 mi ipak nismo ono sto je vecina govorila , kao sto mozes da vidis I po reaiciji navijaca koji zele da vas sloboda pusti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 19:28

0-1.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 08 jun 2013, 19:50

Komšije da vam prvi čestitam.Vidim Bosna gubi u Kaknju.
Sada novog trenera i tamo gdje vam je mjesto brate.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 jun 2013, 20:38

Nema na čemu komšije :mrgreen:

Pa recite sad Sloboda/Tuzlaci ovako onako :P
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 jun 2013, 20:41

Hvala Komšije na cestitkama :D :mrgreen: , haman se slavi u Banovicima veceras :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jun 2013, 20:59

cestitke na opstanku u ligi.vama je mjesto jos jedan rang vise a o nizem nema govora ;) na kraju spretno i sretno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 jun 2013, 21:05

Čestitke na opstanku, mislim da prije svega nije trebalo da se dovedete do ove situacije, a isto tako nadam se da ćete komšijama iz Gračanice znati fino naplatiti sl. sezone to što su vam otkinuli bodove kod kuće, a nije im trebalo ni za šire.

Pozdrav!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.