FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miki_92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 02 jun 2013, 15:51

M4kaveli je napisao/la:@arhimed_89,
Jeste veceras u 21h prijateljska tekma.
Ne znam tacno ko prenosi, ali mislim da bi SK mogao ..
tekma je na AS 3 ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jun 2013, 15:56

ceze je napisao/la: Tek sam sad pročitao da se spominje da će ih Mourinho pustiti, izvinjavam se onda :mrgreen:
Samo nastavite :mrgreen:
Inace Mourinho u ovih zadnjih mjesec dana leti po medijima, pa cak prica i takve stvari :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2013, 15:57

Pa dobro, jest teško očekivat' da će doći oba u Barcu, al' nije ni nemoguće jbg...

Ja nekako veće šanse dajem Luizu da dođe.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2013, 15:59

ne vjerujem da bi celzi prodao i ivanovica i luiza, jednog od njih bi se moglo kupiti, obojicu tesko

luiz bi trebao biti prvi izbor, ako ne on, onda treba ganajti ivanovica, i on bi kao stoper mogao biti dobar kod nas

jedan od njih dvojice taman, a ako moraju u paketu, ni to nije lose, nek se ima malo sirine nazad, mada cisto sumnjam da je istina to da prodaju obojicu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 02 jun 2013, 16:01

Ivanovic je imao ponudu od Monaca tesku 25 miliona funti i ona je odbijena, zadnja ponuda za Luiza od Barce bila je teska 28 miliona eura i ona je odbijena.
Osim ova dva igraca mnogi su igraci na udari drugih klubova i medija , Hazard(Monaco), KDB(bvb), Lukaku, Ramires, Torres, Mata.......zar stvarno mislite da bi Abramovich prodavao najbolje igrace?!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 jun 2013, 16:08

soxx je napisao/la:
ceze je napisao/la: Tek sam sad pročitao da se spominje da će ih Mourinho pustiti, izvinjavam se onda :mrgreen:
Inace Mourinho u ovih zadnjih mjesec dana leti po medijima, pa cak prica i takve stvari :D
Inače sam ovo pročitao na vašem pdf-u, tako da..
Slažem se da je ublehaška priča, ali ako se spominje negdje onda je svaka rasprava donekle opravdana.
Pusti ih neka maštaju, šta fali :mrgreen:

A Barca treba ganjati stopere iz klubova koji finansijski slabiji.
Ne može se očekivati od PSG-a ili Chelsea da prodaju svoje najbolje igrače iz odbrane i tako sebi smanje šanse za neki veći uspjeh a Barci samim time povećaju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jun 2013, 16:13

ceze je napisao/la:
soxx je napisao/la:
Inače sam ovo pročitao na vašem pdf-u, tako da..
Slažem se da je ublehaška priča, ali ako se spominje negdje onda je svaka rasprava donekle opravdana.
Pusti ih neka maštaju, šta fali :mrgreen:

A Barca treba ganjati stopere iz klubova koji finansijski slabiji.
Ne može se očekivati od PSG-a ili Chelsea da prodaju svoje najbolje igrače iz odbrane i tako sebi smanje šanse za neki veći uspjeh a Barci samim time povećaju.
Ovako, preko medija kad pogledas reklo bi se da ce ih oboje prodati. Logicki kad razmislis, chelseau ne treba lova, trebaju im dobri igraci, tesko da ce naci boljeg od luiza. Kad dodas da ih Mou preuzima, barca bi sigurno bila prvi klub koji bi pojacao :D

Opet nikad se ne zna, da toga nema forum bi bio ugasen, nikada se nebi raspravljali.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 jun 2013, 16:15

Sve jasno kao dan, slažem se.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jun 2013, 16:15

Odbrana, stoper i golman - kitu ce oni kupit :evil: - sanduke apaurina i nek nam je sa srecom. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 jun 2013, 16:16

Vratit cete vi Chigrinskog :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jun 2013, 17:40

L_blancos je napisao/la:Vratit cete vi Chigrinskog :D
Bolje onda Pandzu zaganjati.

slika :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 02 jun 2013, 18:18

M4kaveli je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Vratit cete vi Chigrinskog :D
Bolje onda Pandzu zaganjati.

slika :lol:
HAHAHAHAHAHAHA
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jun 2013, 18:22

Gdje @Johny ?
Evo jedan klip za njega. Bolestan rad nogu. :lol:

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 jun 2013, 18:33

M4kaveli je napisao/la:Gdje @Johny ?
Evo jedan klip za njega. Bolestan rad nogu. :lol:

[youtube][/youtube]
Ev da se tuspasim.

Ma mali je cigra.Pravi igrac se doveo , samo mu treba dati malo prostora i slobode.Bit ce on paklen igrac.Simpatisem ga od prvog puta kada sam ga gledao pa makar i da je u Real otisao.Ima magiju i fudbalsku inteligenciju.Om'a dres narucit al' kad prodam karambolku komsiji za golf II :D

Btw : Ne mogu svariti da nas mediji povezuju sa Banetom i Luizom.Drago bi mi bilo al je mnogo nerealno.Prije svega glavni akteri su Roman i Jose 8-)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 jun 2013, 18:44

Raja haj nek me neko obraduje i kaze da arena prenosi vecerasnju utakmicu Brazila i Engleske :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 02 jun 2013, 18:49

2 stopera nam trebaju,neozbiljno je imati Puyola koji je nacet povredama,i Bartu za neke vazne utakmice,jer na njih dvojicu se ozbiljan klub nebi smjeo osloniti,i kad bi doveli nekog na poziciji Sancheza,ili Delfua gurnut u prvu nek igra nemoze biti gori od Sancheza,jer kako cujem trazi se klasicni napadac da dobijemo sirinu u igri,a od odbrane se niko i ne spominje vise

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jun 2013, 18:52

Johny je napisao/la:Raja haj nek me neko obraduje i kaze da arena prenosi vecerasnju utakmicu Brazila i Engleske :mrgreen:
Prenosi a ja je neam.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2013, 18:53

Johny je napisao/la:Raja haj nek me neko obraduje i kaze da arena prenosi vecerasnju utakmicu Brazila i Engleske :mrgreen:
Muštuluk, ArenaSport3 prenosi. :mrgreen:
M4kaveli je napisao/la: Prenosi a ja je neam.
Ne'am ni ja, al' bit će linkova, ne sekiraj se. :mrgreen:
Postavit' ću ja ovdje nekolika, planiram gledat' tu tekmu aBd. 8-)
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 02 jun 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 18:54

prenosi arena 3 srbija,arena 1 hr :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2013, 18:59

Vilanova: "Worse times are to come"

Tito Vilanova was "pleased" with the 100 points which Barcelona has scored in the league and said, "If people are not happy with that, then worse times are to come. If what they want is 115 points..."

He answered journalists' questions on the current situation with his players. He explained why Víctor Valdés did not play against Málaga and revealed that he had talked to him at length over the past few days. "He had the feeling that this wouldn't be his last game, but I wanted to give some other people some game time and that's why I played Pinto."

"I want Valdés to be happy. Whether he goes or not is his decision, not mine. I train the squad. I'm an employee. He explained it perfectly yesterday: he doesn't have a problem carrying on and I don't have a problem with him staying. Whether his agent and the club decide it's better for him to leave is another matter. But if he does stay, I'll be delighted."

"I said that Thiago was the future and I was wrong. He is the present. I have every confidence in him. There is a lot of competition, but I am convinced that he can be a regular starter," Vilanova went on to say. He had a similar message regarding the youngster Cristian Tello.

When it came to Villa, he was less emphatic: "David is a player who is well-liked in the dressing room and who has made a great connection with the fans."

As for Alexis' accident, he said that "things like this happen" and he hoped that he would not give him any more scares. The Chilean played for the last 15 minutes.

Moj Tito, nije sve u bodovima, 'ebali te bodovi, isti mi qrac - osvojio ligu sa 50b ili 100b.
I have every confidence in him.
Imaš, imaš...sigurno...vidjeli smo to tokom sezone, baš si nam dočar'o.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.