HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

werly
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la werly » 01 jun 2013, 00:15

a znamo mi da je on dragulj ali eto ovoga proljeca nije igro skoro nikako,puno je tu razloga i njega je vjerovatno peric poremetio......

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jun 2013, 13:33

Sto se tice treninga Hrvatske repke,drago mi je da su gostovali i fino bi bilo vidjeti i ovoliki broj ljudi na utakmicama Zrinjskog.Nebi imao nista protiv i da Hrvatska repka dodje u Tuzlu il Sarajevo odrzi trening,ipak je to jedna od najboljih repki svijeta i nasi sportski prijatelji.Isto tako nebi imao nista ni protiv utakmice ako bi se to odigralo u jednom finoj fudbalskoj atmosferi bez nacionalistickog orgijanja po tribinama i nereda van terena.

Sinoc sam gledao utakmicu i onaj Arezina je pravi macak. :D Lik je stvarno kvalitetan fudbaler i bilo bi red da dobro unovcite ovog kapitalca.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

krafna
Kontakt:

Post Postao/la krafna » 01 jun 2013, 15:23

znao sam da ćete izbrisati moj odgovor,pun ljubavi i tolerancije
...bio je to moje posljednje javljanje,samo molim administratore da ne šaljete mailove na moj mail jer nisu na hrvatskom jeziku,živim u bih gdje su tri jezika službena po USTAVU i imam pravo to tražiti i ne šaljite mi ih jer mi ne dopuštate pisati na mojoj temi HŠKZrinjski,a nikoga ne vrijeđam HVALA ,moja je zemlja bih koliko i vaša i tražim ono što je moje

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 jun 2013, 15:28

ceze je napisao/la:Ovaj Arežina je pravo dobar, ne samo što je dao gol, nego je i cijelo vrijeme dok je igrao bio extra, jedan od najboljih prvo poluvrijeme koliko je igrao.
Koliko sam upratio kod vas nije toliko standardan, koji je razlog, spominju li se transferi kakvi ?
U svako slučaju, dragulja imate.
Filip je talenat to nije upitno ali mora više raditi i ozbiljnije shvatiti treninge i izbaciti neke navike u slobodno vrijeme :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 16:31

ZrinjskiMostar je napisao/la:
ceze je napisao/la:Ovaj Arežina je pravo dobar, ne samo što je dao gol, nego je i cijelo vrijeme dok je igrao bio extra, jedan od najboljih prvo poluvrijeme koliko je igrao.
Koliko sam upratio kod vas nije toliko standardan, koji je razlog, spominju li se transferi kakvi ?
U svako slučaju, dragulja imate.
Filip je talenat to nije upitno ali mora više raditi i ozbiljnije shvatiti treninge i izbaciti neke navike u slobodno vrijeme :D
A koje navike, može i na pp :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 02 jun 2013, 17:20

Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)

Vasilj (Melher)

obrana: Stojkić (c) , Aničić , Aleksić (Vrgoč) , Gligorov ?

veza: Kantar,Đurić,Arežina,Simeunović

napad: Popović , I.Aničić :D

kad bi vratili Igora Aničića i doveli Kantara (ovi ostali su sigurno došli ) trebao bi nam desni bek , a ni sredina mi nije nešto . uglavnom samo dovodit provjerene igrače i ove debile što su sad u nas :arrow: :twisted: 8-)

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 02 jun 2013, 17:48

19UM94 je napisao/la:Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)

Vasilj (Melher)

kad bi vratili Igora Aničića i doveli Kantara (ovi ostali su sigurno došli ) trebao bi nam desni bek , a ni sredina mi nije nešto . uglavnom samo dovodit provjerene igrače i ove debile što su sad u nas :arrow: :twisted: 8-)
U Napadu su vam neophodna dva-tri igraca tipa Handzic( Prijedor) Jusufbasic( Gosk ) ili Okic ( Velez )

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2013, 18:21

19UM94 je napisao/la:Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)

Vasilj (Melher)

također Graovac, Šćepanović, Crnov, Muminović pa i Lazar (manje-više) zaslužuju da ostanu...
M.Aničića što prije prodat... btw. gdje ti je Anto ??? :mrgreen:
#Ausilio OUT

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 02 jun 2013, 18:32

Da li je Igor Žuržinov još uvijek član Zrinjskog?

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2013, 18:33

Kanister je napisao/la:Da li je Igor Žuržinov još uvijek član Zrinjskog?
mislim da nije...
#Ausilio OUT

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 02 jun 2013, 23:32

Kadeti pobijedili Olimpik danas u Mostaru 2:1 (Doči i Juričić strijelci, inače sin od Nikole Juričića bivšeg igrača Širokog), juniori također pobijedili 2:1, a strijelci (Vlaho i Klarić).

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2013, 14:39

http://hercegovi.na.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2013, 18:46

Totalno sam smetnuo na ovaj forum... pa me nije dugo bilo, uglavnom pozdrav svima, ma koliko god vas ima :D
Taman sam počeo kukat za ovu sezonu, kad Europa nam uleti žešće... sad treba fino riješit gomilu ovih polovnih igrača koje nam je Perić uvalio i lagano Karačiću štafetu prepustiti da pripremi Zrinjski za prvo pretkolo (u kojem smo nositelji) 8-) ... U kuloarima se priča o različitim imenima, pa ne bih htio nagađati... ali iskreno se nadam da će nam se vratit Igor Aničić :). Od Igora, Đurića (kad prođe pripreme) i naravno našeg kapetana Pere Stojkića očekujem da budu nositelji ove ekipe... samo nek ih zdravlje posluži :). Dovest kvalitet, a kvantitet ćemo popuniti igračima iz našeg omladinskog pogona! Imamo Odaka, Klarića, Vranjića...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 04 jun 2013, 14:37

:D

slika

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jun 2013, 15:04

Lose prekopirano s RA FB stranice na kojoj stoji 15 dana. Ali dobro kopirate boju dresova kopirate forza,jos samo fali da podjete pisat mostar u srcu zrinjski do groba :lol: :lol: :lol:opet nista novo od vas
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 04 jun 2013, 15:13

a ko nam se javlja vi sve zivo kopirate cak i pjesme koje ste pjevali na derbiju protiv zrinjskog.jos samo reci da sam negdje nesto pogresno napiso posto ti je to glavni argument u svim svadjama kad nastane rasparava

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 04 jun 2013, 15:14

moRAja je napisao/la:Lose prekopirano s RA FB stranice na kojoj stoji 15 dana. Ali dobro kopirate boju dresova kopirate forza,jos samo fali da podjete pisat mostar u srcu zrinjski do groba :lol: :lol: :lol:opet nista novo od vas
pa ovo samo kruži po FB zar je sad to bitno ko je prije stavio . ULTRAS NO FACEBOOK . vi ste najjači ... na INTERNETU ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 04 jun 2013, 18:11

ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jun 2013, 18:19

19UM94 je napisao/la:ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .
Mitrovic je na izlaznim vratima Dinama. Mozda da njega vratite, ja ga pamtim po dobrim obranama u Zrinjskom.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 04 jun 2013, 19:20

19UM94 je napisao/la:ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .
Adis Nurković :D
#Ausilio OUT

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []