Dobijes Sarajevoharishp je napisao/la:Vidis mu dresa,samo izbrises crne prugeFK Sarajevo je napisao/la:Za koga ti druze navijasMinistaR je napisao/la:Čestitke Sarajevu, pokazali ste da ste najjača ekipa u BiH.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
delete
Zadnja izmjena: killer, dana/u 29 nov 2009, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Napravio lapsus 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Navija za Celik...sta je sad...vidite da su crveno-crne pruge 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zmaj druže, Zmaj... 
Ja sam nekako josh nakon utakmice zrinjski-sarajevo , uz one utakmice u evropi bio uvjeren da sarajevo ima najjacu ekipu u ligi i mislim da je ova pobjeda u banjaluci bila normalan ishod!
Nisam nimalo iznenadjen pobjedom!
Nije mi drago sto ste nas pretekli, ali cestitam na pobjedi
Nisam nimalo iznenadjen pobjedom!
Nije mi drago sto ste nas pretekli, ali cestitam na pobjedi
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
cuj ovog majmuna.....cccrudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
morali su se malo spustiti....
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Haj pustite covjeka na miru nemojte opet pocinjatiBorac_U_Srcu je napisao/la:cuj ovog majmuna.....cccrudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
Ako se ne varam taj "nikakav" klub vam je dao po gujci.killer je napisao/la:Nikad navijaca ni kluba od Rudara nece biti...rudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
Sarajevu cestitam na pobjedi ...POzdrav
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najjače su ove čestitke,želje i pozdravi. Bolest drugara.Baš mi je drago.. Čestitam..Želim Vam..Ala brate.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To si ti pogrijesio Borac ne gubi od takvih ekipaharishp je napisao/la:Ako se ne varam taj "nikakav" klub vam je dao po gujci.killer je napisao/la:Nikad navijaca ni kluba od Rudara nece biti...rudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
Sarajevu cestitam na pobjedi ...POzdrav![]()
Daj Boze samo da ova ekipa ostane na okupu pa barem jos jednu sezonu, sad su zreliji za Evrope nego prosle godine i mogli bi napravit jos bolji rezlutat, uz prava pojacanja bicemo No1, samo da nam to pojačanje ne bude Albin Pelak, ili Spalevic
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 29 nov 2009, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
zaboravi da sam pisao uopste....Odmah pocinjete s provokacijama,al pokazacu da sam pametniji od vas i necu odgovoriti provokacijom...Nisam ja na to mislio,ako ne mozete skontati vas problem...Necu da ulazim u raspravu ni sa kim ...Nego kako se zove igrac Sarajeva sa brojem 10 ?
rudarprijedor, iskuliraj malo. Svoji smo ali ne trpajmo se tamo gdje nema potrebe. 
Zaista nema potrebe za bilo kakavim sranjima.Izgubiti od nas nije bruka ni vecih klubova a kamoli borca.Cestitke momcima na POBJEDI, i idemo dalje.Nase se mjesto zna,mi jednostavno MORAMO igrati svake godine u evropi jer EVROPA JE NAVIKLA NA NAS.FCS.
bio sam na tekmi atmosvera bila super rezultat nemože biti bolji eurogol Hamin.Sarajevo bilo bolje što se tiće igre a Borac je imao šanse iz nikakvih akcija
ALEN ŠKOROkiller je napisao/la:zaboravi da sam pisao uopste....Odmah pocinjete s provokacijama,al pokazacu da sam pametniji od vas i necu odgovoriti provokacijom...Nisam ja na to mislio,ako ne mozete skontati vas problem...Necu da ulazim u raspravu ni sa kim ...Nego kako se zove igrac Sarajeva sa brojem 10 ?
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čestitke za pobjedu od Zmajeva
Nek ste ih spustili tamo gdje im je mjesto. Nisu izgleda shvatili da su lešinari teške ptice i da ne mogu dugo biti visoko.

Nek ste ih spustili tamo gdje im je mjesto. Nisu izgleda shvatili da su lešinari teške ptice i da ne mogu dugo biti visoko.
Dragon Town
dobar je moram priznati...hvala na odgovoru...toliko od mene ..EnZo_85 je napisao/la:ALEN ŠKOROkiller je napisao/la:zaboravi da sam pisao uopste....Odmah pocinjete s provokacijama,al pokazacu da sam pametniji od vas i necu odgovoriti provokacijom...Nisam ja na to mislio,ako ne mozete skontati vas problem...Necu da ulazim u raspravu ni sa kim ...Nego kako se zove igrac Sarajeva sa brojem 10 ?
svi spominju Džakmića, nema sta svaka mu dala, gol je extra.. aaaalliiii
pogledajte snimak ko mu je asistirao za gol, trojica igraca borca oko njega bila al džabe..
neko je rekao prije tekme, haj da vidimo i njega vise kad se toliko kunete u njega
mislim da ste vidjeli jasno i slikovito
toliko od mene idemo dalje, malo pauza i to je to, na proljece svim silama na titulu pa sta bude
i da jos nesto...
pozz veliki za forumasa @tatamata
ja koliko sam upratio najrealniji i najiskreniji navijac Borca
zivio jarane !
pozz
pogledajte snimak ko mu je asistirao za gol, trojica igraca borca oko njega bila al džabe..
neko je rekao prije tekme, haj da vidimo i njega vise kad se toliko kunete u njega
mislim da ste vidjeli jasno i slikovito
toliko od mene idemo dalje, malo pauza i to je to, na proljece svim silama na titulu pa sta bude
i da jos nesto...
pozz veliki za forumasa @tatamata
ja koliko sam upratio najrealniji i najiskreniji navijac Borca
zivio jarane !
pozz
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.