Ma vraga. Jesil gled'o Davis Cup meč Velika Britanija - Rusija. Kao veliki ljubitelj britanskog sporta (i svega ostalog) gledao sam detaljno svih pet mečeva i ono što sam vidio je to da su 200+ i 300+ igrači protiv top 100 (blago rečeno) igrača odigrala po dva vrhunska meča gdje su u prvim mečevima poraženi sa po 3:2 (dakle gubili 2-0 nakon prvog dana), a onda trećeg dana (nakon pobjede para Fleming/Marray) pomeli Tursunova i Donskoya za pobjedu. Radi se o Jamesu Wardu i Danu Evansu. Prema tome, našim teniserima bi bolje bilo da počnu vjerovati da mogu pobijediti neke top 100 igrače inače nikad neće napredovati u karijeri. Taj Džumhur je bio na pragu ulaska u top 200, a sad slavimo njegove pobjede protiv objektivno slabijih igrača od njeg (koji su igrom slučaja iznad na ATP listi), a o velikom skalpu možemo samo da sanjamo. Ne pratim ga detaljno, moram priznat', ali po onome što sam gledao u Davis Cupu ako ne popravi servis ništa od njega, pa njegov servis je na nivou prosječne teniserke i ogromna šansa za protivnika. Taj protiv Serene ne bi gema osvojio.Unofficialpage je napisao/la:Bravo Aldine! Ocekivano!
Damir ima sanse da prodje 1. kolo, nije dobio nekog extra jakog protivnika. Sretno Damire! Ako prodje u2. koli ga ceka Hajek gdje nema puno sansi, ako bu kojim slucajem prosao onda je na redu Mayer, 30. igrac na atp listi
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: BH tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam.DukeOfWellington je napisao/la:Ma vraga. Jesil gled'o Davis Cup meč Velika Britanija - Rusija. Kao veliki ljubitelj britanskog sporta (i svega ostalog) gledao sam detaljno svih pet mečeva i ono što sam vidio je to da su 200+ i 300+ igrači protiv top 100 (blago rečeno) igrača odigrala po dva vrhunska meča gdje su u prvim mečevima poraženi sa po 3:2 (dakle gubili 2-0 nakon prvog dana), a onda trećeg dana (nakon pobjede para Fleming/Marray) pomeli Tursunova i Donskoya za pobjedu. Radi se o Jamesu Wardu i Danu Evansu. Prema tome, našim teniserima bi bolje bilo da počnu vjerovati da mogu pobijediti neke top 100 igrače inače nikad neće napredovati u karijeri. Taj Džumhur je bio na pragu ulaska u top 200, a sad slavimo njegove pobjede protiv objektivno slabijih igrača od njeg (koji su igrom slučaja iznad na ATP listi), a o velikom skalpu možemo samo da sanjamo. Ne pratim ga detaljno, moram priznat', ali po onome što sam gledao u Davis Cupu ako ne popravi servis ništa od njega, pa njegov servis je na nivou prosječne teniserke i ogromna šansa za protivnika. Taj protiv Serene ne bi gema osvojio.Unofficialpage je napisao/la:Bravo Aldine! Ocekivano!
Damir ima sanse da prodje 1. kolo, nije dobio nekog extra jakog protivnika. Sretno Damire! Ako prodje u2. koli ga ceka Hajek gdje nema puno sansi, ako bu kojim slucajem prosao onda je na redu Mayer, 30. igrac na atp listi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
setkic u furth chellenger pa najvjerovatnije kosice ili halle kvalifikacije
Aldin sutra igra protiv Svabe Petera Torebka. Planirano je da mec pocne oko 16:00. Damir ce svoj mec protiv Sampera-Montane poceti oko 12:00.
Sretno nasi!
Sretno nasi!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir uskoro pocinje svoj mec:
EDIT: 20% ubacenog 1. servisa Damira. 
Kod: Označi sve
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?lng=1&cb=10881517375Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dva vezena brejka za Damira. Hajde ba momce vise trgni se i ostvari nesto na ovom Challengeru! Makar drugo kolo 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
uzet ce dzumi ovog, igrao sam ga na tri listica i jarani moji svi odigrali hehe ja ih nagovorio
ulozene su pare , ako izgubi kosti mu lomim

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Servis ga koci, kako vise ne skonta da to mora popravit. Kako je Ferrer mogao pa tako i on moze. Neka potrazi covjeka koji zna kako da servis popravi.sajo10 je napisao/la:Dva vezena brejka za Damira. Hajde ba momce vise trgni se i ostvari nesto na ovom Challengeru! Makar drugo kolo
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja mu mogu djevojku popravitUnofficialpage je napisao/la:Servis ga koci, kako vise ne skonta da to mora popravit. Kako je Ferrer mogao pa tako i on moze. Neka potrazi covjeka koji zna kako da servis popravi.sajo10 je napisao/la:Dva vezena brejka za Damira. Hajde ba momce vise trgni se i ostvari nesto na ovom Challengeru! Makar drugo kolo
Do kada cu se ja radi ovog kretena vise nervirati. Frajer servira za set i on na svoju servu ne moze jedan **** poen uzeti. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
O moj Boze! Yebo te servis vise i igra, dzaba se nerviram. Radi koga se nerviram?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako izgubi ovaj set (i mec) to bi bilo to od moga pracenja Damira. Znaci nemam vise ni zivaca ni neceg treceg. Sve dok se ne opameti i popravi neke stvari ja mu samo mogu pozelit srecu ali pratit ga vise blisko ne mogu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako ce bilo sta popravit? Kad god udjem na fb. ko je online, Damir online, po cijele dane provodi na fb. i salje svojoj djevojci poruke po zidu. Kako je voli, kako ono, kako ovo a ja se moram radi njega nervirat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Iskreno se nadam da ce svaki buduci mec izgubiti. Ja ne znam kako vise ne shvata da ovako vise ne ide! Pa Mervana ima bolji servis od njega. 
Ncncnc.. Puu nabiyem mu djevojku..Unofficialpage je napisao/la:Kako ce bilo sta popravit? Kad god udjem na fb. ko je online, Damir online, po cijele dane provodi na fb. i salje svojoj djevojci poruke po zidu. Kako je voli, kako ono, kako ovo a ja se moram radi njega nervirat.
@begax
Ja mislim da bi ga cak i Dea uzela...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 04 jun 2013, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pogledajte rezultate ovog Montane, nije on tako naivan protivnik. Damir je gubio od dosta slabijih.
Ako je vec dogorjelo do nokata nek se zeni i nek onda ganja tenis.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
joj dea je prejaka , oderao bih jesajo10 je napisao/la:Ncncnc.. Puu nabiyem mu djevojku..Unofficialpage je napisao/la:Kako ce bilo sta popravit? Kad god udjem na fb. ko je online, Damir online, po cijele dane provodi na fb. i salje svojoj djevojci poruke po zidu. Kako je voli, kako ono, kako ovo a ja se moram radi njega nervirat.
@begax
Ja mislim da bi ga cak i Dea uzela...
Pa za Damira je i Bejtulahi "ne tako naivan protivnik"? Nema potrebe vise da ga iko pravda, ako ga je iko pravdao to sam bio ja i vjerovao u njega. Al' sto je previse, previse je.bhsport je napisao/la:Pogledajte rezultate ovog Montane, nije on tako naivan protivnik. Damir je gubio od dosta slabijih.
Nek' ganja trebu, to mu je bitnije. Nek' ponekad odigra i kakav Futures i to je to.
(3)6-7 BRAVO LUZERU!
Kvota na Montanu 1.65 cist poklon danas. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od sad pa nadalje Damir nema moju paznju. jer on to ne zasluzuje, mogu shvatiti da se izgubi ali ner mogu shjvatiti da se mecevi gube na isti nacin skoro godinu dana 
EDIT: I opet izgubi servis sa nulom. To majstore, tako nastavi.
EDIT: I opet izgubi servis sa nulom. To majstore, tako nastavi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.