http://allarsenal.com/arsenalrumours/ra ... eat-thing/" onclick="window.open(this.href);return false;
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ramsey: Wanyama to Arsenal ‘would be a great thing’
http://allarsenal.com/arsenalrumours/ra ... eat-thing/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imate Yayu veliki talenat alal Henry
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bravo!Rockefeller je napisao/la:Najsmješnije je kad počnu pričati kako titula i Giroud ne idu u istu rečenicu, a tip donio historijsku titulu Montepellieru pored živih Lyona, Marseillea i PSG-a.
Baš će je sad osvojiti. :roll Neće više nikad, čak i kad bi se ova tri kluba raspala.
Svidjalo se vama ili ne, Giroud je najbolji napadača Arsenala i prvi napadač Arsenala sledeće sezone. Kome se ne svidja nek' pati, crkne il' nek' promijeni klub.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
The Sun je objavio da Dortmund zeli Podolskog. Odlicna prilika da ga uvalimo i jos profitiramo na njegovom transferu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovo bi bila sjajna stvar,baš zadnji vezni kakav je neophodan Arsenalu..Seaman je napisao/la:Ramsey: Wanyama to Arsenal ‘would be a great thing’
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Marsal
- Kontakt:
When Arsenal lost to ManU Fabregas was asked to swap shirts. He threw the ManU kit on the pitch and left it there.

Pravi Topnik
neće on u United.

Pravi Topnik
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Neće ni RvP 
Marsal
Ma nadaju se ova nasa djecica sa teme United da bi mogli ispuniti svoje fantazije...
Rosicky
Nemoj da poredis El kapetana sa onim silovateljom...
Ma nadaju se ova nasa djecica sa teme United da bi mogli ispuniti svoje fantazije...
Rosicky
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Tomas Rosicky on his Arsenal future:
da su igrači Arsenala imali češće ovakvo razmišljanje -_-"The club want me to stay and I have no intention to leave either. I will stay."
Vođa zna.
Gunner4 je napisao/la:Marsal
Ma nadaju se ova nasa djecica sa teme United da bi mogli ispuniti svoje fantazije...![]()
Rosicky
Sve su to iste pi*ke
Rosa poštuje ono što je klub uradio za njega nakon 18 mjeseci neigranja
Nisu iste pi.čke, fazon je sto individualci kao ti imaju pravo na takvo misljenje ali ja mislim da nije.Rosicky je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Marsal
Ma nadaju se ova nasa djecica sa teme United da bi mogli ispuniti svoje fantazije...![]()
Rosicky
Sve su to iste pi*ke
Rosa poštuje ono što je klub uradio za njega nakon 18 mjeseci neigranja
Fabregas je odan Arsenalu, jos uvijek, evo ti jedan dokaz nedavno
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -wait.html" onclick="window.open(this.href);return false; ( Nije u vezi Fabregasove odanosti vec ko priprema ponude )
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledaj sta je prvo stavio : Arsenal, Arsenal mu je na prvom mjestu, klub u kojem se razvio kao igračina..
Onda je ovo stavio na Instagram isto nedavno, sta ces dosadno mu na klupi Barce :
" onclick="window.open(this.href);return false;
Come home Cesc!
Cesc je navodno izjavio da zeli izbjeci RvP scenario i u slucaju da dodje u Englesku, u obzir dolazi samo Arsenal.
Cini mi se da je izvor bio Daily mirror.
Cini mi se da je izvor bio Daily mirror.
Falcao: "Moje srce je u Monacu jer je moj idol Thierry Henry igrao tamo."
nadam se da je ovo samo FB izjava Bogami. Ako nije Bogami treba ga kandidovat za najglupljeg igrača u zadnjih 10 godina.

Vođa zna.
Kolko godina ima sad Falcao? 27?nedim1993 je napisao/la:Falcao: "Moje srce je u Monacu jer je moj idol Thierry Henry igrao tamo."![]()
![]()
![]()
![]()
nadam se da je ovo samo FB izjava Bogami. Ako nije Bogami treba ga kandidovat za najglupljeg igrača u zadnjih 10 godina.
![]()
Thierry 35 jel tako. Pa dobro, sad bas da je Tjeri bio zvjerka u Monacu
Mozda kasnije kad je Tjeri imao 25 ovaj imao 17, moze biti da mu je tad bio idol al' zavisi u kojem kontekstu smatras ovu recenicu
-
BigBigBang
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Thiery Henry legenda Monaca
E e baš u tom kontekstu
uvali ga Ox brazilcima 
- arsengunner
- Kontakt:
De neko upload da vidim taj gol, nemogu nac nigdje pobogu 
Ne morate
evo ga

Ne morate
evo ga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.