FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 23:01

70. uzastopna utakmica gdje je neymar duh protiv evropskih reprezentacija :D :mrgreen:

neki veceras ocekivali cak i gol da dadne ,pa to je stvarno bilo nerealno ocekivat jer ipak nije to brazilska paulista :lol:

e moj rosell
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2013, 23:02

Kako si ti naporan kad je Neymar u pitanju. :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jun 2013, 23:04

" onclick="window.open(this.href);return false;
Haman najbolje rjesenje jesste da Valdes ostane. :mrgreen:
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 02 jun 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 jun 2013, 23:05

Neymar je igrao super prvo poluvrijeme . U drugom je bio slab. Momak ce biti igracina . Vidi se po njegovom samopouzdanju i borbenosti da zeli da uspije . A ne kao Robinho i ostali flopovi : ''Ja sam Brazilac ja sam najbolji napusite mi se k***'' . Nadam se da ce vec u ovoj predstojecoj sezoni pokazati zasto je trazen toliko .

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jun 2013, 23:06

Pa dobro nije bio nesto.
Mada onaj bunker bi tesko i Messi probio a kamoli neiskusni Neymar.
Imao je situaciju 1na1 Hart mu odbranio, izbacio suigraca 1na1, jos nekoliko dobrih poteza, ali nista posebno.
Uostalom super jaki englezi su bili 3 puta gori a ni Rooney nije apsolutno nista pokazao osim onog gola.
Slaba utakmica zahvaljujuci ultra defanzivnoj taktici trenerskog maga Hodgsona.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2013, 23:06

Bravo @nerkolfc, bas se vidi da momak nije ufuran, da tako kazem...trudi se, trci, pravi pritisak.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 jun 2013, 23:13

M4kaveli je napisao/la: Rooney nije apsolutno nista pokazao osim onog gola.
Rooney je na godišnjem ima više od mjesec dana, Fergie ga poslao još dok je on bio na klupi Uniteda :mrgreen:

Brazilci, barem većina njih, su u tijeku svog prvenstva, a ovi iz Evrope su prije par dana završili sa klupskim obavezama ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 23:14

M4kaveli je napisao/la:Pa dobro nije bio nesto.
Mada onaj bunker bi tesko i Messi probio a kamoli neiskusni Neymar.
Imao je situaciju 1na1 Hart mu odbranio, izbacio suigraca 1na1, jos nekoliko dobrih poteza, ali nista posebno.
Uostalom super jaki englezi su bili 3 puta gori a ni Rooney nije apsolutno nista pokazao osim onog gola.
Slaba utakmica zahvaljujuci ultra defanzivnoj taktici trenerskog maga Hodgsona.
pa on ce protiv ovakvih bunkera igrat u 90 % utakmica sljedece sezone
nit ce imat toliko prostora koliko je imo u santosu ,ni blizu,
nek se polako navikaje na bukere a ako bude igro ovako protiv bunkera kuku nama svima sa njim i sa alexisom :D

haman i sljedece sezone ide sve na ledja messiju i donekle cescu koji jedini i daju golove i imaju zavidnu efikasnost ,od ostalih nema fajde nikakve :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 jun 2013, 23:16

Kad procitam neke komentare ovdje imam osjecaj da neki navijaci Barce ne zele da Neymar uspije . Zasto ?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 23:22

mandraX je napisao/la:Bravo @nerkolfc, bas se vidi da momak nije ufuran, da tako kazem...trudi se, trci, pravi pritisak.
nesto me podsjeca ovo na jednog igraca u barci ,ovaj opis kad se opravdava njegova nefikasnost i lose partije :lol:

sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20 :D )
cesc-14 golova
messi- 50+
i opet isto ,cekaj messija hocel sta uraditi

to je neminovost ,vi htjeli priznat il ne :)

ovi iz uprave nista nisu naucili iz ove sezone ccc

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jun 2013, 23:35

barca_87 je napisao/la: sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20 :D )
Super, ja zadovoljan.
Prva sezona, tamaM.

Al' polako, ima do tad još, na početku (ukoliko budemo oĐe) sezone ćemo se ja i ti oPkladit'. 8-)

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 02 jun 2013, 23:38

barca_87 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20 :D )
To bi bilo vrlo dobro za prvu sezonu, značilo bi da je Nejmar da 18, nije to baš zanemarljivo. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jun 2013, 23:40

nerkolfc je napisao/la:Kad procitam neke komentare ovdje imam osjecaj da neki navijaci Barce ne zele da Neymar uspije . Zasto ?
Kao i svako ko zna sta je problem u Barceloninom timu - ODBRANA i GOLMAN - previse se prica o nekome ko to nije. Jos uvijek nisu rijeseni veliki problemi. To Messi, Neymar, Inijesta, Xavi to nas ne brine... druge stvari su belaj :(
A jos ni blizu nekih ozbiljnih rjesenja :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 23:45

mandraX je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20 :D )
Super, ja zadovoljan.
Prva sezona, tamaM.

Al' polako, ima do tad još, na početku (ukoliko budemo oĐe) sezone ćemo se ja i ti oPkladit'. 8-)
cuj tamam ,pa zar to nije najveca nada u istoriji fudbalske igre ,ko sto brazilci nafurase i profurase barcu :D
i ti zadovoljan sa samo npr 10 golova neymara u prvoj sezoni
to je smijesna cifra ,pa to tello lagano moze odraditi bez po muke ,samo vecu minutazu da ima

ja citavo vrijeme pricam da barca nista nece dobit na efikasnosti dolaskom neymara i da treba neki gol igrac
da ne ovisi opet sve o messiju ,ako to bude slucaj i u sljedecoj sezoni onda stvarno svi nek kolektivno daju ostavke, tito ,zubi ,rosell i svi koji ucestvuju u transfer politici barce .

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 23:48

EvoMene je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20 :D )
To bi bilo vrlo dobro za prvu sezonu, značilo bi da je Nejmar da 18, nije to baš zanemarljivo. :mrgreen:
nemoj tako alexis je skupio 11 golova ove sezoe ,znaci neymara sam racuno negdje 8-9 :lol: :D

MES QUE UN CLUB !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jun 2013, 23:48

barca_87 kad je Etoo stavljen na transfer listu trebali su tada da misle o golgeteru. I dalje imam osjecaj da se ne trazi klasican golgeter i to se ne ocekuje od horoza. Ali odbrana gola :o , tesko nama .... :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jun 2013, 23:53

bparena je napisao/la:barca_87 kad je Etoo stavljen na transfer listu trebali su tada da misle o golgeteru. I dalje imam osjecaj da se ne trazi klasican golgeter i to se ne ocekuje od horoza. Ali odbrana gola :o , tesko nama .... :?
ma ne govorim ni ja o klasicnom napadacu ,nego igracu tipa suarez, aguero ,sa takvim karakteristikama da mogu igrat na krilu i u centru napada a da su dokazani golgeteri i sto je najvaznije dokazani igraci .

a doce ba inigo martinez imam osjecaj da ce ga dovest,jer ovi ostali polako otpadaju,
samo da ne dovedu onog marqinosa iz rome ,nikako mi se ne svija lik,
nista nije bolji od bartre ,samo bartra da dobije na samopouzdanju i eto "marquinosa"

MES QUE UN CLUB !!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jun 2013, 23:57

Evo dejli star pise kako je primarni posao Mourinhu da proda Luiza barci.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 02 jun 2013, 23:57

Barcelona poslala novu ponudu na adresu ChelsaeFC, nova ponuda za Luiza glasi 30 miliona funti!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 jun 2013, 00:11

da je srece ovo za luiza ,to bi bilo veliko pojacanje, poslije silve po meni najbolje pojacanje ,bio mi je hummels pick prije ,poslije finala LP nije vise ,razocaro me je bas :)

iako ne vjerujem mnogo ovim natpisima za luiza nadam se da ima u tome malo istine

mou se odlucio osvetiti realu i pojacaje barcu :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.