neki veceras ocekivali cak i gol da dadne ,pa to je stvarno bilo nerealno ocekivat jer ipak nije to brazilska paulista
e moj rosell
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Rooney je na godišnjem ima više od mjesec dana, Fergie ga poslao još dok je on bio na klupi UnitedaM4kaveli je napisao/la: Rooney nije apsolutno nista pokazao osim onog gola.
pa on ce protiv ovakvih bunkera igrat u 90 % utakmica sljedece sezoneM4kaveli je napisao/la:Pa dobro nije bio nesto.
Mada onaj bunker bi tesko i Messi probio a kamoli neiskusni Neymar.
Imao je situaciju 1na1 Hart mu odbranio, izbacio suigraca 1na1, jos nekoliko dobrih poteza, ali nista posebno.
Uostalom super jaki englezi su bili 3 puta gori a ni Rooney nije apsolutno nista pokazao osim onog gola.
Slaba utakmica zahvaljujuci ultra defanzivnoj taktici trenerskog maga Hodgsona.
nesto me podsjeca ovo na jednog igraca u barci ,ovaj opis kad se opravdava njegova nefikasnost i lose partijemandraX je napisao/la:Bravo @nerkolfc, bas se vidi da momak nije ufuran, da tako kazem...trudi se, trci, pravi pritisak.
Super, ja zadovoljan.barca_87 je napisao/la: sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20)
To bi bilo vrlo dobro za prvu sezonu, značilo bi da je Nejmar da 18, nije to baš zanemarljivo.barca_87 je napisao/la:mandraX je napisao/la:sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20)
Kao i svako ko zna sta je problem u Barceloninom timu - ODBRANA i GOLMAN - previse se prica o nekome ko to nije. Jos uvijek nisu rijeseni veliki problemi. To Messi, Neymar, Inijesta, Xavi to nas ne brine... druge stvari su belajnerkolfc je napisao/la:Kad procitam neke komentare ovdje imam osjecaj da neki navijaci Barce ne zele da Neymar uspije . Zasto ?
cuj tamam ,pa zar to nije najveca nada u istoriji fudbalske igre ,ko sto brazilci nafurase i profurase barcumandraX je napisao/la:Super, ja zadovoljan.barca_87 je napisao/la: sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20)
Prva sezona, tamaM.
Al' polako, ima do tad još, na početku (ukoliko budemo oĐe) sezone ćemo se ja i ti oPkladit'.
nemoj tako alexis je skupio 11 golova ove sezoe ,znaci neymara sam racuno negdje 8-9EvoMene je napisao/la:To bi bilo vrlo dobro za prvu sezonu, značilo bi da je Nejmar da 18, nije to baš zanemarljivo.barca_87 je napisao/la:mandraX je napisao/la:sljedece sezone neymar +alexis = 15 golova (et mozda naguraju nekako i do 20)
ma ne govorim ni ja o klasicnom napadacu ,nego igracu tipa suarez, aguero ,sa takvim karakteristikama da mogu igrat na krilu i u centru napada a da su dokazani golgeteri i sto je najvaznije dokazani igraci .bparena je napisao/la:barca_87 kad je Etoo stavljen na transfer listu trebali su tada da misle o golgeteru. I dalje imam osjecaj da se ne trazi klasican golgeter i to se ne ocekuje od horoza. Ali odbrana gola, tesko nama ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.