NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Cuj Wade bolji od Kobea. Pa to ni sam Wade ne bi mogao da kaze niti bi ikada rekao

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
To sami na ovom forumu mozes procitat brate hahahaneno#4 je napisao/la:Cuj Wade bolji od Kobea. Pa to ni sam Wade ne bi mogao da kaze niti bi ikada rekao![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
uzmite u obzir da je @lbjmvp tek završio osnovnu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
T-Mac može komotno oko u oko u primeu sa Kobeom, Wade teško.
- skyisthelimit
LBJ MVP je napisao/la:Prime Wade jeste bolji od prime Kobea.
Ili si troll ili si tek napunio 15 godina. Ako je ovo drugo oprastamo ti. Mada ne iskljucujem da si oboje. Znam da je tesko postati pametan, ali potrudi se malo bolje. 15-godisnji trollu
http://www.sportscity.com/miami-heats-d ... 013/02/15/" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nist to volim ja Wada mislim gotivio ga ranine a vise ne , kao I T Maca ali niko od njih sa Kobeom ne moze ...jedini James je kinkurencija...ostali su dobri dovoljno za super stars I to je to hajmo dalje..narzvno ovo spominjem ove aktivne ne ubrajam najveceg od svih 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Glupa rasprava zavrsite sa tim nedao bog da ko ovo cita sa strane moga bi sta pogresno pomisliti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kobe,drugi igrač šampionskih ekipa,je najbolji igrač ere?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ajde molim te ne pricaj gluposti. Odrasti vise jednom. Znam da si mlad, ali dugo pratis kosarku i ne provaljuj se. Cuj, Kobe drugi igrac sampionske ekipe sa Gasolom. Razmisli malo prije nego sto lupis glupost.LBJ MVP je napisao/la:Kobe,drugi igrač šampionskih ekipa,je najbolji igrač ere?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Najvise sto cijenim kod Kobea je sto nije napustio Lakerse. Jeste imao onaj period kada je trazio trejd ili pojacanja i doveli su mu pojacanja, a i da se desio trejd opet bi Lakersi nesto dobili za razliku od situacije Cleveleand-James, gdje ih je ovaj ostavio bez iceg i na laksi nacin dosao do naslova.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Upravo Kobe bar ima obraz za razliku od kraljice al eto slicno se desava sa nasim PPasunsao je napisao/la:Najvise sto cijenim kod Kobea je sto nije napusti Lakerse. Jeste imao onaj period kada je trazio trejd ili pojacanja i doveli su mu pojacanja, a i da se desio trejd opet bi Lakersi nesto dobili za razliku od situacije Cleveleand-James, gdje ih je ovaj ostavio bez iceg.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Prvu titulu s Gasolom je bio najbolji igrač.To je 1 od 5.Drago mi je da više niko ni ne pokušava reći da je imao jednaku ulogu kao Shaq u one 3.neno#4 je napisao/la:Ajde molim te ne pricaj gluposti. Odrasti vise jednom. Znam da si mlad, ali dugo pratis kosarku i ne provaljuj se. Cuj, Kobe drugi igrac sampionske ekipe sa Gasolom. Razmisli malo prije nego sto lupis glupost.LBJ MVP je napisao/la:Kobe,drugi igrač šampionskih ekipa,je najbolji igrač ere?
U finalu sa Celticsima kad su uzeli je bio najbolji igrač ekipe u samo jednoj tekmi i to petoj mislim koju su izgubili.(nisam siguran da li je tačno peta)
Samo što je Kobe uništio šampionsku ekipu,koja je sa onakvim Shaqom mogla uzeti još 2,3 naslova.I što je igrao 1 na 5 košarku dok nije imao podršku ekipu,a Bron je ekipu bez podrške odveo do finala.asunsao je napisao/la:Najvise sto cijenim kod Kobea je sto nije napusti Lakerse. Jeste imao onaj period kada je trazio trejd ili pojacanja i doveli su mu pojacanja, a i da se desio trejd opet bi Lakersi nesto dobili za razliku od situacije Cleveleand-James, gdje ih je ovaj ostavio bez iceg.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 03 jun 2013, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Necemo zamjeriti ovom LBJMVPom. Momak vjerovatno nije bio ni rodjen kad je Bean kucao preko Big Bena. Za par godina ce se vratiti na ovaj forum i smijati se svojim postovima, kad malo nauci ko je i sta je Kobe Bean Bryant.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zbog ovakvih i sličnih nebuloza, (a ovaj ih je imao puno na ovom forumu) bi se trebalo ići u zatvor jbt... 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma na Goli Otok.Titova-Juga je napisao/la:Zbog ovakvih i sličnih nebuloza, (a ovaj ih je imao puno na ovom forumu) bi se trebalo ići u zatvor jbt...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svjestan sam ja da si ti mlad, ali daj bola, dosta te više i tvog pretjerivanja.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne vrijedi Charlie, jednostavno ne vrijedi. Nemaju neki kapacitet da shvate odredjene stvari. Pokusavao sam i ja, pa i @Magica, @work i jos neki. Djaba se trudis.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kobe je ubica i uvje je imao muda uzeti sut kad neide i moze pisati ko sta hoce i omalovazavati ga,ja kao navijac Kelta kazem da je prime Kobe top 5 najbolji igraca ikada.
- skyisthelimit
Greivis je napisao/la:Ne vrijedi Charlie, jednostavno ne vrijedi. Nemaju neki kapacitet da shvate odredjene stvari. Pokusavao sam i ja, pa i @Magica, @work i jos neki. Djaba se trudis.
A sta si ti pokusao osim trollanja. Hajd ponovo objasni ako su to tvoje mozdane celije u stanju uraditi. Vjerujem da nisu. Obican troll ciji je dan ispunjen supljim postovima, bas kao i ovom @Lbj-u
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.