NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Jasta je Kobe bio drugi igrac hahaha.bili su podjednaki u toj ekipi a ostali su isto imali svoje uloge u toj ekipi....ma upravu si Wade je bolji hahah Shaq nije imo ulogu u Miamiu a kakav docek mu napravise kad je dosao hajaha...samo ova djeca I dalje misle da je sam wade uzeo titulu...hahaha ko zna gdje su oni bili 2o006 braco moja
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 jun 2013, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Svejedno Kobe prored Shaqa nije bio najbolji u finalima, dok je Wade bio bolji od Shaqa u finalima.SaltCityAttack je napisao/la:Jasta je Kibe bio drugi igrac hahaha.bili su podjednaki u toj ekipi a ostali su isto imali ..ali evo oicne uloge u toj ekipi....ma upravu si Wade je bolji hahah Shaq nije imo ulogu u Miamiu a kakav docek mu napravise kad je dosao hajaha...samo ova djeca I dalje misle da je sam wade uzeo titulu...hahaha ko zna gdje su oni bili 2006 braco moja
Salt zar ne vidis da se zahebajem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma znam brate I ja kazem da su Shaqa doveli samo stoji tu I gleda sta Wade radi hhaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Shaq je tu samo stajao, kao I Alonzo Mourning,Gary Payton I Jeson Williams, Antoine Walker,Posey, Haslem svi su samo gledali sta Wade radi hahaah...pa ta ekipa je bolja od ovog sad Miamia ocami
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vecina njih uopste ne zna ni ko je bijela cokolada tako da se covjek moze samo nasmijati na ove price. Covjek zajedno sa Shaqom potopi Detoit u finalu istoka ali **** to ba, smijesan igrac kao Zo, Walker, Posey i kompanija...
Kobe je bolji od Wadea.
Wade nikad nece biti u prici Goat.
James je bolji od Kobija.
Jordan je bolji od Jamesa.
Wade nikad nece biti u prici Goat.
James je bolji od Kobija.
Jordan je bolji od Jamesa.
LBJ MVP je napisao/la:Prime Wade jeste bolji od prime Kobea.Duncan nikad nije osvojio DPOY.filip13 je napisao/la:u zadnjih osam sezona bryant je svih osam sezona izabran u najbolju petorku lige,wade samo dva puta
tačno,i?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tačno bi ovaj podforum bio x puta bolji bez ovog dvojca koji se haman na fb-u dogovori kako će trollati pojedine teme.
Možete tragati za smještajem u Banovićima, vjerujem da ćete se snaći među silnim Arsenalovim i Realovim navijačima. Imat ćete komšiluk i po. Možete formirat i neku stranku poput SFT-a (Stranka forumskih trollova) i kandidovati se na narednim izborima.
Možete tragati za smještajem u Banovićima, vjerujem da ćete se snaći među silnim Arsenalovim i Realovim navijačima. Imat ćete komšiluk i po. Možete formirat i neku stranku poput SFT-a (Stranka forumskih trollova) i kandidovati se na narednim izborima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
zaboravio sam duncana a smatram ga najboljom cetvorkom ikad, ogroman propust, moja greska, wade je u top 4 igraca lige (durant jos nije imao svoj prime, kada bude imao onde cemo moci pricati u njemu) kada nije povrijedjen, james, kobe, duncan i wade, svidjalo se to nekima ili ne, to im vec ja nisam i ne mogu biti kriv
kada se vec toliko doticete kobea, cekam samo jos da neko kaze za ozbiljno kako su i oni njegovi izbori u defenzivne petorke opravdani
treba malo i realan biti, niko ne porice da je kobe jedan od najvecih ali reci da istu kao njegovu (pa i vecu) ulogu u osvajanju titula nisu imali shaq i gasol je bezobrazno kada sigurno, ako ste gledali te utakmice, znate da je to istina 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta vi mislite ,tko je bolji James ili Kobe

izdajica vs. silovatelj, stay tunedlumani je napisao/la:Sta vi mislite ,tko je bolji James ili Kobe![]()
![]()
![]()
Ne ulazeći u raspravu ko je bolji, samo bih želio ispraviti neke netačne navode.
Negdje sam pročitao kao "Kobea nije bilo strah uzimati šuteve." Tačno, međutim nije to ni neka odlika. Lahko je uzeti šut, treba ga pogoditi, a čuvene su Kobijeve cigle.
Pogledom ove rasprave što vi nazivate trolanjem. Imam neki osjećaj da mnogi svako suprotno mišljenje ili bilo koje mišljenje što odudara od stavova većine smatra tim nekim trolanjem. Nema potrebe da se svađamo oko tih stvari. Ukoliko se vidi da se mimoilazi u mišljenju, jednostavno se složiti da se ne slažete, a ne lično napadanje i slično. Stvarno nema potrebe za tim, svi volimo sport i volimo raspravljati o istom, tako da ovakve stvari kvare diskusiju i potencijalno vrijeđaju sagovornika. Ako se ne slažetemo sa nečim, pokušajmo argumentovano pokazati suprotno. Samim tim pridonosimo kvaliteti diskusije.
Porediti Lakerse i Cavse kao franšize i mogućnosti stvaranja šampionskih ekipa je, u najmanju ruku, bezobrazno. Znamo svi ko je draftovao Bryanta i kako je isti bojkotovao igrati za njih, na taj način forsirajući trade, tako da ova priča ne pije vode.asunsao je napisao/la:Najvise sto cijenim kod Kobea je sto nije napustio Lakerse. Jeste imao onaj period kada je trazio trejd ili pojacanja i doveli su mu pojacanja, a i da se desio trejd opet bi Lakersi nesto dobili za razliku od situacije Cleveleand-James, gdje ih je ovaj ostavio bez iceg i na laksi nacin dosao do naslova.
Daj, molim te, Shaq je tada bio najbolji igrač lige i prvi čovjek Lakersa. On se pitao, bio prva opcija i vodio je Lakerse do te tri titule.SaltCityAttack je napisao/la:Jasta je Kobe bio drugi igrac hahaha.bili su podjednaki u toj ekipi a ostali su isto imali svoje uloge u toj ekipi....ma upravu si Wade je bolji hahah Shaq nije imo ulogu u Miamiu a kakav docek mu napravise kad je dosao hajaha...samo ova djeca I dalje misle da je sam wade uzeo titulu...hahaha ko zna gdje su oni bili 2o006 braco moja
Negdje sam pročitao kao "Kobea nije bilo strah uzimati šuteve." Tačno, međutim nije to ni neka odlika. Lahko je uzeti šut, treba ga pogoditi, a čuvene su Kobijeve cigle.
Pogledom ove rasprave što vi nazivate trolanjem. Imam neki osjećaj da mnogi svako suprotno mišljenje ili bilo koje mišljenje što odudara od stavova većine smatra tim nekim trolanjem. Nema potrebe da se svađamo oko tih stvari. Ukoliko se vidi da se mimoilazi u mišljenju, jednostavno se složiti da se ne slažete, a ne lično napadanje i slično. Stvarno nema potrebe za tim, svi volimo sport i volimo raspravljati o istom, tako da ovakve stvari kvare diskusiju i potencijalno vrijeđaju sagovornika. Ako se ne slažetemo sa nečim, pokušajmo argumentovano pokazati suprotno. Samim tim pridonosimo kvaliteti diskusije.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ove rečenica Lebron bolji od Kobija stvarno ubija u pojam svakog poznavaoca košarkaške igre,Kobi je originalna kopija najvećeg Džordana i to su prva dva za sva vremena mnogi drugi su veliki igrači ali...na kraju krajeva eto Indijana trebao je dobit 4:0 kad je tako jak i moćan...
ova recenica gore koju je napisao lumani je bila sarkasticna, pokusaj doci na ovaj dio foruma cesce od jednom godisnje pa ces to moci i sam skontatibajern100 je napisao/la:ove rečenica Lebron bolji od Kobija stvarno ubija u pojam svakog poznavaoca košarkaške igre,Kobi je originalna kopija najvećeg Džordana i to su prva dva za sva vremena mnogi drugi su veliki igrači ali...na kraju krajeva eto Indijana trebao je dobit 4:0 kad je tako jak i moćan...
LenBias je napisao/la:ova recenica gore koju je napisao lumani je bila sarkasticna, pokusaj doci na ovaj dio foruma cesce od jednom godisnje pa ces to moci i sam skontatibajern100 je napisao/la:ove rečenica Lebron bolji od Kobija stvarno ubija u pojam svakog poznavaoca košarkaške igre,Kobi je originalna kopija najvećeg Džordana i to su prva dva za sva vremena mnogi drugi su veliki igrači ali...na kraju krajeva eto Indijana trebao je dobit 4:0 kad je tako jak i moćan...
drugovi moji pratim i košarku vrhunsku pored Bajerna tako da znam šta pričam,druga je stvar ko za koga navija ali uzmimo sve parametre kod uporedbe kod Kobija i Lebrona,mislim sirovu snagu i igrača robota koji ruši sve pred sobom koji sa dvojicom na leđima zakucava ja to nikad nisam cijenio,na kraju forum je za sve normalne ljude neki su aktivni neki malo manje...to je lična stvar
Kad bi uzeli sve parametre u poredjenu igre , bio bi donji..
to sto je tebi igra Brayanta bliza srcu je druga stvar
i ne znam kako neko i dalje moze nazivati Jamesa cistim robotom koji igra snagu , kad taj robot djeli 7,8 asistencija svaku noc..
za taj osjecaj trebas nesto vise osim cistih fizikalija.
i ne znam kako neko i dalje moze nazivati Jamesa cistim robotom koji igra snagu , kad taj robot djeli 7,8 asistencija svaku noc..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sudije rade te asistenicije i onda stavljaju u jamesovu rubrikuRaul_64 je napisao/la:Kad bi uzeli sve parametre u poredjenu igre , bio bi donji..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zanimljiva rasprava na nekoliko zadnjih strana...Svi mi ,navijacki, cesto prekardasimo u ovim diskusijama ili se vodimo 'razmisljanju vecine' i tako serviramo i sopstveno misljenje.Medjutim, dvojica novih stanovnika Banovica
(kako ih @Monolog nazva) ma koliko nezreli bili ,a cesto i trolali,su dosta toga pogodili u svojim predvidjanjima za ovu sezonu,ako je neko pratio njihovo pisanje,htjeli mi to priznati ili ne...Mislim da svi,prije nego sto pocnemo nekoga kritikovati ovdje i ismijavati njegov post,trebamo malo pogledati njihovo razmisljanje i razmotriti situaciju iz njihovog ugla,te sta ih je to navelo da napisu nesto takvo!?Ne,ja ne mogu reci da je Wade bolji igrac od Kobea,ali isto tako svi ovdje znamo da u NBA ogromnu ulogu igra publicitet,koji onda poslije poprima globalne razmjere.Najbolji primjer je ekipa za koju ja navijam,koja i pored svega sto je uradila u toj ligi i dalje nema neko pretjerano zapazanje,medijski prostor i sl. i to sve nakon 4 titule u zadnjih 15 god!
Igrace i trenere koji su tu necu ni da pominjem,ali evo,samo zamislite gdje bi tek bili da su npr. uzeli samo 2 titule?Ma ne bi se ni pisalo o njima i to je realnost.Sad kad sam objasnio koliko znaci publicitet,mogu da se vratim na njihovo poredjenje Wadea i Kobea.Zna se koliko je ligi i medijima bitna fransiza kao sto su LAL i to mi je normalno,ali samim time i igraci koji igraju tu dobivaju statuse nedodirljivih,iako je to,ponekad, nezasluzeno.Navescu i primjer,Kobe je 9 puta bio izabran u def.petorku lige,mnogo vise od Wadea,iako je potonji jedan od boljih odbrambenih igraca lige svojevremeno bio,jedan od boljih kradljivaca lopti na toj poziciji i najbolji bloker sa pozicije SG u HISTORIJI lige!
I dalje mislite da je Kobe zasluzeno toliko puta bio ispred njega?Naravano da ne,ali uspjeh LAL kao i pomenuti publicitet su uradili svoje.Dalje,isto tako je cinjenica da je Wade prije Kobea nosio svoju ekipu do titule.Da,MIA je imao poznata imena tada,ali upravo je taj momak preokrenuo seriju koja je fakticki bila izgubljena,jer niko iz DAL nije ocekivao da im tada nedokazani mladic ubacivati po 30+ u prosjeku!Dakle,nakon svega sto sam napisao,jasno se primjeti da je Wade neke stvari uradio prije Kobea i da je u nekim segmentima bio bolji,tako da mogu vidjeti o cemu su pisali @LBJ i @Greivis.S druge strane,Kobe je sve to kasnije potvrdio i pokazao kakva je velicina,kakvu volju ima,radnu etiku i produkciju cak i u 34. dok se Wade vec,evo 2 sezone,bori sa povredama i nikako da prilagodi svoju igru detorijaciji svojih atletskih sposobnosti.Na stranu titule i sve,ali meni to jasno pokazuje ko je bolji igrac i ko ima kakvu predanost ovoj igri.Toliko! 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.