Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
pa moj kastro, znas li ti za pravilo zadnjeg igraca...
a to da nije pomocni digao zastavicu, ja mislim da jest
ako sam pogrijesio, izvinjavam me...meni ni iz dzepa ni u dzep
ako kazete da ima snimak, neka to postavi neko ovdje....bas me zanima
sudac koji je stajao tamo, ako je faul mora mahati za tvoju informaciju jer je faul bio na nekih 10-15 metara od njega a glavni udaljen jedno 30-40 .. tako da je pomocni morao mahati, a pomocni sudija nije rekao glavnom da je to bilo za crvenog kartona ..Mig_Mig je napisao/la:Haha, to mora da maseDiNno je napisao/la:Utakmica prekinuta, sta je bilo sa sudijom niko ne zna, osim samog njega, mozda je napadnut, mozda ne, ali od strane navijaca, od igraca ga niko dirnuo nije .. crveni karton nije postojao jer pomocnik uopste nije digao zastavicu da je bio prekrsaj, ali glavni sudac koji je bio oko centra terena je dao direktan crveni karton iako je tu situaciju skroz slabo vidio .. utakmica slaba, nije nesto posebno, navijanje bilo odlicno do poluvremena i onda belaj .. gosti provocirali, domacini nervozni i to je to .. poslije je bilo ganjanja po gradu, trcanja pjeske prema konjicu i tako to .. sve u svemu podbacila je i policija jer je bilo maksimalno 10 policajaca tu uz 10 redara na stadionu sto je malo za 3000 ljudi koji su bili na stadionu ..Odmah za tvoju informaciju, nije mahao al je preko veze koju imaju sudije rekao da je start za crveni!
postavite taj snimak....da vidimo i toDiNno je napisao/la:sudac koji je stajao tamo, ako je faul mora mahati za tvoju informaciju jer je faul bio na nekih 10-15 metara od njega a glavni udaljen jedno 30-40 .. tako da je pomocni morao mahati, a pomocni sudija nije rekao glavnom da je to bilo za crvenog kartona ..Mig_Mig je napisao/la:Haha, to mora da maseDiNno je napisao/la:Utakmica prekinuta, sta je bilo sa sudijom niko ne zna, osim samog njega, mozda je napadnut, mozda ne, ali od strane navijaca, od igraca ga niko dirnuo nije .. crveni karton nije postojao jer pomocnik uopste nije digao zastavicu da je bio prekrsaj, ali glavni sudac koji je bio oko centra terena je dao direktan crveni karton iako je tu situaciju skroz slabo vidio .. utakmica slaba, nije nesto posebno, navijanje bilo odlicno do poluvremena i onda belaj .. gosti provocirali, domacini nervozni i to je to .. poslije je bilo ganjanja po gradu, trcanja pjeske prema konjicu i tako to .. sve u svemu podbacila je i policija jer je bilo maksimalno 10 policajaca tu uz 10 redara na stadionu sto je malo za 3000 ljudi koji su bili na stadionu ..Odmah za tvoju informaciju, nije mahao al je preko veze koju imaju sudije rekao da je start za crveni!
ja znam pravilo zadnjeg igrača, al moje misljenje je da faul nije postojao. Al evo, ako budem u krivu, izvinut cu se. Posteno. A ja cu probat doc do snimka, probat kazem.jasta je napisao/la:pa moj kastro, znas li ti za pravilo zadnjeg igraca...
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Kakve veze Niksic ima s Igmanom??? lik koji nikad nije pomogao Igman ni s jednom markom! da se spominje oko igmana je sramota!!!! Usput je naravno sramota da sve $ koje moze da donese sa svoje funkcije nosi velezu i mostaru! A ovo malo ljudi sto pomazu Igmanu i Konjicu, svaka im cast![/quote]
Čovjek koji je dobro upućen u dešavanja u toj ligi mi je tako rekao,ako je taj Nikšić u pitanju.[/quote]
Stari moj, da je niksic u pitanju Igman bi bio premijer liga a ne druga liga(premijer vlade nije ti sala
) ! Njemu je prioritet velez! I to na njegovu dusu![/quote]
Dio vas konjičana najednom pravite naku distancu prema Mostaru, a donedavno ste većinom za Velež navijali, šta treba isti taj Nikšić da gura Igmana.
Ovo što rekoh na početku vrijedi i za jablaničane, samo znao sam za rivalitet ova dva grada ali da je ovakav to nisam mogao ni naslutiti. 
Čovjek koji je dobro upućen u dešavanja u toj ligi mi je tako rekao,ako je taj Nikšić u pitanju.[/quote]
Stari moj, da je niksic u pitanju Igman bi bio premijer liga a ne druga liga(premijer vlade nije ti sala

Dio vas konjičana najednom pravite naku distancu prema Mostaru, a donedavno ste većinom za Velež navijali, šta treba isti taj Nikšić da gura Igmana.

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jadan ne bio, koje pravilo zadnjeg igrača. Start je bio čisto na loptu i pomoćni je pustio da se igra.jasta je napisao/la:pa moj kastro, znas li ti za pravilo zadnjeg igraca...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
znaći Lokomotiva je sigurno ispala. u zadnjem kolu Klis - Rama u direktnom duelu odlučuju o drugom putniku u niži rang
ne mogu da vjerujem kakve sve ovde price cujem, sudije na ovoj utakmici su imali slusalice tako da su se mogli medjusobno da cuju i u toj situaciji pomocni sudija nema potrebe da dize zastavicu i nesto signalizira nego to moze jednostavno samo reci glavnom preko veze, igrac koji je dobio crveni je vec imao zuti karton i dobio ga je u 5 min, medjutim glavni sudac mu daje direktni crveni karton jer je smatrao da je zadnji igrac odbrane, faul je bez dvojbe bio al mozda mu je trebao pokazati drugi zuti a ne direkt crveni kako ne bi tenzije dizao, na poluvremenu sudiji su upali u salacionicu i dobio je fin degenek to svi znaju a igraci obe ekipe su to znali i dok su cekali pocetak dr poluvremena, kad je odlucio da nece nastaviti utakmicu, predsjednik turbine je dosao medju svoje igrace kao i navijace kod aut linije i to im saopstio, tad su igraci krenuli trcati prema slacionici sudija zeleci se i oni s njima obracunati, a navijaci domaci na gostujuce navijace i mirne gledaoce koji su bili u blizini gostujucih navijaca, izmedju igraca obe ekipe na terenu je bila max korektnost kao i posle utakmice, et cijela prica , znam da ce biti sada i onih koji ce nesto nadodavati smnajivati i tak to al ovo je istina ziva, i realan opis situacije, znaci utakmica je prekinuta prije nereda a ne posle ...
gledao sam par utakmica ove lige...to je lakrdija bože sačuvaj 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Potpisujem.odonkor je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve sve ovde price cujem, sudije na ovoj utakmici su imali slusalice tako da su se mogli medjusobno da cuju i u toj situaciji pomocni sudija nema potrebe da dize zastavicu i nesto signalizira nego to moze jednostavno samo reci glavnom preko veze, igrac koji je dobio crveni je vec imao zuti karton i dobio ga je u 5 min, medjutim glavni sudac mu daje direktni crveni karton jer je smatrao da je zadnji igrac odbrane, faul je bez dvojbe bio al mozda mu je trebao pokazati drugi zuti a ne direkt crveni kako ne bi tenzije dizao, na poluvremenu sudiji su upali u salacionicu i dobio je fin degenek to svi znaju a igraci obe ekipe su to znali i dok su cekali pocetak dr poluvremena, kad je odlucio da nece nastaviti utakmicu, predsjednik turbine je dosao medju svoje igrace kao i navijace kod aut linije i to im saopstio, tad su igraci krenuli trcati prema slacionici sudija zeleci se i oni s njima obracunati, a navijaci domaci na gostujuce navijace i mirne gledaoce koji su bili u blizini gostujucih navijaca, izmedju igraca obe ekipe na terenu je bila max korektnost kao i posle utakmice, et cijela prica , znam da ce biti sada i onih koji ce nesto nadodavati smnajivati i tak to al ovo je istina ziva, i realan opis situacije, znaci utakmica je prekinuta prije nereda a ne posle ...
Natjecanje u Drugoj ligi NS FBiH – skupina Jug pred samim je krajem. Jučer su odigrane utakmice pretposljednjeg kola, a u utakmici na Barama Brotnjo je svladalo Lokomotivu i Mostarce ostavilo bez izgleda za ostanak u ligi. Utakmicu s posljednje plasiranom momčadi Čitlučani su riješili u svoju korist s uvjerljivih 3:0.
Dvije minute prije kraja poluvremena Benjamin Vladić je Brotnjo doveo u vodstvo, a domaći igrači su pitanje pobjednika riješili u nastavku. Ivan Šarac je u drugom poluvremenu dva puta bio u ulozi asistent, a golove su postizali Goran Badalić i Benjamin Vladić.
U posljednjem kolu petoplasirano Brotnjo gostuje u Posušju.
Brotnjo: Barać, Soldo, Brajković, Miličević, Čukić, Mustapić (od 75. Gagro), Bevanda (od 85. Zovko), Miloš, Badalić (od 68. Skoko), Šarac, Vladić.
Lokomotiva: Mulaosmanović, Bobar, Vejzović, Mazreku, Bešo, J. Ćorić, Elezović (od 46. E. Ćorić), Hubana (od 46. Zolj), A. Ćorić, Zuhrić, Kovačević (od 62. Macić).
Dvije minute prije kraja poluvremena Benjamin Vladić je Brotnjo doveo u vodstvo, a domaći igrači su pitanje pobjednika riješili u nastavku. Ivan Šarac je u drugom poluvremenu dva puta bio u ulozi asistent, a golove su postizali Goran Badalić i Benjamin Vladić.
U posljednjem kolu petoplasirano Brotnjo gostuje u Posušju.
Brotnjo: Barać, Soldo, Brajković, Miličević, Čukić, Mustapić (od 75. Gagro), Bevanda (od 85. Zovko), Miloš, Badalić (od 68. Skoko), Šarac, Vladić.
Lokomotiva: Mulaosmanović, Bobar, Vejzović, Mazreku, Bešo, J. Ćorić, Elezović (od 46. E. Ćorić), Hubana (od 46. Zolj), A. Ćorić, Zuhrić, Kovačević (od 62. Macić).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Otprilike tako je bilo. Bio sam na utakmici. Čekao se sudija 10ak minuta, kako ga nije bilo već je raja počela nagađati da ga je neko napao. I napokon ulazi predsjednik i govori da je prekinuta. i prvo su igrači Turbine potrčali , a za njima i navijači, a obični navijači su bježala sa stadiona. Iskreno sramota !odonkor je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve sve ovde price cujem, sudije na ovoj utakmici su imali slusalice tako da su se mogli medjusobno da cuju i u toj situaciji pomocni sudija nema potrebe da dize zastavicu i nesto signalizira nego to moze jednostavno samo reci glavnom preko veze, igrac koji je dobio crveni je vec imao zuti karton i dobio ga je u 5 min, medjutim glavni sudac mu daje direktni crveni karton jer je smatrao da je zadnji igrac odbrane, faul je bez dvojbe bio al mozda mu je trebao pokazati drugi zuti a ne direkt crveni kako ne bi tenzije dizao, na poluvremenu sudiji su upali u salacionicu i dobio je fin degenek to svi znaju a igraci obe ekipe su to znali i dok su cekali pocetak dr poluvremena, kad je odlucio da nece nastaviti utakmicu, predsjednik turbine je dosao medju svoje igrace kao i navijace kod aut linije i to im saopstio, tad su igraci krenuli trcati prema slacionici sudija zeleci se i oni s njima obracunati, a navijaci domaci na gostujuce navijace i mirne gledaoce koji su bili u blizini gostujucih navijaca, izmedju igraca obe ekipe na terenu je bila max korektnost kao i posle utakmice, et cijela prica , znam da ce biti sada i onih koji ce nesto nadodavati smnajivati i tak to al ovo je istina ziva, i realan opis situacije, znaci utakmica je prekinuta prije nereda a ne posle ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Meštre, pročitaj pravila suđenja, da ne zalazimo u detalje.odonkor je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve sve ovde price cujem, sudije na ovoj utakmici su imali slusalice tako da su se mogli medjusobno da cuju i u toj situaciji pomocni sudija nema potrebe da dize zastavicu i nesto signalizira nego to moze jednostavno samo reci glavnom preko veze, igrac koji je dobio crveni je vec imao zuti karton i dobio ga je u 5 min, medjutim glavni sudac mu daje direktni crveni karton jer je smatrao da je zadnji igrac odbrane, faul je bez dvojbe bio al mozda mu je trebao pokazati drugi zuti a ne direkt crveni kako ne bi tenzije dizao, na poluvremenu sudiji su upali u salacionicu i dobio je fin degenek to svi znaju a igraci obe ekipe su to znali i dok su cekali pocetak dr poluvremena, kad je odlucio da nece nastaviti utakmicu, predsjednik turbine je dosao medju svoje igrace kao i navijace kod aut linije i to im saopstio, tad su igraci krenuli trcati prema slacionici sudija zeleci se i oni s njima obracunati, a navijaci domaci na gostujuce navijace i mirne gledaoce koji su bili u blizini gostujucih navijaca, izmedju igraca obe ekipe na terenu je bila max korektnost kao i posle utakmice, et cijela prica , znam da ce biti sada i onih koji ce nesto nadodavati smnajivati i tak to al ovo je istina ziva, i realan opis situacije, znaci utakmica je prekinuta prije nereda a ne posle ...
Pravila jasno kažu:
A što se tiče ovog sudije Šehovića, isto sranje je pravio 2009 na utakmici Posušje-Igman. Samo što je tada završio na hospitalizaciji.Pomoćni sudija pomoć glavnom sucu u određivanju prekršaja signalizira mahanjem zastavice. Ta odluka pomoćnog suca nije konačna, nego je glavni sudija mora potvrditi.
Papku jučer nije zafalila dlaka s glave, jer je čitavo vrijeme nakon odsviranog poluvremena imao obezbjeđenje policije, što si mogao i viditi, ako si bio na utakmici.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 03 jun 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
najjace su ove "Bestije". uuuu aaa ubi ubi Turbosa. Pa jebote ko da igraju Izrael i Palestina a ne Igman i Turbina. Žalosno.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ti mora da si neki pametnjakovic koji samo sjedi za kompom i pametuje.Rivalstvo izmedju ova 2 grada postoji oduvijek tako da to nije nista cudno.Neka Konjicani odu u Jablanicu na kafu,u grad da izadju dobice batine,Jablanicani takodjer.Navijanja takvog tipa je bilo sa obe strane tako da nemoj nista da pricas kakve su Bestije.A sto se tice kakvog je statusa bio ovaj derbi,gore ti je ovo nego da igraju Zeljo - Sarajevo.Pazi sta ti kazemcastro je napisao/la:najjace su ove "Bestije". uuuu aaa ubi ubi Turbosa. Pa jebote ko da igraju Izrael i Palestina a ne Igman i Turbina. Žalosno.
Support your local club !
Ti mora da si neki pametnjakovic pa ne znas neke stvari. Nek rivalstvo postoji, ja sam milion puta otiso u Konjic u na kafu, nikad me niko preko oka nije pogledao. To sto pola Konjica ne smije u Jablanicu i obrnuto, to me boli uvo.KonjicBOY je napisao/la:Ti mora da si neki pametnjakovic koji samo sjedi za kompom i pametuje.Rivalstvo izmedju ova 2 grada postoji oduvijek tako da to nije nista cudno.Neka Konjicani odu u Jablanicu na kafu,u grad da izadju dobice batine,Jablanicani takodjer.Navijanja takvog tipa je bilo sa obe strane tako da nemoj nista da pricas kakve su Bestije.A sto se tice kakvog je statusa bio ovaj derbi,gore ti je ovo nego da igraju Zeljo - Sarajevo.Pazi sta ti kazemcastro je napisao/la:najjace su ove "Bestije". uuuu aaa ubi ubi Turbosa. Pa jebote ko da igraju Izrael i Palestina a ne Igman i Turbina. Žalosno.
I dodje covjek iz Sarajeva i posvadja dva grada. Svaka cast, najgluplji smo.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Dobro sefe,razumio samcastro je napisao/la:Ti mora da si neki pametnjakovic pa ne znas neke stvari. Nek rivalstvo postoji, ja sam milion puta otiso u Konjic u na kafu, nikad me niko preko oka nije pogledao. To sto pola Konjica ne smije u Jablanicu i obrnuto, to me boli uvo.KonjicBOY je napisao/la:Ti mora da si neki pametnjakovic koji samo sjedi za kompom i pametuje.Rivalstvo izmedju ova 2 grada postoji oduvijek tako da to nije nista cudno.Neka Konjicani odu u Jablanicu na kafu,u grad da izadju dobice batine,Jablanicani takodjer.Navijanja takvog tipa je bilo sa obe strane tako da nemoj nista da pricas kakve su Bestije.A sto se tice kakvog je statusa bio ovaj derbi,gore ti je ovo nego da igraju Zeljo - Sarajevo.Pazi sta ti kazemcastro je napisao/la:najjace su ove "Bestije". uuuu aaa ubi ubi Turbosa. Pa jebote ko da igraju Izrael i Palestina a ne Igman i Turbina. Žalosno.
Ok sefe, imas pozdrav iz Jablanice, kad dodjem u Konjic, zovem te na prijateljsku kafu.KonjicBOY je napisao/la:Dobro sefe,razumio samcastro je napisao/la:Ti mora da si neki pametnjakovic pa ne znas neke stvari. Nek rivalstvo postoji, ja sam milion puta otiso u Konjic u na kafu, nikad me niko preko oka nije pogledao. To sto pola Konjica ne smije u Jablanicu i obrnuto, to me boli uvo.KonjicBOY je napisao/la: Ti mora da si neki pametnjakovic koji samo sjedi za kompom i pametuje.Rivalstvo izmedju ova 2 grada postoji oduvijek tako da to nije nista cudno.Neka Konjicani odu u Jablanicu na kafu,u grad da izadju dobice batine,Jablanicani takodjer.Navijanja takvog tipa je bilo sa obe strane tako da nemoj nista da pricas kakve su Bestije.A sto se tice kakvog je statusa bio ovaj derbi,gore ti je ovo nego da igraju Zeljo - Sarajevo.Pazi sta ti kazem
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Daj ima neko snimak tog meča iz Jablanice da jos jednom pogledam golove i to
?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.