sad mozemo polako i o transferima
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ajd masala nek je se i ov sve rijesilo oko trenera, ako neko dobro poznaje ov momke onda je to Allegri i zbog toga neka ga ima plus, ali ruku na srce i nije bas neki strucnjak. sad kad je ovako ispalo nek vodi Milan ( ko zna, mozda sta i bde od njeg, drugi dio szone je vodio maestralno ekipu) dok se ne kaparise neki drugi strucnjak, licno ja bi najvise volio opet vidjeti Anchelotija na klupi ali od toga nema nista ehe..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
dobar je trener alegri, samo sto ima tu nesrecu da vodi milan koji nema finansije i igrace kakve je imao do prije recimo 5 godina, da ima,vidjeli bi kako bi gurao do zavrsnica lige prvaka i kako bi uzimao titule
ovako covjek izvlaci maksimum iz ekipe, igracki svake godine milan slabiji i slabiji, a alegri ga kako tako drzi u nekom vrhu, sjajan trener, ne znam zasto je uopste bilo dilema da se neko novi dovede kad boljeg ne bi sigurno mogli dovesti
ovako covjek izvlaci maksimum iz ekipe, igracki svake godine milan slabiji i slabiji, a alegri ga kako tako drzi u nekom vrhu, sjajan trener, ne znam zasto je uopste bilo dilema da se neko novi dovede kad boljeg ne bi sigurno mogli dovesti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Milan zainteresovan za Luca Toni-ja, nevjerovatno! ko fol zbog povrde pazzinija.. ebem ti tonija i luku zajedno... daj sta bolje.. ovaj vec u penziji 3 godine 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa i treba ga dovest. Nema nikog iskusnog u napadu. Bolje on na jednu godinu nego da platimo Matrija 10 miliona
.
ma kakav toni. pa nece Pazzo propustiti bas toliko puno. vraca se pred kraj oktobra
bolje dati sansu nekom od postojeceg napada ( ako ostanu u Milanu ) nego dovoditi ovog flopa,,, sto se mene tice tu je Niang 
Eto ostade nam Alegri (na moju žalost) ali nekako sam ubjeđen da bi nakon prvih slabijih rezultata mogao da leti
činjenica je da ga Silvio ne gotivi a da mu je glavu spasio Galiani (koji ga je i doveo) a čini mi se da ima i podršku ekipe...pa vidjet ćemo kakva će hemija proraditi tokom ljeta i na početku sezone...sad nema više opravdanja, imat će 90% ekipe na okupu i na pripremama i ako želimo vratiti titulu u Seriji A, onda od prvog kola moramo biti pravi, bez prava na kiks
vidjet ćemo sad kako će proći ljetni mercato...lično mislim bez prevelikh promjena i kad su u pitanju odlasci ali i dolasci
činjenica je da ga Silvio ne gotivi a da mu je glavu spasio Galiani (koji ga je i doveo) a čini mi se da ima i podršku ekipe...pa vidjet ćemo kakva će hemija proraditi tokom ljeta i na početku sezone...sad nema više opravdanja, imat će 90% ekipe na okupu i na pripremama i ako želimo vratiti titulu u Seriji A, onda od prvog kola moramo biti pravi, bez prava na kiks
vidjet ćemo sad kako će proći ljetni mercato...lično mislim bez prevelikh promjena i kad su u pitanju odlasci ali i dolasci
Undici stelle - ACM 1899
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pojacanja ce biti, ubjedjen sam u to
Sad koja ce to pojacanja biti, sa ovim Milanom se nikad ne zna
Sad koja ce to pojacanja biti, sa ovim Milanom se nikad ne zna
Ako nastavi ovaj niz koji smo poceli u drugom dijelu sezone i uz par pojacanja siguran sam da ce i nas krenuti na bolje. S obzirom da ce nas vjerovatno neko nakantat u ligi prvaka, dosta bi bio skudeto i moooozda kup, onako skromno od mene
Je.bo ih Luca, mogli bi iz starackog doma poceti dovoditi igrace
Covjek ce biti odsutan najdalje do novembra, imamo Petagnu, Saponara moze komotno i napadaca igrati i to je to, izdrzat cemo tih mjesec i po bez Paca, ne treba bezveze gomilati igrace.
Sto se tice pojacanja, mislim da su nasi Cerci, Ogbonna i Poli, onako sto posto.
Jedina zelja bi bio recimo Kaka/Pjanic/Hernanes, njima bi bas do kraja kompletirali ekipu jer bi jednim kvalitetnim playmakerom rijesili pola problema ove ekipe.
Je.bo ih Luca, mogli bi iz starackog doma poceti dovoditi igrace
Covjek ce biti odsutan najdalje do novembra, imamo Petagnu, Saponara moze komotno i napadaca igrati i to je to, izdrzat cemo tih mjesec i po bez Paca, ne treba bezveze gomilati igrace.
Sto se tice pojacanja, mislim da su nasi Cerci, Ogbonna i Poli, onako sto posto.
Jedina zelja bi bio recimo Kaka/Pjanic/Hernanes, njima bi bas do kraja kompletirali ekipu jer bi jednim kvalitetnim playmakerom rijesili pola problema ove ekipe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Allegri ostao ,hmm ja sam malo vise naginjao na stranu da Allegri ide a da nam dodje novi trener ,ali nije ni ovo lose jer Allegri je sada sastavio ekipu poznaje igrace,Allegri zna fino poceti utakmicu ali jednostavno nekako mi se cini da kako igra odmice ponekad pocne prerano zatvarati utakmicu ,ali valjda je naucio iz gresaka . Sada malo o transferima
Torino are interested in signing Salamon, Nocerino and Traoré, according to La Stampa. Milan want Ogbonna and Cerci.
Milan's primary transfer targets are Cerci, Poli and Ilicic. However, the latter is very close to signing with Fiorentina. [GdS]
Kakav je ovaj Isaac Cofie ,i da kazem ne bi bilo lose dovesti Aubemeyanga za 10 miliona iako mu je prirodna pozicija CF moze igrati i na LW ,a tu nam trenutno nedostaje igracMilan recently contacted Genoa for their 22-year old midfielder, Isaac Cofie. He's currently co-owned between Genoa and Chievo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sve nidje veze imena
haj' ova dvojica, ali Ilicic, Cofie ...
polako cemo se pretvorit u one nizerazredne klubove kojima je uspjeh da ne ispadnu iz lige.
zar ne igra faraon na LW ?
jest dobar igrac i ne bih imao nista protiv da dodje, al' daj ba prvo rijesavaj odbranu i sredinu, lako cemo za ostalo.
zar ne igra faraon na LW ?
jest dobar igrac i ne bih imao nista protiv da dodje, al' daj ba prvo rijesavaj odbranu i sredinu, lako cemo za ostalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa dobar je Cofie. Skrenuo je pažnju na sebe ove sezone. Jak je na nogama i što je najbitnje, polivalentan je igrač. Koliko sam uspio primjetiti igrao je u veznom redu i na oba krila ove sezone. Normalno da nije klasa, ali može izrasti u jakog veznog igrača.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ebo li ih napadaci. daj nek nam dovedu stopera ( ogbonu) i jednog veznjaka ( pjanic) za ostalo je lako....
:D
There are unconfirmed reports about Galliani having called Urbano Cairo this morning to offer €6m for 50% of Ogbonna.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Eh sad idemo dovest Ogbonu,Kaku i jos nekog u sredinu to je to

Dobar, ali za klupe.L'Avvocato je napisao/la:Pa dobar je Cofie. Skrenuo je pažnju na sebe ove sezone. Jak je na nogama i što je najbitnje, polivalentan je igrač. Koliko sam uspio primjetiti igrao je u veznom redu i na oba krila ove sezone. Normalno da nije klasa, ali može izrasti u jakog veznog igrača.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Znači u Milanu ipak nisu ostali bez pameti, ostanak Alergija je najveće pojačanje za tim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije los ovaj Aubameyang al sve se sjetim Gourcuffa i onog njegov ubijanja u Bordou da bi na kraju otisao u Lyon i propao. Jbt ljudi nisu nista osvojili kako je ovaj doso 
-
gojzerica
- Kontakt:
Nije valjda da će vam Luca Toni doći. 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tišu, ne sluti Tita ti
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Prema Skyu, Allegri nije dobio produzenje ugovora koji mu sada traje do 2014. Navodno bi ga mogao dobiti ako se kvalifikuje u LP.
Milan pokazao interes za Belfodila. Mogli bi vratiti Zaccarda u Parmu a uzeti ovog sada. Iz Parme su porucili da su vrata za Zaccarda uvijek otvorena.
Milan pokazao interes za Belfodila. Mogli bi vratiti Zaccarda u Parmu a uzeti ovog sada. Iz Parme su porucili da su vrata za Zaccarda uvijek otvorena.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.