Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 03 jun 2013, 03:37

JTS je napisao/la:koliko su pouzdane novine Daily Telegraph? to bi trebali znati ovi što prate Englesku ligu, tj. koji navijaju za klubove koji dolaze iz te lige :D btw, koje su najpouzdanije novine sa otoka? Daily Mail, Daily Telegraph, The Sun, The Mirror, itd ..
Doboljno ti je za Daily Mail reci da ga vecina engleza zove Daily Fail :D :D The Sun ja mislim i ovaj Telegraph :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jun 2013, 09:16

Goalgetter je napisao/la:Mario Gomez je vec 100% otisao, Pizzaro ce isto napustiti Bayern jer mu istice ugovor. Lewandowski isto sigurno prelazi u Bayern, te ce Bayern imati 2 prava centrafora, sto i odgovara Guardioli i njegovom sistemu. Müller je tu ako zagusti, ako se povrede ova dvojica, ionako sada Götze-a imaju na Müllerovoj poziciji.

Jedino u Njemackoj moze jos u BVB, a i to je pod znakom pitanja. Istina, BVB zeli napraviti ekipu koja ce konkurisati Bayernu, i trebaju nadoknaditi odlazak Lewata i Götze-a, sad hoce li Dzeko biti dio te ekipe vidjecemo.

Sve mi mirise na to da Dzeko i sljedecu sezonu ostaje u Cityu.
Daj ba, Pep ne zna igrati sa centarforom, njemu je Ibra smetao samo, kasnije i Villa. On je imao Mesija i to je to i 2 krila sa strane.
Muller ce uvijek igrati u Bajernu, Muller nije backup on je starter i to zapamti.
Sto se Dzeke tice, moje misljenje je da predje negdje gdje ce igrati sto se repke tice jer kad igra Dzeko je u TOP 5 napadaca svijeta jer stice nenormalno samopouzdanje.
Sto se para tice, tu je Dzeko da odluci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 03 jun 2013, 09:24

Edin bi u Chelseaju bio prvi napadač sigurno, znači igrao bi iz sedmice u sedmicu redovno, u Ligi Šampiona, napadao trofeje... Ne postoji bolji klub na Otoku u ovom trenutku za njega.
Telegraph je relativno dobar izvor, daj Bože da su u pravu.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 03 jun 2013, 10:21

Akobogda da predze u Celzi ,ipak je murinjo trener svjetske klase napravio bi on od Edina ono najbolje sto moze od njega izvuci ,treba se iskreno nadati da ce ovaj transfer uspijeti....

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 03 jun 2013, 10:35

dodji ti dzeko u schalke-u kod kolasinca uskoro vrhunski tim kao borussia dortmund ove sezone inace ni bajern nije losa ideja cini mi se gomez otisao u napoli

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 jun 2013, 10:52

Sumljam da Dzeko zeli napustiti Manchester City za neki drugi klub u Engleskoj...ako napusti bice za Italiju ili Njemacku.

Najbolje bilo bi da predje u Juventus zbog sistema i stila igre...i sto je veliki klub koji ce opet vjerovatno biti prvak i daleko dogurati u Ligi Prvaka...jedini problem je novac i sto navodno Antonio Conte nije neki fan Dzeke.

Alternativa je Dortmund ako Lewandowski napusti, mada nece nista osvojiti sa Dortmundom zbog Bayerna..
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jun 2013, 00:01

evo ga, City je doveo Jesusa Navasa .. znači da će Pellegrini praktikovati igru preko bokova .. to je igra koja odgovara Edinu, ali da li Pellegrini računa na njega? smatram da bi bila glupost odreći se igrača kome takav način igre paše, pa tako mislim da će Pellegrini konačan sud donijeti na pripremama .. jedno je sigurno, ako City ne dovede napadača, Edin ostaje, ako dovede, vjerovatno ide negdje :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2013, 00:19

Ako City krene po Cavanija onda mislim da Dzeko odlazi, inace ne vjerujem da ce ici. Cak bi Tevez mogao otici jer mislim da ima jos samo godinu dana ugovora.
A ne vjerujem da ce iko kupiti Cavanija ovog ljeta, vlasnik Napolija je stavio cijenu od 60 miliona sto je malo previse cak i za ove seike iz Citija i PSG-a.

A ovaj gif mi je haos :lol:
slika

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 04 jun 2013, 00:44

Dzeko ce u Napoli to je gotova stvar.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2013, 00:49

Goalgetter je napisao/la:te ce Bayern imati 2 prava centrafora, sto i odgovara Guardioli i njegovom sistemu
Kako si ovo zaključio molim te?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2013, 01:01

@mandrax .. Znamo dobro kakav stil igre Guatdiola gaji, 2 centrafora u ekipi ce mu biti i sasvim dovoljna jer ce svakako igrati samo jedan, ko i dosada kod Heynckesa. Jos ima i Mullera koji je napdac. Eto kako samzakljucio

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2013, 01:34

JTS je napisao/la:evo ga, City je doveo Jesusa Navasa .. znači da će Pellegrini praktikovati igru preko bokova .. to je igra koja odgovara Edinu, ali da li Pellegrini računa na njega? smatram da bi bila glupost odreći se igrača kome takav način igre paše, pa tako mislim da će Pellegrini konačan sud donijeti na pripremama .. jedno je sigurno, ako City ne dovede napadača, Edin ostaje, ako dovede, vjerovatno ide negdje :D
Ko je drugi bok?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jun 2013, 01:59

harishp je napisao/la:
JTS je napisao/la:evo ga, City je doveo Jesusa Navasa .. znači da će Pellegrini praktikovati igru preko bokova .. to je igra koja odgovara Edinu, ali da li Pellegrini računa na njega? smatram da bi bila glupost odreći se igrača kome takav način igre paše, pa tako mislim da će Pellegrini konačan sud donijeti na pripremama .. jedno je sigurno, ako City ne dovede napadača, Edin ostaje, ako dovede, vjerovatno ide negdje :D
Ko je drugi bok?
njega bi tek trebali dovesti, zna Pellegrini šta mu treba .. jedino ako ne ostane pri istom kao i Mancini, a to je da mu Nasri igra kao bočni igrač :D a čim je doveo Jesusa Navasa koji je klasičan krilni igrač, jasne su njegove namjere kakav fudbal će praktikovati .. napadači mu i ne trebaju, pa on već ima tri vrhunska napadača, samo što debilni Mancini to nije znao iskoristiti, čak je i tražio još para za dovođenje novih igrača :roll: Mancini je dobar trener, al' samo dobar .. jako dobar ili vrhunski trener bi iz ove ekipe izvukao maximum, a ova ekipa uz možda poneko pojačanje može mnogo

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2013, 02:02

JTS je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ko je drugi bok?
njega bi tek trebali dovesti, zna Pellegrini šta mu treba .. jedino ako ne ostane pri istom kao i Mancini, a to je da mu Nasri igra kao bočni igrač :D a čim je doveo Jesusa Navasa koji je klasičan krilni igrač, jasne su njegove namjere kakav fudbal će praktikovati .. napadači mu i ne trebaju, pa on već ima tri vrhunska napadača, samo što debilni Mancini to nije znao iskoristiti, čak je i tražio još para za dovođenje novih igrača :roll: Mancini je dobar trener, al' samo dobar .. jako dobar ili vrhunski trener bi iz ove ekipe izvukao maximum, a ova ekipa uz možda poneko pojačanje može mnogo
Bolje bi im bilo da dovedu krila iz ''onog''Wolfsburga i Misketa pride.Ubio me bog ako se nebi omastili kao Bajern ove sezone.Naravno u saradnji sa Navasom,ima slifa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jun 2013, 02:11

mislim da Cityu treba lijevi krilni igrač, vrlo dobar stoper, čisto da Nastasić i Kompany imaju konkurenciju, samim tim bi svako od stopera davao maximum, desnog beka (svaka čast Zabaleti, al' on nije igrač za prvi sastav Citya), možda i lijevi bek da Clichy ima konkurenciju .. eto to su četiri igrača, a Cityu to nije problem

al' prije svega, treba im trener pedagog, jer kako smo mogli pročitati, Mancini uopšte nije razgovarao sa igračima, itd .. podsjeća me na Sabita Hadžića :lol:

NON MOLLARE MAI

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 04 jun 2013, 10:34

mokhe je napisao/la:the sun i dailymail su ti nešto ko ekspres, blic, svijet kod nas, znači trač novine, žuta štampa tj. smeće,
a telegraph i mirror su ozbiljniji...
Slazem se.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2013, 11:10

JTS je napisao/la:desnog beka (svaka čast Zabaleti, al' on nije igrač za prvi sastav Citya)
Ove sezone definitivno najbolji desni bek u Premiershipu, ali nije za prvog sastava Cityja. Odličan u oba pravca, zamjenik kapitena, čovjek koji gine na terenu, ali po tvom nije za prvog sastava. Haj' dobro. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2013, 11:15

Dobar je Zabaleta bio ove sezone.

Jbt, ja sve kontam lik ima 31-2 godine, tako mi djeluje. :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jun 2013, 11:23

Monolog je napisao/la:
JTS je napisao/la:desnog beka (svaka čast Zabaleti, al' on nije igrač za prvi sastav Citya)
Ove sezone definitivno najbolji desni bek u Premiershipu, ali nije za prvog sastava Cityja. Odličan u oba pravca, zamjenik kapitena, čovjek koji gine na terenu, ali po tvom nije za prvog sastava. Haj' dobro. :mrgreen:
stoji sve što si napisao, a pogotovo ovo: "po tvom" .. nemamo svi isto mišljenje .. isto kao i treneri, nekima neki igrači pašu, neki ne pašu :D sve je to stvar individue :D

NON MOLLARE MAI

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 04 jun 2013, 16:03

JTS je napisao/la:koliko su pouzdane novine Daily Telegraph? to bi trebali znati ovi što prate Englesku ligu, tj. koji navijaju za klubove koji dolaze iz te lige :D btw, koje su najpouzdanije novine sa otoka? Daily Mail, Daily Telegraph, The Sun, The Mirror, itd ..
Jako pouzdane! Ovakva ti je slika što se tiče novina/online izdanja u Velikoj Britaniji. Ovo su superteškaši: The Guardian, The Independent, The Times, The Telegraph.

Trash iliti smeće su The Sun, The Daily Mail, Daily Mirror, Daily Express, Daily Star

Zato je meni jako čudno da je Telegraph izašao sa ovom pričom na relaciji Džeko-Mourinho-Chelsea! Moguće je da Džeko neće potpisati za Chelsea no budi siguran da je istina ovo što su napisali da je na Murinjovoj listi! Telegraph se ne bavi špekulacijama pogotovo kada su u cijeloj priči uvezani "najbolji trener" tj. superpopularni i Abramovićev bogati klub Chelsea! U slučaju da u narednim danima ne dođe do potpisa vjeruj da je puklo negdje na vezi City-Chelsea-Džekina plata-Irfan menadžer! Volja od strane Chelsea najvjerovatnije postoji čim je ovu priču plasirao Telegraph.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Anoniman, Beduin, Brazzzoo123, Confiance, Dalix, DjaniTarik, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], J1897, senad82 i 63 gosta.