BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

chily-rz
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la chily-rz » 02 jun 2013, 14:18

Saurman je napisao/la: ove godine u Arsenalu je pokazao da je flop od 5 zicera on je u stanju promašiti 4.
Necemo se lagati,u Arsenalu je ove sezone imao jako dobru realizaciju i samo ona ga je izvukla pa se moze reci da je imao prosjecnu sezonu..Postigao je par fantasticnih golova i njegova statistika na kraju sezone je dosta dobra,11 golova i deset asistencija u ligi..

U arsenalu je najvise igrao po lijevom krilu a povremeno je igrao i napadaca,ruku na srce poprlicno neprimjetan u vecini utakmica,malo doprinosa daje samoj igri,.

Po meni,Podolskog nije lose imati u rosteru,nije za prvih 11 ali sigurno da moze dati svoj doprinos ekipi..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jun 2013, 15:38

A i Vi nasjedate na svakakve gluposti Engleskih medija....
Zar stvarno mislite da bi ga Klopp doveo nakon dogadjaja iz 2011-te i njihove prepirke preko medija i da bi ovaj uz to jos htio igrati za BVB ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 jun 2013, 15:50

Nit sam za Podolskog,ali isto tako mislim da je samo suplja prica!
Sto @amer kaze,Doktor i doticni gospodin se ne lizu sekunde...Klopp je htio dovesti Podolskog ako se ne varam u dva navrata,a ovaj je srao i sam za sebe govorio kako je preskup za BvB(kostao je cca 10mil),i onda smo doveli Rojsonju(koji je kostao 17mil) ;)
Poznata je "mrznja" izmedju naseg Nurke i Poldia,sjecate se provociranja kod postignutih golova u duelima Kolna i BvB-a...Tu se dalo vidjeti da Poldi "ne mirise" nas klub!
Jos nesto,on je "mangup" a takve nas Doktor bas i ne voli,dapace...zavrsavaju s nogom u bulji! ;)

Kazem opet,to je moje misljenje,i ne bih ga volio kod nas u ekipi,ima boljih rjesenja!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 jun 2013, 15:59

HzBvB je napisao/la:Ljudi Eriksen se MORA dovesti...
1.Fenomen
2.Mala plata
3.Malo obestecenje
4.Mlad
5.Igra na poziciji koju je igrao Kagawa -znaci nesto sto ove sezone nismo imali , tu neku dozu prefinjenosti u napadu jer je Reus dosta okomitiji , s Eriksenom bi dobili znaci fantasticnu simbiozu.
6.Potpisat ga na 5 god bez izlazne klauze( ne smije je ni trazit ako ej u Ajax-u primao 0,8 mil a kod nas 3,3 )
Potpis, a još ću i podebljati ovo MORA. Ako ga izgube zbog ebenog cjenjkanja i 2-3m onda nek se i Susi i Watzke upucaju. Zamisli kako bi nas Baye isprdale da izgubimo Eriksena jer smo ponudili dikoji milijun manje, a istovremeno damo 2-3m za nekog Galveza ili onog jazavca iz Serie A za kojeg smo navodno zainteresirani. :roll:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 jun 2013, 16:57

Saurman je napisao/la:Kakav crni Podolski. :roll: Gdje je god došao bio je mrtvi promašaj.
Doso u Koln, ispadose iz lige :lol:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 02 jun 2013, 20:30

Sto se plata tice, istina, izgleda da sam ja to zasro. Usput pomenuo al nisam konto da ce bas biti prebrojavanje :mrgreen:
Kako god, od mene izvinjenje

Ovo oko Poldija je takodje jos zesca glupost. Nama trebaju univerzalni igraci, pogotov kad sad dovodimo 6,7 novih. Poldi je previse ogranicen na tu lijevu stranu. Jedino sto ima da valja je sut, a mi nismo bas nesto poznati da ubijamo iz distance ;-)

Prince Boateng bi bio extra pojacanje i pored Sokratisa treba nam jos najmanje jedna ako ne dvije zivotinje. Ono malo vanBommelskog nagona :mrgreen:

Uz deBryne (vjerujem i dalje da ce special one pristat na prodaju) eriksena i bernarda ja bi bio extra zadovoljan. Cak se spominje i povratak sinjija (kao ovaj novi trener manua ima neke svoje planove i pikove i neplanira sa njim)?! Dok je za spica u principu i svejedno ko ce trpat. U Kloppovom sistemu ce vjerovatno svako bit zajeban napadac, osim ako si ogranicen kao Schieber :lol:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 jun 2013, 22:15

Ode Gomez u Napoli...ocekujem Lewata veoma brzo u Minhenu.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jun 2013, 23:12

kakve su sanse da Lewandovski ode u Chelsea ili City? mislim da ce Cavani ili Lewa preci u jedan od ova dva kluba a Dzeko u Bayern ili BVB...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 jun 2013, 23:15

Ovaj Bernard mi djeluje kao klasični prototip brazilske prevare. Ne znam koliko bi on bio sposoban igrati u BL. Ali ajde, bar ne bi bio skupa prevara kao onaj rahitični Neymar. :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 jun 2013, 23:46

Ocekujem u ponoc ili najkasnije sutra u toku dana objavu dva transfera i konacno rjesenje slucaja lewandowski u svakom slucaju zanimljiv dan za BVB

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2013, 23:50

bosnas_ je napisao/la:kakve su sanse da Lewandovski ode u Chelsea ili City? mislim da ce Cavani ili Lewa preci u jedan od ova dva kluba a Dzeko u Bayern ili BVB...
Šta se zapeli s tim Džeko u Bayern od toga nema ništa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 02 jun 2013, 23:51

bosnas_ je napisao/la:kakve su sanse da Lewandovski ode u Chelsea ili City? mislim da ce Cavani ili Lewa preci u jedan od ova dva kluba a Dzeko u Bayern ili BVB...
90% sam ubijedjen da Levat ide u Bajern. Ipak je i sam izjavio da želi samo tamo.
Smoke Weed Everyday!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jun 2013, 01:01

Bittencourt-ov transfer u Hannover je gotova stvar i odsteta za isti iznosi 2 miliona €. Bittencourt je izjavio da ga je Slomka pridobio svojom filozofijom i pokazao mu na perspektivu koji ce imati sto nije bio slucaj sa BVB-om.

Mislim da je ovaj transfer za sve tzv. win-win-win situacija...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jun 2013, 10:53

Evo De Bruyne hoće samo u Dortmund, izjavio Zorc. I rekao je da su sve s njim dogovorili i oko ugovora. Moguće da bi se situacija mogla brzo riješit, samo što Leverkusen tu zateže, pokušavajući na sve načine KDB-a navući u svoje redove..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 jun 2013, 10:55

effe_sa je napisao/la:Evo De Bruyne hoće samo u Dortmund, izjavio Zorc. I rekao je da su sve s njim dogovorili i oko ugovora. Moguće da bi se situacija mogla brzo riješit, samo što Leverkusen tu zateže, pokušavajući na sve načine KDB-a navući u svoje redove..
Chelsea je navodno odustao od Schurrlea, de Bruyne je 99% naš igrač i možda već danas bude objavljeno

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 jun 2013, 11:51

zgmiky je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Evo De Bruyne hoće samo u Dortmund, izjavio Zorc. I rekao je da su sve s njim dogovorili i oko ugovora. Moguće da bi se situacija mogla brzo riješit, samo što Leverkusen tu zateže, pokušavajući na sve načine KDB-a navući u svoje redove..
Chelsea je navodno odustao od Schurrlea, de Bruyne je 99% naš igrač i možda već danas bude objavljeno
Gdje to procita cu ? Imal kakav izvor za to Zgmiky . Znam da j Zorc za Kicker rekao da su se dog sad De Bruyneom oko ugovora na 5 god... Ali da je Chelski odusto od Schurrlea gdje to iskopa ? i da je KDB nas igrac 99% ?
BvB Echte Liebe !!!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jun 2013, 12:03

Ne znam sta se vise natezu, neka dadnu 2-3 miliona vise, ne kupuju macka u vreci pa da ne znaju koga dovode, ipak se decko dokazao u BL!

Mozda cemo izgubiti novog Reusa za pisljivih 2 miliona :evil:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 03 jun 2013, 12:08

Dok čekamo krupne ribe, kupljen je još jedan talenat - Egipćanin Saleh Gomaa (ili na egipatskom pismu صالح جمعة). :lol:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jun 2013, 12:15

Blaszczykowski je napisao/la:Dok čekamo krupne ribe, kupljen je još jedan talenat - Egipćanin Saleh Gomaa (ili na egipatskom pismu صالح جمعة). :lol:
Arapskom tope :mrgreen:

Ovdje pise Saleh Dzamah(t), slabo is prepisao 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.