Ali nešto mi govori da će to na svjetskom drugačije da izgleda .... nemam pojma zašto, ako ništa a onda zato što kući igraju ...
A Englezi standardno osrednji .... bez sreće ispadaju u osmini, sa srećom u četvrtini, sa ludom srećom u polufinalu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Rentiranrentan je napisao/la:Iako još uvijek odmetnuta od Ereba (Evrope - Eurebija - Europe), Engleska u smislu u asocijacijskog nogometa i dalje napreduje. Njihova kruna, kruna Monaca i kruna Vatikana pod jednu zastavu da stanu i da opet Francuska zavlada svijetom.
Koliko je samo crnaca u Engleskoj, to me jako veseli. Rasizam treba iskorijeniti, zbog dobrobiti čovječanstva i zbog vraćanja ljubavi ka Bogu. Da je Engleska stroj od ekipe, pokazuje i sinoćnja utakmica protiv dalekog, ali domaćeg Brasila.
Rooney je Anglikanac koji je u isto vrijeme i odličan napadač.
Jedna zanimljivost - sinoćnji kapiten Englesk Frank Lampard je podrijetlom Francuz - katolik. Njegovo prezime se ne čita Lampard, nego Lamp'ard s francuskim naglaskom. U njemu ima francusko-monegaškog plemićkog talenta za loptom i zbog toga bi svoju karijeru trebao okončati u kraljevskom Monacu. U igračkom smsilu sinoć nije briljirao.
Treba izdvojiti drugo poluvrijeme, koje je bilo odlično. (fra Franko)
Kakadu misli da su Evropski igraci ko oni u Brazilu koje kad prodjes on stane i pusta te na slijedeceg igraca, samo na njegovu zalost Evropski defanzivci a pogotovo Engleski trce za tobom i idu u novi duel.nedim1993 je napisao/la:kako sam se ja sinoć odvaljivo duelima jones i neymar. mislim da sam to već govorio, al ne mogu se otrgnut utisku kako neymar misli da će baš njega neko pustit da prođe kraj njega. A ovaj ga fino objema rukama na zemlju.
Jones je do poluvremena treb'o fasovat' žuti karton, u drugom i crveni, nego eto, sreća bila prijateljska tekma.nedim1993 je napisao/la:kako sam se ja sinoć odvaljivo duelima jones i neymar. mislim da sam to već govorio, al ne mogu se otrgnut utisku kako neymar misli da će baš njega neko pustit da prođe kraj njega. A ovaj ga fino objema rukama na zemlju.

Neymar da je majstor kakvim ga predstavljaju(a predstavljen je kao vrhunski tehnicar) bi ga otresao bez obzira na kile. Sad ti pisem, nije ni Ronaldinho imao te kile. Evo ti primjera iz nase lige, Suljic i onaj sumar Isakovic, jedan ima 50 kila sa krevetom drugi je 190 cm visok sa bar 80-90 kila, ali kako ga je ubio Suljic. Isakovic se poslije nije mogao GPS-om naci.M4kaveli je napisao/la:Neymar jeste majstor, ali nema 80-90 kila pa da se moze gurati sa jednim Jonesom i jos ostati na nogama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.