NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

KenoRob
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la KenoRob » 26 maj 2013, 19:21

gosk cao, vitez bujrum....jos jedan komsijski derbi i nadam se 6 bodica :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 maj 2013, 20:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze Borac igrati i bez jos 5 igraca, opet su kvalitetniji od GOŠK-a, no eto, treba razumjeti, nije Celik odavno blize bio plasmanu u Europu, al nije ni Borac ''šaša'' da ne iskoristi ovakvu priliku. Po meni ocekivan rasplet, GOŠK zasluzeno ispada, a sto se tice borbe Olimpica, Borca i Celika, jebga netko je morao izvisiti.

Ma kakvi, Velez da izgubi u toj utakmici kuci, od Zrinjskog? Prije bi se igralo do 105. minute, ali eto. GOŠK-u je sudbinu zapecatio Travnik, sve poslije toga je bilo bez ikakvog motiva.

A to za namjestaljke, dobro covjek rece, ako imate DOKAZE, skupite i posaljite u savez, ovako po meni i vise nego stoji logika da bolja momcad (Borac) takodjer s motivom (plasman u Europu) i igracem vise pobijedi momcad od koje je objektivno kvalitetnija.
pa kako onda tako los GOSK pobjedi Siroki koji je opet demolirao prvaka Zelju u zadnjem kolu!??? nemoj ba zafrkavati,GOSK zivi od namjestanja tako su i opstali u ligi prosle sezone,kladionicarska mafija ukratko! odakle im drugo pare? eto sponzori se otimaju za velikana iz Gabele,ma daj ba ..... nikad vise prve lige oni vidjeti nece,osim ako opet ne plate ulazak u najvisi rang!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 maj 2013, 20:29

Preselite ovu temu na drugu lokaciju sad :lol: :lol:
Dragon Town

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 26 maj 2013, 20:33

Nikad se ovakvi klubovi nece vratiti.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 maj 2013, 20:37

bosnas_ je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze Borac igrati i bez jos 5 igraca, opet su kvalitetniji od GOŠK-a, no eto, treba razumjeti, nije Celik odavno blize bio plasmanu u Europu, al nije ni Borac ''šaša'' da ne iskoristi ovakvu priliku. Po meni ocekivan rasplet, GOŠK zasluzeno ispada, a sto se tice borbe Olimpica, Borca i Celika, jebga netko je morao izvisiti.

Ma kakvi, Velez da izgubi u toj utakmici kuci, od Zrinjskog? Prije bi se igralo do 105. minute, ali eto. GOŠK-u je sudbinu zapecatio Travnik, sve poslije toga je bilo bez ikakvog motiva.

A to za namjestaljke, dobro covjek rece, ako imate DOKAZE, skupite i posaljite u savez, ovako po meni i vise nego stoji logika da bolja momcad (Borac) takodjer s motivom (plasman u Europu) i igracem vise pobijedi momcad od koje je objektivno kvalitetnija.
pa kako onda tako los GOSK pobjedi Siroki koji je opet demolirao prvaka Zelju u zadnjem kolu!??? nemoj ba zafrkavati,GOSK zivi od namjestanja tako su i opstali u ligi prosle sezone,kladionicarska mafija ukratko! odakle im drugo pare? eto sponzori se otimaju za velikana iz Gabele,ma daj ba ..... nikad vise prve lige oni vidjeti nece,osim ako opet ne plate ulazak u najvisi rang!
Ama svejedno mi je hoce li vidjeti prve lige ili nece, poanta je da se nema sta tko cuditi da Borac dobije s igracem vise GOŠK u gostima kad se bori za Europu i to je to.
...Život za Široki...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 26 maj 2013, 21:24

bosnas_ je napisao/la:realno GOSK i jeste kladionicarski klub,ubacen u ovu nakaradnu ligu samo s jednim ciljem:stimanja rezultata! sjetimo se kako su prosle godine ostali u ligi,kupivsi pobjedu u Vrapcicima i izbacivsi Slobodu u drugu ligu ni krivu ni duznu! nadam se da se ovakav klub u Premier ligi vise nikad nece pojaviti!
HAHAHAHAHAHAHAHAH Cuj izbacivsi Slobodu ni krivu ni duznu... Pa ta Sloboda je cijelu sezonu namjestala dok se GOSK cijele sezone (osim zadnja 2 kola) nije doveo u poziciju koja vodi u nizi rang (to moram 100 puta ponovit). Vratit cemo se mi jos jaci ne brini se :D
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 maj 2013, 22:20

Mnogo srece u ljetnjim usjevima i plastenicima i dabogda se nikad ne vratili
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 26 maj 2013, 22:26

moRAja je napisao/la:Mnogo srece u ljetnjim usjevima i plastenicima i dabogda se nikad ne vratili
Eh da nema nas i nase poljoprivrede vi bi ovo svo voce i povrce sto sad jedete mogli fino samo vidit na televiziji

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 26 maj 2013, 22:29

Imate pare ali i lošu politiku danas Pero bio u Srebreniku i pita ga jedan navijač hoćel bit šta ako dobijemo ? kaže on ma pobijedite i bit će svega :D
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 maj 2013, 22:37

Ne znam u cemu je poanta da nekoga omalozavate time da govorite da su seljaci. Pa jesu i sta ima veze. Zar je biti seljak nesto sramotno?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 maj 2013, 22:40

Ispadoste jb.g niste imali srece,sretno vam u drugoj ligi da se vratite nekad :)

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 26 maj 2013, 22:56

zasluženo ste ispali . ko vam **** mater :lol: niste ni prošle godine zaslužili opstat . dosta vas . dosta livada u ovoj ligi .

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 maj 2013, 23:38

Cao,cao selo moje!

aBd da se nikada vise ne vratite,nema napretka u ligi zbog ovakvih timova!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 maj 2013, 23:40

KrajPrice je napisao/la:Cao,cao selo moje!

evo ga, s brda je opet sisao, tri puta hura! :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 maj 2013, 23:41

Meni je iskreno zao sto ispadate, Gabela mi je ostala u finom sjecanju ali eto, nadam se da se vidimo za 2 sezone ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 maj 2013, 23:42

krmak je napisao/la:

evo ga, s brda je opet sisao, tri puta hura! :lol:
Pusa :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 maj 2013, 23:43

LG97DM je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Mnogo srece u ljetnjim usjevima i plastenicima i dabogda se nikad ne vratili
Eh da nema nas i nase poljoprivrede vi bi ovo svo voce i povrce sto sad jedete mogli fino samo vidit na televiziji
Jeli ispravan crveni karton pokazan?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 maj 2013, 14:58

Namjestat ce se i sad kad je GOŠK ispao lako vam je bilo ove sezone na GOŠK svaljivat sve i ti i tvoj Zeljo i cigani najveci u ligi. Sto je Vukasovic suspenziju dobio? :lol:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 maj 2013, 15:02

krmak je napisao/la: evo ga, s brda je opet sisao, tri puta hura! :lol:
Ja stvarno ne znam dokle ce admini pustat onakvo vrijeđanje... Kraj price i slicne treba dozivotno banovati...
19UM94 je napisao/la:zasluženo ste ispali . ko vam **** mater :lol: niste ni prošle godine zaslužili opstat . dosta vas . dosta livada u ovoj ligi .
Ima jedna stara, a ja je cesto citiram: ''Bolje biti seljak sa sela nego seljak iz grada" ;)

Rentiranrentan
Kontakt:

Post Postao/la Rentiranrentan » 03 jun 2013, 13:47

Uz Željezničar, sarajevski Sašk i HŠK Fratar iz Fojnice gableski GOŠK je klub koji zaslužuje i više od poštivanja.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.