Ko orkestrira navijačke nerede u BiH?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Ko orkestrira navijačke nerede u BiH?
Samo da pitam, posto nsiam vise toliko upucen ko prije. Prije 5,6 godina specijalci su redovno upadali na jug Grbavice zbog baklji i ubacivanja istih u teren, pa kad su skontali da od toga nema nista poceli su uvoditi kazne, i zabrane ulazaka na stadion. Da vas pitam samo jeli jos to na snazi? Mislim da jeste nebi se sve ovo dogadjalo, al ajd.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Svima nama treba biti jasno da su politicke stranke najveci problem drustva.Manipulacija grupe i drustva je najlakse na BH tribina,vrlo jednostavno podplati vrh grupe i sve rjeseno.Dobar primjer je Zeljin jug na kojem nikad nije bilo politickih povika,parola i slicnog.Vrh grupe dobio po cvaju i prodali bi majku za to SDA dobila igru.Isto tako imaju primjeri navijaca Borca,Zrinjskog,Sirokog,Veleza ma sve jasno ko dan politika je duboko u nasem fudbalu,FUJ !
...а " " о $ ¥?
" " $ на ",& ¥
" " $ на ",& ¥

-
- Kontakt:
Prica se po Travniku da je podlegao povredama jedan navijac Zelje, koliko istine ima jos ne znam.
Inace, po ko zna koji put sukob po nacionalnosti, da li je to slucajno ili ne, ne znam, ali je cinjenica da je najbolje ugasit ligu da se ohlade glave pojedinaca.
Inace, po ko zna koji put sukob po nacionalnosti, da li je to slucajno ili ne, ne znam, ali je cinjenica da je najbolje ugasit ligu da se ohlade glave pojedinaca.
Bez tih '' priča se'' majke ti.WakaFlocka je napisao/la:Prica se po Travniku da je podlegao povredama jedan navijac Zelje, koliko istine ima jos ne znam.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ko li je orkestrirao ove današnje nerede među hercegovcima 

Il club piu titolato al mondo!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
BosanciDonPippo9 je napisao/la:Ko li je orkestrirao ove današnje nerede među hercegovcima

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
tačnoneko_iz_mase je napisao/la:BosanciDonPippo9 je napisao/la:Ko li je orkestrirao ove današnje nerede među hercegovcima

OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Politika.I danas su htjeli da navijaci sudjeluju u protestima,naravno nijedna navijacka skupina nije otisla.Znamo svi kako bi se to zavrsilo i opet bi bilo da su navijaci krivi za ovakvo stanje u drzavi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Seljački navijači sa politikom prodaju klub za male pare za šaku para, preko određenog kluba stranke dobiju šta žele, a imamo dosta sirovih i naivnih navijača došli ljudi jbga i ne znaju se vratiti na svoja imanja, odrekli se svog ognjišta i svega kao da nije i tamo BiH.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Ma ja, i ovo danas u Mostaru je plaćeno jel?zeljooooo je napisao/la:Seljački navijači sa politikom prodaju klub za male pare za šaku para, preko određenog kluba stranke dobiju šta žele, a imamo dosta sirovih i naivnih navijača došli ljudi jbga i ne znaju se vratiti na svoja imanja, odrekli se svog ognjišta i svega kao da nije i tamo BiH.

Il club piu titolato al mondo!
plavi orkestar
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
vest je napisao/la:plavi orkestar

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
hahhhahhaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.