Danas bi se mogli saznat svi timovi prve lige za iducu sezonukatalinski je napisao/la:ko ulazi u prvu ligu...da li je poznato,na ovim postovima o nizim ligama ne moze se niko snaci
Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2012./2013.
Teško da ćemo znati sve danas. Možda saznamo sve putnike u niži rang, ali nadam se da će nakon danas u igri za ostanak i dalje biti moj Troglav.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
http://specijalx.com/jablanica-izbila-v ... -i-igmana/" onclick="window.open(this.href);return false;
Neredi u Jablanici
. Igman najvjerojatnije novi prvoligaš jer se očekuje 0-3 par forfe.
Neredi u Jablanici

Hayley <3
Mora da je bio dobar Šehović.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Iskreno samo da se završi ovaj šljam od sezone, ovo je do****ilo i starom i mladom 

075
Dosta puta se fakat slažem sa tvojim komentarima u potpunosti!TzBulevar87 je napisao/la:Iskreno samo da se završi ovaj šljam od sezone, ovo je do****ilo i starom i mladom

e ljudi moji, posebno vi što se nervirate zbog ove sezone...sreća pa niste nekih ranijih sezona bili ovdje, kako bi se tek onda nervirali
meni bi lično najviše odgovaralo da što više ekipa bude sa TK, znači da ostane Budućnost, a tu nam je i Orašje...da mogu rahat pogledat 10-ak nabrijanih utakmica a da mi nije daleko ići na gostovanja

meni bi lično najviše odgovaralo da što više ekipa bude sa TK, znači da ostane Budućnost, a tu nam je i Orašje...da mogu rahat pogledat 10-ak nabrijanih utakmica a da mi nije daleko ići na gostovanja

Undici stelle - ACM 1899
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Eto dobili ste jednog prvoligasa,Igman Konjic,od iduce sezone i ja sam vam redovan u ovome chatu i izvjestavacu vas sa utakmica iz Konjica 

Support your local club !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zasad poznato 14 klubova, čeka se još odluka o dva mjesta:
Una Kulen Vakuf / FK Vitez
Bosna Visoko / Budućnost Banovići / Troglav Livno
Hayley <3
Odma da te pitam jel igra onaj Almir Cukle kod vas il je otiso gdje dalje, bio pola godine kod nas u Slobodi, a vas je cojk pa te zato pitamKonjicBOY je napisao/la:Eto dobili ste jednog prvoligasa,Igman Konjic,od iduce sezone i ja sam vam redovan u ovome chatu i izvjestavacu vas sa utakmica iz Konjica

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Naravno,osmica nasaklasik je napisao/la:Odma da te pitam jel igra onaj Almir Cukle kod vas il je otiso gdje dalje, bio pola godine kod nas u Slobodi, a vas je cojk pa te zato pitamKonjicBOY je napisao/la:Eto dobili ste jednog prvoligasa,Igman Konjic,od iduce sezone i ja sam vam redovan u ovome chatu i izvjestavacu vas sa utakmica iz Konjica

Support your local club !
Una ce biti prva 100%, sad male su sanse da ce uci, druga ce biti Sloga BO najvjerovatnije, dok Vitez ide zadnje kolo Omladincu u Bihac i tesko ce pobjediti jer ovima treba za ostanak, a Vitezu u ovom mecu samo pobjeda odgovara da bude 2 mjesto, koje bi trebalo voditi u 1 Ligu u slucaju da Una odustane.badblueboylivno je napisao/la:Zasad poznato 14 klubova, čeka se još odluka o dva mjesta:
Sad sam cuo pricu od momaka iz Une da ako bi oni odustali u ligu nece uci drugi tim na tabeli, nego bi automacki ostao 12 tim na tabeli u 1 Ligi, sad koliko tu ima istine vidjecemo.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- badblueboylivno
- Kontakt:
To je ono što sam govorio već prije... primjer iz naše županijske lige, prvak lani odustao, drugoplasiranom nije ni ponuđeno da ide gore.
Onda za vikend navijamo za Unu i za poraz Budućnosti ili Bosne.
Onda za vikend navijamo za Unu i za poraz Budućnosti ili Bosne.

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.