Natxo Insa prelazi u Elche. Jako dobar transfer Elchea. Em sto je dobar igrac,em sto im dolazi gratis. To je igrac koji je svojim golom spasio Celtu od ispadanja. Takodje i Pulido bi ih trebao pojacati . On bi trebao doci na posudbu .
Znaci u zadnjem kolu Villareal i Almeria u medjusobnom okrsaju rijesavaju direktnog putnika za Primeru. Tesko da moze biti dramaticnije. Sto se tice borbe oko opstanka,tu je situacija bila dosta jasna i ranije s obzirom da je Xerez ispao jos tamo negdje polovinom sezone,Huesca i Racing su se drzali koliko-toliko . Steta za Racing. Totalno ih je unistio onaj indijanac koji je obecavao sve i svasta,na kraju nije ulozio ni feninga u klub ,tacnije samo na pocetku mandata ulozio je nekih dva miliona na otplatu nekih dugovanja,no poreznoj agenciji te igracima i kompletnom strucnom stabu nije dao feninga. Racing se snalazio na sve nacine,neka agencija im je dala kredit 2 miliona cisto da klub ne bi bio ugasen . Koliko znam bivsi vlasnici i Vlada Cantabrie zajednicki su pokrenuli sudski postupak protiv Ali Syeda . Ako se ne varam, to je jos uvijek u procesu .
Murcia ispada. Klub koji je najvise puta bio prvak druge lige. Mada je Real Murcia najbolje oslikava situaciju u regiji Murciji. Najsiromasnija regija cini mi se u Spaniji . Velika stopa nezaposlenosti . Korupcija na sve strane.Tako je i u samom klubu.
U ovom slucaju, navijaci se zale na nekog advokata Jesus Sampera koji je vecinski dionicar u klubu,on je obecavao svasta nesto ,ali izgleda da je samo iskoristio Murciu kao odskocnu dasku za svoje lopovsko poslovanje u regiji. Navodno je oprao dosta para pri gradnji Nuevo Condomina stadiona, te se i protiv njega vrse sudski postupci . Firme ne zele ta ulazu u takav klub jer to automatski znaci za njih gubitak novca. Za Xerez sam pisao ranije da je slicna situacija i s njima . I za ta tri kluba postoji velika vjerovatnoca da ce se ugasiti . Nesto kao i Leida. Samo sto sada Leida nastupa pod drugim imenom . Steta za tako tri dobra kluba.
Bar ce doci dobre zamjene za njih u vidu Tenerifa i Alavesa. Jos ako bi Oviedo uspio,to bi bila grmljavina

.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡