Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bit cu realan.....Realm.M je makar zasluzio bod.....Ibrahimovic postize gol iz situacije gdje je bio vise bio offside nego sto nije bio.....Imali ste konkretnije prilike,ali mogao vas je na kraju Messi ukopati BOGME 
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Nade je napisao/la:Bit cu realan.....Realm.M je makar zasluzio bod.....Ibrahimovic postize gol iz situacije gdje je bio vise bio offside nego sto nije bio.....Imali ste konkretnije prilike,ali mogao vas je na kraju Messi ukopati BOGME
šta je ba ovim ljudima i s ovim ofsajdom, znate li vi uopšte šta je ofsajd?! Pa i Henryu je u prvom polčuvremenu svirano najmanje dva bezveze ofsajda. Ja koliko znam FIFA je naložila sudcima još prije dvije godine da u situaciji kada milimetri odlučuju o ofsajdu uvijek daju prednost napadaču, tj. da puste da se igra nastavi.
Regularnost gola uopšte nije upitna, niko ga i ne dovodi u pitanje ni na jednoj sportskoj stranici osim ovih ovdje realnih "stručnjaka"
bila je sansa Marcela u kojoj je puyol uklizao, ondje je mogao bolje reagiratiWolverine je napisao/la:bil dao go da je igrao cijelo drugo poluvrijeme ?Pipita je napisao/la:onaj jedan na temi barce kaze da je real imao samo jednu priliku :S
ni vi niste fakticki nista bolji ,a osim toga real je imao vise prilika.. steta sto ronaldo nije igrao drugo poluvrijeme cijelo
de mi navedi neku ozbiljniju sansu Reala, osim Ronaldove i Benzemine bruke.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
da, zaboravio sam reci da je bio cist penal nad ronaldom kad ga je pique oborio...
Ibrahimovic je zabio cist go, ne serite
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ga, evo ga, dosao je.......

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pipita je napisao/la:da, zaboravio sam reci da je bio cist penal nad ronaldom kad ga je pique oborio...
pa i ne bas
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
to nije prava prilika. puyol je sprijecio da dodje do prilike.Pipita je napisao/la:bila je sansa Marcela u kojoj je puyol uklizao, ondje je mogao bolje reagiratiWolverine je napisao/la:bil dao go da je igrao cijelo drugo poluvrijeme ?Pipita je napisao/la:onaj jedan na temi barce kaze da je real imao samo jednu priliku :S
ni vi niste fakticki nista bolji ,a osim toga real je imao vise prilika.. steta sto ronaldo nije igrao drugo poluvrijeme cijelo
de mi navedi neku ozbiljniju sansu Reala, osim Ronaldove i Benzemine bruke.
kakav penal ???
ma haj da smo izgubili 6:2 ko prosle godine ne bi ti sad nista ni reko, zajebavaj, al kad nam ovako uceraju poraz :S
E moj Ronaldo, vise zalim ovu priliku nego onu Drentheovu prosle sezone na Nou Campu kad je izasao sam na Valdesa... Jedva cekam drugu utakmicu na Bernabeu, kad smo im ovdje pokazali da mozemo protiv njih, onda cemo ih kod kuce pobjediti sigurno, jos pogotovo ako se uigramo
E moj Ronaldo, vise zalim ovu priliku nego onu Drentheovu prosle sezone na Nou Campu kad je izasao sam na Valdesa... Jedva cekam drugu utakmicu na Bernabeu, kad smo im ovdje pokazali da mozemo protiv njih, onda cemo ih kod kuce pobjediti sigurno, jos pogotovo ako se uigramo
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
nidjo_barca je napisao/la:Pipita je napisao/la:da, zaboravio sam reci da je bio cist penal nad ronaldom kad ga je pique oborio...
pa i ne bas

El Real Madrid no quedó contento con la actuación del colegiado navarro Undiano Mallenco. Los blancos se quejan especialmente de un penalti que Gerard Piqué cometió sobre Cristiano Ronaldo en el minuto 61 cuando el luso recortó al defensa dentro del área y el zaguero le derribó con una obstrucción, aunque trató de retirarse en el último momento
@ Wolverine . jes ti tolko glup? pa kazem da je bolje reagirao da je mogao matirati valdeza...osim toga, niste ni vi briljirali...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Podera?fanatique 1899 je napisao/la:Podera vas Barca, neka, neka... Da vas nauci pameti malo...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Pipita je napisao/la:Podera?fanatique 1899 je napisao/la:Podera vas Barca, neka, neka... Da vas nauci pameti malo...
Suosjecam se sa tobom....Nista od njihovog "deranja"...Najmanje ste bod zasluzili...
Pipita drugo je sta je moglo biti, drugo je sta je bilo.Pipita je napisao/la:
@ Wolverine . jes ti tolko glup? pa kazem da je bolje reagirao da je mogao matirati valdeza...osim toga, niste ni vi briljirali...
Veceras Barca nije bila bolja, ali nije ni Real. treba realno pogledati na ovu tekmu. Barca je konrolisala utakmicu, vecinom njenog toka. Real se ogranicio an kontre, kao sto se i ocekivalo. Real je imao svoje sanse, to ne sporim. ali Real svoje nije iskoristio, Barca jest, to je sva mudrost.
niste tako pricali u prethodnim postovima...uostalom, Real je zasluzio najmanje bodWolverine je napisao/la:Pipita drugo je sta je moglo biti, drugo je sta je bilo.Pipita je napisao/la:
Veceras Barca nije bila bolja, ali nije ni Real. treba realno pogledati na ovu tekmu. Barca je konrolisala utakmicu, vecinom njenog toka. Real se ogranicio an kontre, kao sto se i ocekivalo. Real je imao svoje sanse, to ne sporim. ali Real svoje nije iskoristio, Barca jest, to je sva mudrost.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Zao mi je samo nekih ljudi ovdje. Nisu zasluzili ovu sramotu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Evo stručnjaci dokaza da je Ibra bio u liniji sa igračima Reala u trenutku upućivanja lopte:Nade je napisao/la:Bit cu realan.....Realm.M je makar zasluzio bod.....Ibrahimovic postize gol iz situacije gdje je bio vise bio offside nego sto nije bio.....Imali ste konkretnije prilike,ali mogao vas je na kraju Messi ukopati BOGME

ma obali ga gadeTrasimaco je napisao/la:Zao mi je samo nekih ljudi ovdje. Nisu zasluzili ovu sramotu.![]()
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
CCc..Hvala,ovdje se bas vidi da je Ibrahimovic za prsa prema naprijed u odnosu na Pepea...Ali,bilo kako bilo,niste nezasluzeno dobili 3 boda...Daleko od toga!
stvarno, mislio sam presutati reko hajd ne dijele drugi to misljenje, al ovdje se nekako vidi da je u ofsajdu, al ako marca kaze da nije ofsajd, onda to za mene nije ofsajdNade je napisao/la:CCc..Hvala,ovdje se bas vidi da je Ibrahimovic za prsa prema naprijed u odnosu na Pepea...Ali,bilo kako bilo,niste nezasluzeno dobili 3 boda...Daleko od toga!
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Ma hajde ba, bice bolje. Godine su pred ovom ekipom.Pipita je napisao/la:ma obali ga gadeTrasimaco je napisao/la:Zao mi je samo nekih ljudi ovdje. Nisu zasluzili ovu sramotu.![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pipita je napisao/la:stvarno, mislio sam presutati reko hajd ne dijele drugi to misljenje, al ovdje se nekako vidi da je u ofsajdu, al ako marca kaze da nije ofsajd, onda to za mene nije ofsajdNade je napisao/la:CCc..Hvala,ovdje se bas vidi da je Ibrahimovic za prsa prema naprijed u odnosu na Pepea...Ali,bilo kako bilo,niste nezasluzeno dobili 3 boda...Daleko od toga!
Mogu mislit da je iz ovakve situacije dao Real gol...Burna bi reakcija bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.