RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

badblueboylivno
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la badblueboylivno » 03 jun 2013, 15:18

Pionirskaliga, doigravanje za ulazak u četvrtfinale lige BiH

FK Velež - NK Troglav

prva utakmica u Mostaru (srijeda, 17:00)
druga utakmica u Livnu (nedjelja, 18:00)

Zna li netko hoće li se igrati na glavnom stadionu ili na nekom pomoćnom?
Hayley <3

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2013, 17:57

Velezova skola jeste u losim uslovima - ali ti uslovi nisu toliko ispod prosjeka u BiH.
Nije ovo Hrvatska da se ulaze u sport toliko. Samo par klubova imaju bolje uslove za djecu. Ne kazem da ih ne treba popravljat i doradjivati - treba i to je buducnost Veleza ali rezultat od 10:0 se nemoze opravdat nikako.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 03 jun 2013, 19:29

RAja dosle dobre majice CRVENA ARMIJA. Kupujte
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jun 2013, 16:54

provjerena informacija
jednan od kandidata s kojim se pregovara za direktora kluba je nasa legenda MEHO KODRO!!!!
ako bude ova struja u klubu spominju se pojacanja kajkut,jusufbasic,vladavic,colic,ostanak majkica,asim skaljic---

ekipa po imenima za prvaka;p
daj boze da ovo izdobri

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jun 2013, 17:02

VELEZDOGROBA je napisao/la:provjerena informacija
jednan od kandidata s kojim se pregovara za direktora kluba je nasa legenda MEHO KODRO!!!!
ako bude ova struja u klubu spominju se pojacanja kajkut,jusufbasic,vladavic,colic,ostanak majkica,asim skaljic---

daj boze da ovo izdobri
Daj tebra ne lozi nas,zapalit cu baklju na balkonu

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 jun 2013, 17:07

daj boze da ovo izdobri
To ako se dogodi to će biti najjači ili najbolji događaj kako za Velež tako i za bh fudbal.Povratak takve legende u klub je na nivou igranja lige prvaka.IZ TVOJIH USTA U BOŽIJE UŠI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jun 2013, 17:23

boga mi ne lozim
to sam danas cuo od covjeka sto prati bas pravo rad kluba i koji je tu oko kluba svaki dan.....ja nisam rekao da ce meho kodro sigurno doci ali prica se da bi mogao....
cak je otkaz dao u real s.

daj boze ako to bude eto europe vrlo brzo!!!!
a jos jedna inoformacija
NSFBIH je odobrio 85 000 EURA za umjetnu travu nasoj omladinskoj skoli iz programa uefe

navodno velez trazi od grada lokaciju da na poligonu sjevernog logora postave teren!!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 jun 2013, 17:40

Čovječe,pa znaš šta bi to značilo da se takva legenda kao Meho,koji je sinonim za grad,klub i domovinu vrati u voljeni klub.Čovjek koji je dao preko 100 golova u Španiji,nosio dres velike Barse,potopio veliki Real sa dva gola i da on sad dođe kao direktor,možeš zamislit kako bi tek onda igrači ginuli u dresu Veleža.Sponzori bi se javili,ma mislim da bi se sve okrenulo u pozitivnom smislu za 360°.A tek RAja kako bi reagovala to nije potrebno ni govoriti.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2013, 17:42

360 stepeni = 0 stepeni. Nama treba promjena za 180, ne 360 :-)

A cuo sam ovo za Kodru. I cuo sam da je Rahimic bio u dosluhu s njim svo ovo vrijeme u vezi svega ovoga i da je to sve bio dio plana - da Rahimic odrzi Velez u opstanku i da se Kodro vrati. Neznam koliko je istina - o ovome se prica vec nekoliko dana. Saznace se sve na skupstini. Ali ako je istina, onda bi Velez trebao nastavit vodit Rahimic s klupe a Kodro bi trebao biti u klubu. Klupska postava bi nam tada bila haos.

Tada bi Velezu samo jos trebao dobar poslovni covjek i onda Zelji pucat klempe ko u stara vremena kako Bog zapovjeda.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 04 jun 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jun 2013, 17:45

upravo to je taj tandem ibro meho.....spremni su uolozit pare zajedno!!!!

a jedna tuzna vijet je ta da ke igor remetic dobio otkaz kao trener juniora....jbg nije sve do njega

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 jun 2013, 17:48

Ma znam drug al' me ova vijest o Kodri tako iznenadila da sam to napisao.Nek on nama dođe a stepene ćemo poslije računati :D
Ma nije Rema sam kriv al' kod 10-0,trener prvi leti bez obzira ko je.Žao je i meni Reme treba ostati u klubu,mora biti mjesta za njega.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 04 jun 2013, 17:49

" onclick="window.open(this.href);return false;

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2013, 17:49

zar nisu trebali postaviti umjetnu travu u vrapčićima na pomoćnom terenu ili počinje gradnja terena u sjevernom logoru?
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 04 jun 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2013, 17:55

VELEZDOGROBA je napisao/la:upravo to je taj tandem ibro meho.....spremni su uolozit pare zajedno!!!!

a jedna tuzna vijet je ta da ke igor remetic dobio otkaz kao trener juniora....jbg nije sve do njega
Brato, neznam sta da ti kazem. Volim Remu ko i svak ali klub je morao preuzet neke mjere radi ovakvih rezultata - kakve takve.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jun 2013, 18:03

To za Kodru je drama vijest,sa takvom osobom se moze jurisat i na titulu nakon koje me odmah mozete zakopat. A za Remu,i meni ga je zao iz mnogo razloga ali 10:0 nebi starom oprostio

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2013, 18:05

moRAja je napisao/la:To za Kodru je drama vijest,sa takvom osobom se moze jurisat i na titulu nakon koje me odmah mozete zakopat. A za Remu,i meni ga je zao iz mnogo razloga ali 10:0 nebi starom oprostio
zato se dosad ništa ne iznosi u javnosti u vezi skupštine, ali sam svjestan da će biti otpora...

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 04 jun 2013, 18:08

moRAja je napisao/la:Goodison nije problem u onome sta je napisao. Sve je u pravu i to znamo mi i bez njega a sto ti ne mozes prepoznati cinizam i omalovazavanje u njegovom postu to je tvoj problem. Okani se merhameta i otvori oci
kakav cinizam, dečko je u pravu :) opušteno...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 04 jun 2013, 18:47

Cuj zao reme? Zali li rema nas zbog sramnih rez.?
Ziv i sretan bio Igore al u Bingu otvaraju par novih mjesta pa bujrum!
Imas pojma? Izvoli radi i dokazi se, digni nas par nivoa tvojim radom u suprotnom da si mi brat bratski - **** bola od posla kojem nisi dorastao. Evo i ovi pioniri/predpioniri pa i kadeti imaju katastrofa uslove za rad ali opet imaju mnogo mnogo bolje rezultate! Rema & Tana = BINGO!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 jun 2013, 19:25

Ako ovo bude istina za Kodru, imaš bure pive od mene. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 jun 2013, 19:28

daj boze da ovo izdobri
KONAČNO!
Konačno neke dobre vijesti vezane za naš klub.Konačno da više prestanemo pričati o glupostima,o tribini,o upravi,o rezultatima.Ako Meho dođe i ako bude sve ovako kako se piše,opet ćemo pričati o tribini,ali o njenom proširenju :)
Meho je gigant u Španiji,u Sociedadu je jedna od najvećih živih legendi.Njegov povratak u Mostar bi sigurno bio popraćen i zanimanjem španske sportske javnosti,njegov brat je sportski menadžer,i sa ovim mogućim pojačanjima,to bi bilo to.Nadam se da će biti nešto od ovoga jer to bi nas vinulo visoko.Osjetno bi poraslo(usnulo) zanimanje za Velež,rezultati bi došli,i Velež bi konačno bio tamo gdje pripada.U samom vrhu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []