NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la kad_kako » 03 jun 2013, 18:21

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2013, 18:46

ako ej moguce da @greivisa i ne vracate :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 03 jun 2013, 18:59

@nezalaganje, kada si vec tako dobro objasnio publicitet onda ti je valjda i jasno zasto svi pricaju o Miamiu u ovoj seriji s Indianom. Po vecinskom misljenu Indiana svaku utakmicu igra prosjecno dok ISKLJUCIVO od Miamia zavisi ishod utakmice tj ako odigraju dobro pobijedit ce bez obzira ko stoji na drugoj strani, ako odigraju lose, to je zbog povreda i jer su imali losu noc, nikako do Indiane. Da James i Wade igraju u Indiani isto bi bilo samo obratno jer su ligi neophodni igraci poput pomenutog dvojca (znas i sam iz kojih razloga) i pricalo bi se da sve od njih zavisi tj od Indiane, jer je potrebno da se prica o tim igracima. Vise ce raje obratiti paznju na naslov James lose odigrao, Miami porazen, nego na Indiana odlicnom odbranom zaustavila Miami.

Nadam se da si me bar malo shvatio
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jun 2013, 19:10

asunsao je napisao/la:@nezalaganje, kada si vec tako dobro objasnio publicitet onda ti je valjda i jasno zasto svi pricaju o Miamiu u ovoj seriji s Indianom. Po vecinskom misljenu Indiana svaku utakmicu igra prosjecno dok ISKLJUCIVO od Miamia zavisi ishod utakmice tj ako odigraju dobro pobijedit ce bez obzira ko stoji na drugoj strani, ako odigraju lose, to je zbog povreda i jer su imali losu noc, nikako do Indiane. Da James i Wade igraju u Indiani isto bi bilo samo obratno jer su ligi neophodni igraci poput pomenutog dvojca (znas i sam iz kojih razloga) i pricalo bi se da sve od njih zavisi tj od Indiane, jer je potrebno da se prica o tim igracima. Vise ce raje obratiti paznju na naslov James lose odigrao, Miami porazen, nego na Indiana odlicnom odbranom zaustavila Miami.

Nikada nije samo jedna stvar u pitanju i shvatio sam te odlicno,ali kad imas najtalentovaniju ekipu lige,onda,moras priznati,da mnogo toga zavisi od njih...Vrhunske igrace nikad ne zaustavis sam ti,vec ih samo mozes natjerati da rade vise za ono sto zele dobiti...E onda kad imas povredu u kombinaciji s dobrom odbranom to vec teze ide.Medjutim,to svakako nije nikakvo opravdanje za MIA,jer svako ima neku povredu! ;)

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 03 jun 2013, 19:18

NEZALAGANJE je napisao/la:
asunsao je napisao/la:@nezalaganje, kada si vec tako dobro objasnio publicitet onda ti je valjda i jasno zasto svi pricaju o Miamiu u ovoj seriji s Indianom. Po vecinskom misljenu Indiana svaku utakmicu igra prosjecno dok ISKLJUCIVO od Miamia zavisi ishod utakmice tj ako odigraju dobro pobijedit ce bez obzira ko stoji na drugoj strani, ako odigraju lose, to je zbog povreda i jer su imali losu noc, nikako do Indiane. Da James i Wade igraju u Indiani isto bi bilo samo obratno jer su ligi neophodni igraci poput pomenutog dvojca (znas i sam iz kojih razloga) i pricalo bi se da sve od njih zavisi tj od Indiane, jer je potrebno da se prica o tim igracima. Vise ce raje obratiti paznju na naslov James lose odigrao, Miami porazen, nego na Indiana odlicnom odbranom zaustavila Miami.

Nikada nije samo jedna stvar u pitanju i shvatio sam te odlicno,ali kad imas najtalentovaniju ekipu lige,onda,moras priznati,da mnogo toga zavisi od njih...Vrhunske igrace nikad ne zaustavis sam ti,vec ih samo mozes natjerati da rade vise za ono sto zele dobiti...E onda kad imas povredu u kombinaciji s dobrom odbranom to vec teze ide.Medjutim,to svakako nije nikakvo opravdanje za MIA,jer svako ima neku povredu! ;)
Pa da, tako nekako i ja mislim. Naravno zavisi dosta toga i od njih i od nastupa Jamesa, Wadea..., ali ni Indiana ne igra svaku noc podjednako dobru odbranu, Stephenson i Hill ne igraju svaku noc isto. Ja samo hocu da kazem da ne zavisi SVE od Miamia kao sto se pisalo nekoliko stranica prije vec da i Indiana igra jako bitnu ulogu tu.

Ko nema sportkluba, samo neka se registruje ovde http://www.balkansport.info/forum.php. Slika je HD, sve isto kao da gledate na TV na sportklubu, samo sto je preko neta.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jun 2013, 19:25

Naravno,IND igra tu ogromnu ulogu,inace ne bi bilo 3-3 ;) Ali i oni igraju poprilicno slabo(mislim na zadnju tekmu gdje su imali 21 izgubljenu loptu) i fakticki pobjedjuju sa samo 5 igraca.Moras priznati da to govori vise o MIA i njegovim slabostima i trenutnom stanju,nego li o njima...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 jun 2013, 19:26

slika

:lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 03 jun 2013, 19:35

NEZALAGANJE je napisao/la:Naravno,IND igra tu ogromnu ulogu,inace ne bi bilo 3-3 ;) Ali i oni igraju poprilicno slabo(mislim na zadnju tekmu gdje su imali 21 izgubljenu loptu) i fakticki pobjedjuju sa samo 5 igraca.Moras priznati da to govori vise o MIA i njegovim slabostima i trenutnom stanju,nego li o njima...
Pa dobro, ali rijetko kad se desi da neka ekipa kroz cijelu sezonu nema problema s povredama ili sa formom nekih igraca, to je cinjenica, a Indiana da ima jednog normalnog igraca na klupi bilo bi im puno lakse, Catsi imaju bolje igrace na klupi. Veceras kada Indiana ne bi toliko grijesila i kad bi im se prikljucio jedan igrac s klupe, a James i Wade bili na svom nivou, ja ne bi garantovao da bi to Miami sa 100 postotnom sigurnoscu uzeo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jun 2013, 20:02

http://www.nbaserbia.com/vesti/3847/dva ... d-domacice" onclick="window.open(this.href);return false;

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jun 2013, 20:16

Wade - Kobe... Rani me neko u oči molim te da ne čitam više ovo... :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2013, 20:23

Ahahaah brate ovo je postao presmjesan forum sto se tice NBA majkemi sta te cudi...Wade sam uzeo titulu a ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena ...ma neka porede koga hoce samo ne MJ najvecim od svih, jer cu ih blokirat sve I nikad vise sa njima o NBA necu raspravljat.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jun 2013, 20:25

SaltCityAttack je napisao/la:Ahahaah brate ovo je postao presmjesan forum sto se tice NBA majkemi sta te cudi...Wade sam uzeo titulu a ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena ...ma neka porede koga hoce samo ne MJ najvecim od svih, jer cu ih blokirat sve I nikad vise sa njima o NBA necu raspravljat.
Nekima treba zakonom zabraniti komentiranje, jbm ti mišljenje kada ga svak' ima...
Ja definitivno razmišljam moj salt da ohanem malo od ove teme nastavi li se sa ovakvim nebulozama...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jun 2013, 20:39

SaltCityAttack je napisao/la:Ahahaah brate ovo je postao presmjesan forum sto se tice NBA majkemi sta te cudi...Wade sam uzeo titulu a ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena ...ma neka porede koga hoce samo ne MJ najvecim od svih, jer cu ih blokirat sve I nikad vise sa njima o NBA necu raspravljat.
Po cemu je to ona ekipa MIA bolja od ove sadasnje?Sve igraci koji su bili daleko u zenitu svoje karijere!Shaq 34. brojne povrede i problemi s kilazom tada,Zo ulazio s klupe jer nije mogao vise od 20min da odigra,Payton isto tako zalazak karijere i pokusaj lova titule nakon neuspjeha sa LAL,Walker 30 ali to vise nije bio onaj igrac sto se i dokazalo ranim oprostajem,dok je Posey obicni defanzivni specijalista bio koji povremeno pogodi neki sut.Jedino ko je bio na vrhuncu je Haslem,te mladi Wade koji je i povukao...Ako ti nesto nije jasno,pogledaj utakmice 3,4,5 i 6 pa se uvjeri i sam...Kako mogu biti bolji ti tada,kad ova sad ekipa ima jednog od najboljih igraca ikada i to u svom primeu,a na pragu su 3. uzastopnog finala,dok su ti koje ti pominjes bili 'one and done' iz pomenutih razloga!?Samo mi objasni tu svoju nakaradnu logiku prije nego pocnes da ismijavas moj post...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 03 jun 2013, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2013, 20:41

SaltCityAttack je napisao/la:ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena
ipak je na kraju ovo najveca nebuloza napisana na zadnjim stranicama ove teme
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2013, 21:11

NEZALAGANJE je napisao/la:
Po cemu je to ona ekipa MIA bolja od ove sadasnje?Sve igraci koji su bili daleko u zenitu svoje karijere!Shaq 34. brojne povrede i problemi s kilazom tada,Zo ulazio s klupe jer nije mogao vise od 20min da odigra,Payton isto tako zalazak karijere i pokusaj lova titule nakon neuspjeha sa LAL,Walker 30 ali to vise nije bio onaj igrac sto se i dokazalo ranim oprostajem,dok je Posey obicni defanzivni specijalista bio koji povremeno pogodi neki sut.Jedino ko je bio na vrhuncu je Haslem,te mladi Wade koji je i povukao...Ako ti nesto nije jasno,pogledaj utakmice 3,4,5 i 6 pa se uvjeri i sam...Kako mogu biti bolji ti tada,kad ova sad ekipa ima jednog od najboljih igraca ikada i to u svom primeu,a na pragu su 3. uzastopnog finala,dok su ti koje ti pominjes bili 'one and done' iz pomenutih razloga!?Samo mi objasni tu svoju nakaradnu logiku prije nego pocnes da ismijavas moj post...
Evo ja ,u ti reci zasto ona ekipa nije mogla logicno Wade nije bio Kobe da sa Shaqom uzme tri titule jednostavno sam si rekao da to nije ekipa bolja od ove...pa dobro vidim ovaj dole mali to logicki to svata za 15 poena ali brate gdje cete pricati da je sam Wade uzimao titulu?..eto vama vrteran Horry nije pomogao nista da osvojite titulu odnosno dvije, Allen nije bostonu svi su ti igraci dosli na zalasku karijere?...pa Miami kad je diveo onog Shaqa ludnica bila kleli se u njega I niko od nasih ga nije mogo cvati to je jednostavno I tad bio stroj covjek
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 jun 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jun 2013, 21:16

@Salt Ja i nisam rekao da je on sam donio titulu,jer to nikad nijedan igrac nije uradio sam,samo ti kazem da je on okrenuo seriju i bio glavni faktor,a nije se racunalo da on to moze uraditi,niti se ocekivalo to od njega...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2013, 21:17

Američki bokser Flojd Mejveder uložio je u jednoj kladionici u Las Vegasu skoro šest miliona dolara na pobedu košarkaša Majamija protiv Indijane u sedmom meču finala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Mejveder ima nadimak "Mani" (Novac), a jedan je od najplaćenijih sportista sveta. On je u prošloj godini zaradio više od 65 miliona evra. Bokser je veliki fan Majamija.

Trenutni rezultat u seriji između Majamija i Indijane je 3:3, a pobednik meča koji će biti odigran noćas sastaće se u velikom finalu NBA lige sa San Antoniom.

:o :o :o :o :o

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jun 2013, 21:19

LenBias je napisao/la:
Sto, jer tad nisi navijao za miami? :P :lol:
Nego, nezz gdje da pitam ovo, ocekuje li se da neka ekipa potpise Mobleya?? Kazu da je bio na ovom draft combine-u valjda, vjezbao bzvze malo i oni sto su ga vidjeli kazu da je u finoj formi, a iskreno, volio bih da ga mi potpisemo, taman nam fali suter s klupe kad karl nece da igra hamiltona i fourniera.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2013, 21:22

JHam je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Sto, jer tad nisi navijao za miami? :P :lol:
davno sam napisao kada i kako sam poceo navijati za heat, novi si ti kolacic ovde djecace

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jun 2013, 21:23

Zanimljivo je to da je sam Wade zabijao 35 poena u prosjeku u tom finalu,a Shaq i Walker zajedno 27.
LeBron je 3. po prosjeku poena u playoffu all time,Wade 6. ili 7. mrsko mi sad provjeravat,Kobe koji predstavlja ultimate scorera nije ni među 10 :?

I btw ko je banovan?Ja nisam,a vidim ni moj drug nije :D

Inače @NEZALAGANJE je napisao odličan post.

Nezreli postovi?Kako drugačije raspravljati s forumašima koji porede Grangera i Wadea.Ja dođem pročitati nešto vezano za playoff,nba,neku tekmu,a ovdje se samo raspravlja o flopanju i Bronovim ljudskim osobinama.Taman bude dobra rasprava o stvarnoj kvaliteti Indiane i neko uleti s Grangerom :lol:
Wade sam uzeo titulu a ona ekipa Miamia bolja nego ova ekipa za 15 poena ..
Or this...
igrača robota
Ovaj pobjeđuje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.