Iaquinta, Haretov omiljeni igra, čak ispred Bonnya i Mirkeca.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Znao sam da Hare uletiti sa ovim isto kao Bišćanin sinoć.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Iaquinta's agent: Vincenzo looking to extend contract for 1 more year, he is happy in Turin.
Vincenzo bogotac hahahaha koji dominator jbt
Tri sezone nije vidio terena, visi po kafanama Milana, Torina i Monte Carla, i hlaaadno hoće produženje ugovora
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Corriere - Tevez alternativa a Jovetic
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
@IlCapitano
Svaka čast.
Svaka čast.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Biće dobro momci... mojne se unaprijed sikiriki...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
La Stampa: Juventus se dogovorio sa Joveticem i Higuainom za petogodinsnje ugovore. Jovetic sa godisnjom platom od 4 miliona a Higuain sa godisnjom platom od 4.5 miliona eura.
TS: U Chatillonu Juventusu ce nedostajati igraci koji su na Kupu Konfederacija tako da ce Conte zvati Gabbiadinia,Boakyea,Pasquata,Bouya,Masai i Giandonata. Tu ce takodjer biti i neki igraci iz Primaveru uz Mela i Zieglera koji cekaju na transfere.
Prema MilanNews.it nakon sto je produzen ugovor Allegriu njegova prva zelja je Matri. Pazzini je van terena zbog povrede pa trener zeli Matria.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Da se još koji put pročita.IlCapitano je napisao/la:Danas baš gledam Forbesovu listu najvrjednijih klubova na svijetu i mi smo na 8. poziciji iza Reala, Manchestera, Barcelone, Arsenala, Bayerna, Milana i Chelsea. Tu su još pored nas i City na devetom i Liverpool na deseom mjestu.
Vrijednost kluba se procjenjuje na oko 700 miliona dolara. Najbliži su nam Chelsea i Milan sa "samo" 200 miliona višoj vrijednosti. E sad, to nam govori nekoliko stvari.
Kao što svi znaju, bogatstvo Agnellija je ogromno, oni su Evropski šeici, ali ono što se meni stvarno jako sviđa je to da oni ne upumpavaju privatni novac u klub kao šeici i naftaši u drugim klubovima, već žele da klub posluje samo od vlastitih prihoda. Tu dolazimo do ključne stvari.
Naši prihodi iznose 148 miliona dolara, što je za 200 miliona manje od prvog kluba koji puno troši u svakom prelaznom roku, a to je Chelsea. Ostali, United, Real i Barcelona imaju oko 100 miliona više i od Chelsea. Bayern, klub koji je ove sezone pokorio Evropu i koji radi također po istom sistemu kao Agnellijevi ima prihode od 468 miliona dolara. Što se operativnih prihoda tiče, tj. onih prije poreza i kamata, mi smo tu na "bijednih" 20 miliona. Najbliži je opet Chelsea sa čak 62 miliona više. Bayern je isto tu sa 66 miliona više, dok ostala tri kluba idu i preko 100 miliona u odnosu na nas.
Ovo su podaci iz Aprila ove godine, dakle samo 2 mjeseca prije. Poslije svega, meni stvarno nije jasno kako neko uopšte ima obraza reći nešto protiv bilo koga u klubu, a kamo li pljuvati i lajati konstantno. Morate shvatiti da ovo nije isti Juventus kao u vrijeme Moggija koji je tada potpisao najbogatiji sponzorski ugovor u povijesti nogometa. Taj klub danas je Manchester United. Morate shvatiti da nema šanse da se daju toliki novci u kešu za bilo koga, ne dok ne budemo na nivou bar jednog Chelsea koji je najbliži, a opet je razlika ogromna. Taj uspjeh se može postići jedino putem kojim ide trenutna uprava, pametnim i postepenim radom, bez srljanja i bacanja novca na velika pojačanja. Sad će neki reći "Kako se ima para za 'polovnjake' tipa Martineza i sl.?" Ima se jer se pokušava od takvih igrača napraviti ime, nešto što je i Moggi radio dok nije dostigao nivo da može pljunuti ogromne pare za igrače. Ima se jer je puno lakše pretrpiti gubitak male cifre za obeštećenje i male plate kakvu ti "polovnjaci" imaju nego dati 30 miliona za Higuaina ili Jovetića sa velikom platom pa trpiti njihove ugovore koji bi klub vukli u onaj financijski ponor gdje je bio prije dvije godine ako ti igrači ne uspiju.
Dakle, zaključak je da mi nismo još ni blizu klubova koji mogu ispljunuti ogromne novce za jedno pojačanje, ali se pametnim radom polahko, ali sigurno ide u tom pravcu.
Ne živite u prošlosti i osvijestite se, lakše će vam "neuspjeh" padati.
Mogli ste izdržati razne mediokritete od trenera, igrača, uprave zadnjih godina, a sad vam je odjednom propast "samo" dvije uzastopne titule Serie A i 1/4 finale Lige Prvaka.
Ja bih bio prezadovoljan dolaskom Diamantija npr., ili Jovetića za neku razumnu svotu od 15-ak miliona + igra, dolaskom npr. Sancheza na posudbu itd.. Čak da niko od njih i ne dođe, sam Llorente je ogroman upgrade na trenutni kadar, a treća titula Serie A, da se napokon uzme jubilarna titula u kupu i sličan uspjeh u LP, možćda 1/2 finale uz malo sreće bi bilo vrh.
Toliko od mene. Ja sam prezadovoljan dosadašnjim radom i uspjehom, a sa trenutnim sastavom uprave može samo nabolje. Zato molim vas, sačuvajte i naše i vaše živce suzdržavajući se od pljuvanja po ljudima koji su očistili obraz Juventusa.
Forza Juve.
Al' u posljednje vrijeme neki forumaši peglaju oko toga što nemamo para pa nećemo dovesti WC igrače.
Ljudi, stvarno, perete nas al' baš perete.
Zdra'o!
Allegri je gospodin!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa jadan koliko ja vidim mi svi govorimo da NE TREBA dati 30 miliona za Jovetica ili 25 za Higuaina, jer ne vrijede toliko.
Prica se o tome kako Marota ne zna dovesti pravog igraca za realnu cifru( da ce i ako dovede bilo kojeg od njih 2 PREPLATITI IH)...prica se o losoj finansijskoj situaciji ( kad sam ja pricao da nije bas tako sjajno kako Marota medi napadalo me se, a vidi jbt sad vama to "izgovor"), a dovodili su se igraci tipa Kvaljarele za 15 mil, Matrija za 18, Melo, Krasic itd itd koji su doprinijeli takvoj situaciji...stalno uporedjujete sa Sekom i proslom upravom, a ne vidite da se i danas radi na slican ( ne mogu reci isto), gomila se kvantitet.
Titule se osvajaju jer je liga u qrcu ,tenema i nece imat predstavnika u zavrsnici velikih takmicenja jos par sezone. Ironije radi ako ovako nastavimo to ce biti opet Milan ako mu djeca sazriju na pravi nacin.
I dalje se ne pridrzava onog za sta sam ja 100%, i sto je predlagao Desamp (covjek dao ostavku zbog toga), i u krajnjoj liniji i Mođi....dovedi jednog ili dva prava igraca po prelaznom roku i to je to...majku mu imamo 30 miliona, sigurno ih imam, daj dovedi Suareza, daj mu sve te pare, al dobij igraca koji pravi razliku. Prodaj otpad i ako zaradis dovoljno para na njemu dovedi dobrog lijevog beka. I dosta ne moras nikog dovest, nije ostatak ekipe toliko los da se mora svaki prelazni rok mijenjati 5-6 igraca...ako nema para, daj to sto ima na jednog ili dva prava igraca koji ce popraviti ekipu, naredne sezone opet isto( stoper i "Pirlo"), pa Listajner i krilo itd itd. i eto te kao sto su Modji i Desamp govorili za 5 godina sa super timom....
ne prigovara se sto ne zna napravit pare, uostalom medju prvim sam govorio da nema para, kad ste ovdje velicali sjajno stanje finansija i izlazak iz minusa. Ako su nam mjerilo liga koja propada igracki i organizaciono svake godine i klubovi tipa Lacija, Rome, Napolija - je.at nas...Prigovara mu se sto i sa onim sto ima ne radi na pravi nacin..jedan pravi igrac a ne 3 polovnjaka, na isto dodjes i po parama i po plati..zao mi je samo sto moram uporedjivati najveceg transfer gurua svih vremena sa ovim amaterom...da nas Nedved vodi bili bi stepenicu iznad i sa ovim sto imamo.
Prica se o tome kako Marota ne zna dovesti pravog igraca za realnu cifru( da ce i ako dovede bilo kojeg od njih 2 PREPLATITI IH)...prica se o losoj finansijskoj situaciji ( kad sam ja pricao da nije bas tako sjajno kako Marota medi napadalo me se, a vidi jbt sad vama to "izgovor"), a dovodili su se igraci tipa Kvaljarele za 15 mil, Matrija za 18, Melo, Krasic itd itd koji su doprinijeli takvoj situaciji...stalno uporedjujete sa Sekom i proslom upravom, a ne vidite da se i danas radi na slican ( ne mogu reci isto), gomila se kvantitet.
Titule se osvajaju jer je liga u qrcu ,tenema i nece imat predstavnika u zavrsnici velikih takmicenja jos par sezone. Ironije radi ako ovako nastavimo to ce biti opet Milan ako mu djeca sazriju na pravi nacin.
I dalje se ne pridrzava onog za sta sam ja 100%, i sto je predlagao Desamp (covjek dao ostavku zbog toga), i u krajnjoj liniji i Mođi....dovedi jednog ili dva prava igraca po prelaznom roku i to je to...majku mu imamo 30 miliona, sigurno ih imam, daj dovedi Suareza, daj mu sve te pare, al dobij igraca koji pravi razliku. Prodaj otpad i ako zaradis dovoljno para na njemu dovedi dobrog lijevog beka. I dosta ne moras nikog dovest, nije ostatak ekipe toliko los da se mora svaki prelazni rok mijenjati 5-6 igraca...ako nema para, daj to sto ima na jednog ili dva prava igraca koji ce popraviti ekipu, naredne sezone opet isto( stoper i "Pirlo"), pa Listajner i krilo itd itd. i eto te kao sto su Modji i Desamp govorili za 5 godina sa super timom....
ne prigovara se sto ne zna napravit pare, uostalom medju prvim sam govorio da nema para, kad ste ovdje velicali sjajno stanje finansija i izlazak iz minusa. Ako su nam mjerilo liga koja propada igracki i organizaciono svake godine i klubovi tipa Lacija, Rome, Napolija - je.at nas...Prigovara mu se sto i sa onim sto ima ne radi na pravi nacin..jedan pravi igrac a ne 3 polovnjaka, na isto dodjes i po parama i po plati..zao mi je samo sto moram uporedjivati najveceg transfer gurua svih vremena sa ovim amaterom...da nas Nedved vodi bili bi stepenicu iznad i sa ovim sto imamo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Eto, opet. Ja fino objasnim u kilometarskom postu zašto se ne dovode skupocjena pojačanja i on opet postavlja ista pitanja na koja sam argumentovano odgovorio.
Opet se poteže ista priča o tome kako se trebao uzeti Aguero, Suarez ili neko treći za velike pare, a zanemaruje se činjenica da, kao prvo, to nije bilo moguće zbog financijske situacije i toga da Agnelli jasno stavlja do znanja dosadašnjom politikom vođenja kluba da se neće zaduživati da bi doveo pojačanja, i kao drugo, čak i da jesu tako radili u upravi, tj. da je doveden Aguero prve sezone po Conteovom dolasku, danas u timu ne bi bilo ni Vidala, ni Vučinića, ni Lichtsteinera jer bi se sav budžet spiskao na jedno pojačanje. Neki ne shvataju da je jakim ekipama potrebna širina, da je doveden Aguero, Suarez ili neko treći danas ne bi imali poštene zamjene nego bi i dalje ekipica iz ere prije Contea "harala". Pa sam Conte je to objasnio u svojoj knizi, sam on je svjestan toga da se ne mogu davati pare kako kome naumpadne, ali neki to očigledno neće da shvate.
Ja zahvaljujem Bogu što se u trenutnoj upravi ne radi na način na koji su to forumski stručnjaci zamislili, jer onda sigurno ne bi bilo ni Scudetta, ni LP, ničega. Možda će se i dovesti taj famozni TOP PLAYER sa ogromnom platom itd., ali sigurno ne u kešu i ponovnim zaduživanjem.
Eto dokle je moderni fudbalski svijet došao, da se top pojačanjima smatraju samo "igračine" preko 30 miliona i astronomskom platom. Hvala Bogu pa postoji Juventus, Agnelli, uprava i Conte koji su u dvije protekle sezone jasno dokazali da to nije istina.
EDIT: I naravno, zaboravih reći, Fernando Llorente je top player, a on dolazi za dž, a inače se na svakom forumu gdje sam bio jako, jako zanemaruje ta činjenica.
Opet se poteže ista priča o tome kako se trebao uzeti Aguero, Suarez ili neko treći za velike pare, a zanemaruje se činjenica da, kao prvo, to nije bilo moguće zbog financijske situacije i toga da Agnelli jasno stavlja do znanja dosadašnjom politikom vođenja kluba da se neće zaduživati da bi doveo pojačanja, i kao drugo, čak i da jesu tako radili u upravi, tj. da je doveden Aguero prve sezone po Conteovom dolasku, danas u timu ne bi bilo ni Vidala, ni Vučinića, ni Lichtsteinera jer bi se sav budžet spiskao na jedno pojačanje. Neki ne shvataju da je jakim ekipama potrebna širina, da je doveden Aguero, Suarez ili neko treći danas ne bi imali poštene zamjene nego bi i dalje ekipica iz ere prije Contea "harala". Pa sam Conte je to objasnio u svojoj knizi, sam on je svjestan toga da se ne mogu davati pare kako kome naumpadne, ali neki to očigledno neće da shvate.
Ja zahvaljujem Bogu što se u trenutnoj upravi ne radi na način na koji su to forumski stručnjaci zamislili, jer onda sigurno ne bi bilo ni Scudetta, ni LP, ničega. Možda će se i dovesti taj famozni TOP PLAYER sa ogromnom platom itd., ali sigurno ne u kešu i ponovnim zaduživanjem.
Eto dokle je moderni fudbalski svijet došao, da se top pojačanjima smatraju samo "igračine" preko 30 miliona i astronomskom platom. Hvala Bogu pa postoji Juventus, Agnelli, uprava i Conte koji su u dvije protekle sezone jasno dokazali da to nije istina.
EDIT: I naravno, zaboravih reći, Fernando Llorente je top player, a on dolazi za dž, a inače se na svakom forumu gdje sam bio jako, jako zanemaruje ta činjenica.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Situacija će biti bolja iduće godine ali do tada mi imamo puno posla za odraditi.
Moramo Skudeto ponovo osvojiti i u kupu daleko dogurati, čak ga osvojiti.
LP što dalje to bolje a i ove godine se nadam ulazak među 8 najboljih.
Za 4-5 godina možemo pričati o igračima na koje ćemo dati po 40M ili 50M ali sada, jbg-a. Sjeti se šta je bilo prije 5 godina i sada
Samo polako, napredujemo više od ostalih. Pa jbt-e vidiš šta smo uradili od ekipe. Iskreno ne očekujem neke rezultate u LP ali opet kažem, što dalje to bolje.
O transferima neću ni da pričam, kada neko dođe i bude oficijelno na stranici Juventusa, tek onda možemo pričati.
Moramo Skudeto ponovo osvojiti i u kupu daleko dogurati, čak ga osvojiti.
LP što dalje to bolje a i ove godine se nadam ulazak među 8 najboljih.
Za 4-5 godina možemo pričati o igračima na koje ćemo dati po 40M ili 50M ali sada, jbg-a. Sjeti se šta je bilo prije 5 godina i sada
Samo polako, napredujemo više od ostalih. Pa jbt-e vidiš šta smo uradili od ekipe. Iskreno ne očekujem neke rezultate u LP ali opet kažem, što dalje to bolje.
O transferima neću ni da pričam, kada neko dođe i bude oficijelno na stranici Juventusa, tek onda možemo pričati.
Allegri je gospodin!
-
gojzerica
- Kontakt:
Da smo Llorentea platili 30mil. govorilo bi se da je on taj top player, ali pošto je besplatno došao ne smatra se takvim.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Spot on, to je takvo danasnje vrijeme, iznos transfera zamaze oci i ako nekog platis sitno ma jbo to mora da je krs igrac a kad dovedes ko Bayern Martineza ma mora da je novi Zidan.gojzerica je napisao/la:Da smo Llorentea platili 30mil. govorilo bi se da je on taj top player, ali pošto je besplatno došao ne smatra se takvim.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma bit ce pojacanja samo laganini... Tek se otvorila vrata
Teze ce se biti rijesiti neko dovesti, i tu je problem..
Teze ce se biti rijesiti neko dovesti, i tu je problem..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
gojzerica
- Kontakt:
- Trener Primavere Juventusa Marco Baroni bi mogao preuzeti Lanciano prema TMWu
- Prema ESPNu David Moyes je stavio Claudia Marchisia na vrh njegove liste zelja za ljetni mercato.
- Gazzettin poll: Da li je Higuain pravi napadac za Juve? Da 60% Ne 40%
- Fichajes.net kaze da je Villa blize Arsenalu nego Higuain. Wenger smatra da bi se Villa bolje uklopio sa Giroudom.
- Criscitiello o Marotti:"Kako mozete kritikovati direktora koji je osvojio dva Scudetta u tri godine? Ako je on napravio los posao onda sta su napravili klubovi iz Milana u posljednjih par sezona? Top igrac mozda nije stigao ali je bio u mogucnosti da dovede fantasticne igrace za nista."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
fundamentalno nerazumijevanje
Ne pricamo ni sad o igracu od 40-50 miliona, nego o igracu koji ce biti pojacanje, pa makar on kostao kao Ljorente NULA, jer slazem se Ljorente ce biti pojacanje.
"Politika dovodjenja kvantiteta je zavrsesana, sad slijedi dovodjenje kvaliteta"....nesto na taj fazon je izjava vaseg miljenika...potrosit ce se sigurno 30 miliona i ovaj prelazni rok, na 5 igraca. Ja kazem bolje da se potrosi na JEDNOG, eventulano 2 igraca,bas iz tog razloga jer smo nakupili Djakerinija i Padoina dovoljno. Sad nam ne treba novi Djakerini i Padoin nego igrac razlike. U cem je problem sa aspekta finansija da se tih 30-40 mil potrosi na jednog igraca ili na 5, a novace ce se potrosit sigurno jer je to trazio i Konte.
nije fazon u tome da on baci 30 mil zato sto ima na Higuaina ili Jovetica, nego je fazon u tome da dovede igraca koji ce biti pojacanje po realnim cijenama. Eh sad sto kad neko spomene u istoj recenici Marotu, realne cijene i pojacanje vas to asocira na igraca od 40-50 mil, samo je dokaz njegove sposobnosti...nisam ni ja ni u kom slucaju za razbacivanje para vec tvrdim da je Marota zavrsio svoje ako hocemo naprijed, nakupio je dovoljno igraca za rotaciju koje zna dovesti, sad nam treba neko da nam dovede pojacanje jer ne smijemo nastaviti gomilati igrace...
svaki prelazni rok je drugaciji, i ja sam do sad smatrao da je kvantitet potreban, medjutim kad pogledas sirine ima, nema kvaliteta. Sad je potreban superkvalitetan igrac, koliko god on kostao. Fazon je sto ovi sto se dovode u vezu s nama prvo su nerealno skupi , drugo ne posjeduju taj super kvalitet kad se sagleda odnos cijene ili trece ne pune kriticne pozicije. Il me pokusavate ubijedit da nam ne treba pojacanje nego jos Padoina. Onda je tu neko lud.
Vidal je top pojacanje 10 mil, Ljorente ce biti dobar za dzaba-Matri, Kvaljarela su nula, u zbiru skoro 30 mil. O tome se prica, trazim pojacanje pa na bilo koji nacin, il ga izmisli kao Vidala , il ga plati 40 mil ako ne znas drugacije il nikako ne trosi pare na gomilanje igraca. Vjerujem da je i Konte bio tog stava na sastanku.
"Politika dovodjenja kvantiteta je zavrsesana, sad slijedi dovodjenje kvaliteta"....nesto na taj fazon je izjava vaseg miljenika...potrosit ce se sigurno 30 miliona i ovaj prelazni rok, na 5 igraca. Ja kazem bolje da se potrosi na JEDNOG, eventulano 2 igraca,bas iz tog razloga jer smo nakupili Djakerinija i Padoina dovoljno. Sad nam ne treba novi Djakerini i Padoin nego igrac razlike. U cem je problem sa aspekta finansija da se tih 30-40 mil potrosi na jednog igraca ili na 5, a novace ce se potrosit sigurno jer je to trazio i Konte.
nije fazon u tome da on baci 30 mil zato sto ima na Higuaina ili Jovetica, nego je fazon u tome da dovede igraca koji ce biti pojacanje po realnim cijenama. Eh sad sto kad neko spomene u istoj recenici Marotu, realne cijene i pojacanje vas to asocira na igraca od 40-50 mil, samo je dokaz njegove sposobnosti...nisam ni ja ni u kom slucaju za razbacivanje para vec tvrdim da je Marota zavrsio svoje ako hocemo naprijed, nakupio je dovoljno igraca za rotaciju koje zna dovesti, sad nam treba neko da nam dovede pojacanje jer ne smijemo nastaviti gomilati igrace...
svaki prelazni rok je drugaciji, i ja sam do sad smatrao da je kvantitet potreban, medjutim kad pogledas sirine ima, nema kvaliteta. Sad je potreban superkvalitetan igrac, koliko god on kostao. Fazon je sto ovi sto se dovode u vezu s nama prvo su nerealno skupi , drugo ne posjeduju taj super kvalitet kad se sagleda odnos cijene ili trece ne pune kriticne pozicije. Il me pokusavate ubijedit da nam ne treba pojacanje nego jos Padoina. Onda je tu neko lud.
Vidal je top pojacanje 10 mil, Ljorente ce biti dobar za dzaba-Matri, Kvaljarela su nula, u zbiru skoro 30 mil. O tome se prica, trazim pojacanje pa na bilo koji nacin, il ga izmisli kao Vidala , il ga plati 40 mil ako ne znas drugacije il nikako ne trosi pare na gomilanje igraca. Vjerujem da je i Konte bio tog stava na sastanku.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vama baš dosadno pa po Trolloti raspalili.
Moram kupiti novi dres, još od sezone 2004/2005 nisam dres kupio, a ovaj mi je najljepši još od onog iz Serie B.

Moram kupiti novi dres, još od sezone 2004/2005 nisam dres kupio, a ovaj mi je najljepši još od onog iz Serie B.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ja sam mislim jedini govorio da se ne bacaju pare na Higuaina i da se "izdrzi" sezona sa Llorenteom koji je mozda i bolji igrac. Jedina kritika koju sam ja uputio na racun Marotte je bila ta sto ce navodno (pre)platiti Higuaina 25 mil. i mislim da je na mjestu jer nisam jedini koji misli da taj igrac ne vrijedi tih para, ali svakako da ce on dobro doci ovoj ekipi i daleko je od flopa kakvim se ovdje nekad zna predstavit.
ponavljam meni je odbojan pa samim tim imam subjektivnije misljenje koje naginje na njegovu losu stranu a ne znam sta je problem sa ostalim on inace uopste nije los
ponavljam meni je odbojan pa samim tim imam subjektivnije misljenje koje naginje na njegovu losu stranu a ne znam sta je problem sa ostalim on inace uopste nije los
Alessandro Del Piero !
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.