Atletico je sve vezano za Falcao-a prisvojio i otplatio.Zar mislis da su dali 47 miliona da bi imali samo vecinsko vlasnistvo ? Atletico i dalje otplacuje rate Portu iako sam negdje procitao da je Monaco to rijesio tako sto je dao pare Atleticu a uz to otplatio njihov dug.Nisam siguran u ove informacije neka me ispravi neko ako grijesimAllGunsBlazing je napisao/la:Ali nije. Ako je ta treca strana platila njegov prelaz u At.Madrdid(sto je moguce jer je tad At.Madrid bio u velikim dugovima)i placalo njegovu platu, onda mislim da njima ostaju te pare. Ili bar vecina.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa to je jedna opcija, druga je kao sto vec rekoh istaknuta u ovom clanku, a to je da At. Madrid uopste nije dao pare za njeg. Sad ko ce ga znati, ovi iz Juzne Amerike su uvijek sumnjivi, sjetimo se Teveza prije par godina.
Celik!3,2,2.
Nikad se ne zna ali Radovan je ipak dolazio iz Porta u Atletico.Atletico je ozbiljan klub koji je mogao u tom trenutku priustiti Falcao.Prodaja Kuna i Forlana...AllGunsBlazing je napisao/la:Pa to je jedna opcija, druga je kao sto vec rekoh istaknuta u ovom clanku, a to je da At. Madrid uopste nije dao pare za njeg. Sad ko ce ga znati, ovi iz Juzne Amerike su uvijek sumnjivi, sjetimo se Teveza prije par godina.
Sto se tice Juzno Amerikanaca pa oni to tako rjesavaju.Razlog tome je losa finansijska situacija u klubovima pa nisu u stanju da placaju u potpunosti igraca ili da imaju vlasnistvo nad njim.
Kako god bilo jedno je jasno.Porto yebe mater svima redom sa skautingom
Mario Suárez: Postoji ponuda od Napolia za ovog igraca,primamljiva je i klubu i samom igracu . Spekulise se o ponudi teskoj izmedju 12-15 miliona eura.
-Leo Baptistao: Igrac koji je odavno bio zavrsen posao,ali tek je jucer ozvanicen taj deal . Potpisao petogodisnji ugovor vrijedan 6 miliona eura.
-Diego Ribas: Igrac je spreman na manja primanja i zeli da dodje, pregovori su u toku izmedju WFL-a i Atletica.
-Toulalan: Veznjak dao svom agentu zeleno svijetlo za prelazak na Calderon . Do kraja sedmice transfer bi trebao biti realiziran .
-Álvaro Negredo: Atletico je razgovarao sa igracem i Sevillom. Alvaro ima jos ponude Napolia i nekih engleskih klubova,ali vjerovatno Atleti ima najvise sanse za njegov potpis posto je on rodjeni Madriljeno .
Spominje se i mrtvi Podolski od napadaca.
Treba reci da se ,na srecu, zakomplicirao transfer onog Gomeza iz Catanije . Ponuda je na stolu,spekulise se da je Atletico poslao ponudu od 8 miliona,no predsjednik Catanije nije previse zagrijan za tu ponudu i nada se da bi Inter mogao ponuditi vise. Neka dovedu Eberta hebo ih Papu Gomez
-Leo Baptistao: Igrac koji je odavno bio zavrsen posao,ali tek je jucer ozvanicen taj deal . Potpisao petogodisnji ugovor vrijedan 6 miliona eura.
-Diego Ribas: Igrac je spreman na manja primanja i zeli da dodje, pregovori su u toku izmedju WFL-a i Atletica.
-Toulalan: Veznjak dao svom agentu zeleno svijetlo za prelazak na Calderon . Do kraja sedmice transfer bi trebao biti realiziran .
-Álvaro Negredo: Atletico je razgovarao sa igracem i Sevillom. Alvaro ima jos ponude Napolia i nekih engleskih klubova,ali vjerovatno Atleti ima najvise sanse za njegov potpis posto je on rodjeni Madriljeno .
Spominje se i mrtvi Podolski od napadaca.
Treba reci da se ,na srecu, zakomplicirao transfer onog Gomeza iz Catanije . Ponuda je na stolu,spekulise se da je Atletico poslao ponudu od 8 miliona,no predsjednik Catanije nije previse zagrijan za tu ponudu i nada se da bi Inter mogao ponuditi vise. Neka dovedu Eberta hebo ih Papu Gomez
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Odlicno se gura zasada na Calderonu. Baptistao, Toulalan i Belhanda/Diego.CLOSE: Jeremy Toulalan is set to sign for Atletico Madrid for around €5m before the weekend. Signed a pre-contract in March. #Atletico
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Izvisit će na kraju Gomez,ne uklapa se u Mazzarijevu formaciju tako da ništa od njegovog dolaska.juznjak> je napisao/la:Treba reci da se ,na srecu, zakomplicirao transfer onog Gomeza iz Catanije . Ponuda je na stolu,spekulise se da je Atletico poslao ponudu od 8 miliona,no predsjednik Catanije nije previse zagrijan za tu ponudu i nada se da bi Inter mogao ponuditi vise. Neka dovedu Eberta hebo ih Papu Gomez
Valjda Cholo hoce malo svojih argentinaca. 
Malo sam se vise upoznao sa igrackim sposobnostima tog Gomeza. Nije uopste los igrac pravo da ti kazem .SiamoNoi je napisao/la:Izvisit će na kraju Gomez,ne uklapa se u Mazzarijevu formaciju tako da ništa od njegovog dolaska.juznjak> je napisao/la:Treba reci da se ,na srecu, zakomplicirao transfer onog Gomeza iz Catanije . Ponuda je na stolu,spekulise se da je Atletico poslao ponudu od 8 miliona,no predsjednik Catanije nije previse zagrijan za tu ponudu i nada se da bi Inter mogao ponuditi vise. Neka dovedu Eberta hebo ih Papu Gomez
Ako je Inter otpao ,onda nije da mi nije lakse
Kazu da se Colo sastao s njim u Buenos Airesu . Valjda bude nesto od toga . Cuj,ja smatram da je nepotreban jer ima igraca da pokriju tu poziciju krilnog napadaca,ali ako Colo kaze da ga treba dovesti ,onda samo mozes reci :amensoe je napisao/la:Valjda Cholo hoce malo svojih argentinaca.
Jbte,upalim komp cisto da vidim jel potpisao Toulalan , kako gore pise trebao bi se transfer ozvaniciti do kraja dana. Odem na zvanicnu stranicu kluba nema nista
Toulalan je vrlo kompletan vezni igrac, tehnicki je odlicno potkovan ,ima taj osjecaj za igru ,zna kada i gdje se treba postaviti ,zna poslati taj zadnji pas.
U toku utakmice obavi dosta prljavog posla, obicno ne gubi lopte u blizini samog sesnaesteraca , dosta pomaze stoperima ,zna iznijeti loptu . Uglavnom snalazi se vrlo dobro na terenu .
To je nesto sto nedostaje Gabiu i Mariu . Oni su dobri iskljucivo u samoj destrukciji protivnicke igre. Ali s loptom nista ne znaju .
Uz to, pored njh dva , tu je i Tiago ,sto znaci da su te pozicije na sredini terena, po mom misljenju, relativno dobro pokrivene. Osim toga, imat cemo Kokea koji se mozda vrati na svoju prirodnu poziciju . A jos treba vidjeti sta ce biti s Saulom . Interesantno da se nista konkretno ne spominje za nekog napadaca. Mozda zatisje pred buru
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Kazu da je Atletico poslao ponudu za Negreda tesku 13 miliona,Sevilla je odbila tu ponudu jer traze 15 miliona.
Opet ne treba zaboraviti da Sevilla jos uvijek duguje 2,5 mil eura Atelticu za Reyesa ,sto znaci da bi se mogli dogovoriti tu negdje na cijeni od 14-15 milki . Mozda i manje. Navodno je i Negredov agent bio jucer na Calderonu gdje su navodno dogovorili sve s igracem . Mislim da je izvjesno da ce on doci,jer Suarez je preskup,Benteke ne zeli napustati Englesku ligu , Damiao je takodje preskup . Jedina mi je misterija Burak Yilmaz . Nekako imam osjecaj da ce prodati Costu a dovesti Turcina. Iako sumnjam da bi Colo pustio Costu .
Negredo zna Spansku ligu i zna sta predstavlja Atletico Madrid. - jos je rodjeni madrileno stoga nikakva prilagodba na ligu i grad Madrid nece biti potrebna. - U 28 godini je godini i vjerovatno zeli biti blize domu
- On je igrac koji vam osigurava vise od 20 golova u sezoni. - Igrac borac , kakve voli Cholo. - Ne mislim da je najbolja 9 kao sto smo imali u Falcau,ali s obzirom na cijenu i gore navedene razloge ,najbolja opcija definitivno. Benteke ili Leandro Damiao su odlicni igraci, uz to mladi 23 i 22 godine, bolje investicije za buducnost ,ali sigurno da bi im trebao odredjeni period adaptacije na novu sredinu ...dok je Negredios sigurna opcija.
Transfer Toulalan je navodno zapeo zbog toga sto Malaga trazi 8 miliona (wtf) ,a Atletico nudi 5 sto je mislim sasvim razumna cifra za igraca koji ima 29 godina ,i jos dvije godine ugovora. Vazno da su za Cazorlu trazili 15 miliona kada im ga je Arsenal uzeo,a realno igrac vrijedi 25 miliona ,a sada glume neki inat
. Kazu jos da je Toulalan pristao na 25% manja primanja u Atleticu . Tako da ga treba ocekivati za koji dan.
Opet ne treba zaboraviti da Sevilla jos uvijek duguje 2,5 mil eura Atelticu za Reyesa ,sto znaci da bi se mogli dogovoriti tu negdje na cijeni od 14-15 milki . Mozda i manje. Navodno je i Negredov agent bio jucer na Calderonu gdje su navodno dogovorili sve s igracem . Mislim da je izvjesno da ce on doci,jer Suarez je preskup,Benteke ne zeli napustati Englesku ligu , Damiao je takodje preskup . Jedina mi je misterija Burak Yilmaz . Nekako imam osjecaj da ce prodati Costu a dovesti Turcina. Iako sumnjam da bi Colo pustio Costu .
Negredo zna Spansku ligu i zna sta predstavlja Atletico Madrid. - jos je rodjeni madrileno stoga nikakva prilagodba na ligu i grad Madrid nece biti potrebna. - U 28 godini je godini i vjerovatno zeli biti blize domu
- On je igrac koji vam osigurava vise od 20 golova u sezoni. - Igrac borac , kakve voli Cholo. - Ne mislim da je najbolja 9 kao sto smo imali u Falcau,ali s obzirom na cijenu i gore navedene razloge ,najbolja opcija definitivno. Benteke ili Leandro Damiao su odlicni igraci, uz to mladi 23 i 22 godine, bolje investicije za buducnost ,ali sigurno da bi im trebao odredjeni period adaptacije na novu sredinu ...dok je Negredios sigurna opcija.
Transfer Toulalan je navodno zapeo zbog toga sto Malaga trazi 8 miliona (wtf) ,a Atletico nudi 5 sto je mislim sasvim razumna cifra za igraca koji ima 29 godina ,i jos dvije godine ugovora. Vazno da su za Cazorlu trazili 15 miliona kada im ga je Arsenal uzeo,a realno igrac vrijedi 25 miliona ,a sada glume neki inat
Vrlo vjerovatni su transferi Alvara i Jeremya.Za 20 miliona ne mozes naci 2 bolja igraca za Cholovu ekipu.
Hajde reci cemo da je na raspolaganju pored ta 2 igraca jos 30 miliona za dolazak nekog bombasticnog igraca ili za dolazak 2 extra igraca.
Dovesti Diega i Pjanica
Hajde reci cemo da je na raspolaganju pored ta 2 igraca jos 30 miliona za dolazak nekog bombasticnog igraca ili za dolazak 2 extra igraca.
Dovesti Diega i Pjanica
Courtois ostaje jos jednu sezonu u Madridu, Atletiko ce za usluge na racun Chelseaja uplatiti 1 milion funti!
Otkud ti da ce prodati Costu? Samo budala bi prodala njega posle sezone koju je imao.
Pa, lopovi,debilcine,budale su Gilma i Cerezo . Nikad ne znas s njima . D Costa cini mi se da nije jedan od bolje placenih igraca i nema pretjerano veliku otkupnu klauzulu/30) koja bi odbila glodare iz Engleske da ga angazuju.soe je napisao/la:Otkud ti da ce prodati Costu? Samo budala bi prodala njega posle sezone koju je imao.
Bilo je vec natpisa da su neki klubovi ponudili 25 miliona za njega, tako da ocekujem u narednim danima neke spekulacije vezano za njega .
Inace,Asenjo definitivno napusta klub. Vidjecemo gdje ce i jel mogu uzeti nesto para za njega.
Nevjerovatno malerozni golman od kako je dosao u Atleti. Dosta problema s povredama,taman kada se mislilo da su povrede iza njega,ode na posudbu u Malagu i tamo se povrijedi, usto nije imao ni srece u vidu De Gee koji je uletio umjesto njega i maksimalno iskiristio sansu ,evo sada i Curtois. I to malo sto je branio za Atletico branio je poprilicno lose ruku na srce. Mozda je i Atletico bio preveliki zalogaj za tako mladog momka,ne znam stvarno
Dobro bi bilo da ga iskoriste za neki deal sa Valladolidom da dovedu Eberta.
Dobro bi bilo da Atletico otkupi Curtiosa od Chelsea, jer covjek je u ove dvije sezone postao legenda kluba 
Mozda u upravi Chelsea jesu glupi,ali toliko bas,nisu.freddy25 je napisao/la:Dobro bi bilo da Atletico otkupi Curtiosa od Chelsea, jer covjek je u ove dvije sezone postao legenda kluba
Keep the Blue Flag Flying High !
Nije,dobar je.Ima potencijala za veći iskorak,ovisi gdje odo ovo ljeto.juznjak> je napisao/la:Malo sam se vise upoznao sa igrackim sposobnostima tog Gomeza. Nije uopste los igrac pravo da ti kazem .SiamoNoi je napisao/la:Izvisit će na kraju Gomez,ne uklapa se u Mazzarijevu formaciju tako da ništa od njegovog dolaska.juznjak> je napisao/la:Treba reci da se ,na srecu, zakomplicirao transfer onog Gomeza iz Catanije . Ponuda je na stolu,spekulise se da je Atletico poslao ponudu od 8 miliona,no predsjednik Catanije nije previse zagrijan za tu ponudu i nada se da bi Inter mogao ponuditi vise. Neka dovedu Eberta hebo ih Papu Gomez
Ako je Inter otpao ,onda nije da mi nije lakse. Mislim da ima potencijala da u eksplodira u Atleticu .
Debili klubu su propustili sansu da ga dovedu jos kada je branio za Genk . Tada je postojao interes da ga se kupi,no lopovima je puno bilo da daju 8 miliona za takvog talenta(iako su za De Geu uzeli 25 miliona !!). Pojavio se Chelsea i pametno ulozio u lika koji ce za koju godinu biti najbolji golman svijeta. Sada kada bi ga i htjeli kupiti kostao bi najmanje 20 miliona.freddy25 je napisao/la:Dobro bi bilo da Atletico otkupi Curtiosa od Chelsea, jer covjek je u ove dvije sezone postao legenda kluba
Sto se tice njegovog ostanka. Tu se neckam ,da se razumjemo ,izuzetno mi je drag igrac,ali sam u nevjerici jer prakticno gradis i ulazes kucu koja nije tvoja. Imas golmane poput Joela,bolje njemu pruziti priliku pa mozda to ispadne dobro ili lose, ovako se nije mogao ni dokazati jer Ateltico prakticno formira za drugi tim golmancinu , ovako kada ode Tibo mozes samo podici guzicu u zrak i rukama mahati da trazis novog golmana.
Ovo je vec treca njegova sezona u Atleticu . S te strane je u prvom timu kao i De Gea. Stoga mozda i ova varijanta nije losa,jer ako izmislimo nekog novog De Geu,nakon dvije sezone odmah ce potrcati za parama. Volio bih da ostane Tibo jos dugo,ali posto je to tesko ostvarivo ,treba dati sansu Joelu ili dovesti golmana s kojim mozes planirai neku buducnost.
Inace,nisam spomenuo da je Atletico jos prije nekih mjesec dana doveo Jose Maria Gimeneza za milion eura zato sto sam mislio da je dovoden za B ekipu,ali izgleda da ce biti cetvrti stoper u prvoj ekipi . Navodno ga je Atleti ukrao Interu i Milanu ispred nosa(mozda i Siamo zna nesto o ovome
Courtoa nece jos preci u Chelsea nema sanse Cech moze braniti jos par godina a nema smisla da tako dobar mladi golman sjedi na klupi.
Ma vrijedi momak 20 miliona i bilo bi fino kada bi ga Atletico kupio.soe je napisao/la:Courtoa nece jos preci u Chelsea nema sanse Cech moze braniti jos par godina a nema smisla da tako dobar mladi golman sjedi na klupi.
Jer kao sto kazes Chelsiju nece biti potreban jos najmanje 4-5 godina.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Licno nemam problem ni sa ovim posudbama kolko god Atletico pomaze njemu toliko on pomaze Atleticu i rezultati se vide.Treba rijesiti pitanje napada i kreativca i gledacemo sigurno jos bolju ekipu sljedece sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.