Mi smo rado vidzen gost u Bijeljini,to su sve zeljovciSarajlijaTM je napisao/la:Znači ove godine umjesto 3 boda 6 u Bijeljini
Jako lijep gradić btw
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- zeljo4life
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Amare hvala ti...
ibacili su listu svih pravnih subjekata sa blokiranim racunima ima i klubova iz nase lige,pa ako ima neko listu nek stavi
Daj neki clanak da vidimo o cemu se radi, pa cijelu listu lakse nadjemo.ciza je napisao/la:ibacili su listu svih pravnih subjekata sa blokiranim racunima ima i klubova iz nase lige,pa ako ima neko listu nek stavi
Izvještaj o blokiranim računima u Registru transakcijskih računa Centralne banke Bosne i Hercegovine
Haman pa sve i jedan premijerligaš.
Haman pa sve i jedan premijerligaš.
- moustapha
- Kontakt:
Ti blokirani racuni ne znace mnogo. Neke firme dobro posluju, nemaju problema sa izvrsavanjem obaveza, ali u nekim bankama imaju blokirane racune.ciza je napisao/la:ibacili su listu svih pravnih subjekata sa blokiranim racunima ima i klubova iz nase lige,pa ako ima neko listu nek stavi
Ja nisam ekonomista i nisam strucnjak za ovakvo tumacenje. Ovo objasnjenje sam cuo od ljudi koji su vise upuceni u ove stvari, a prije toga sam mislio da su blokirani racuni za neku firmu katastrofa.
#divovi
cisto sumnjam da ukoliko ima neke finaisjske transkacije pod orkiljem UEFE da ce se ista ostvariti ako su racuni blokirani,moje misljenje
- moustapha
- Kontakt:
Ako je racun blokiran u nekim bankama, ne mora znaciti da je u svim.ciza je napisao/la:cisto sumnjam da ukoliko ima neke finaisjske transkacije pod orkiljem UEFE da ce se ista ostvariti ako su racuni blokirani,moje misljenje
#divovi
Pogledajte spisak, nekim klubovima je blokirano po 3-4 računa u različitim bankama. Iskren da budem, i mene interesuje kako je recimo UEFA isplatila novac našim klubovima s obzirom da su na listi i Željezničar i Sarajevo i Borac koji su stalno u Evropi a imaju po nekoliko blokiranih računa.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na ruke. Litex otiš'o po lovu.Eborg je napisao/la:Pogledajte spisak, nekim klubovima je blokirano po 3-4 računa u različitim bankama. Iskren da budem, i mene interesuje kako je recimo UEFA isplatila novac našim klubovima s obzirom da su na listi i Željezničar i Sarajevo i Borac koji su stalno u Evropi a imaju po nekoliko blokiranih računa.
UO odlučio: Mladost iz Velike Obarske igrat će u PL
Evo novog GOŠK-a
Evo novog GOŠK-a
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta znaš. Možda su novi Ludogorets.
Shanks je napisao/la:Prije bih rekao nove Gradine.
Nemoj tako. Srebrenik je grad od 40 000 stanovnika. A ovo sela sa po 2-3000 ljudi.
Nisam ja ništa rekao loše za Srebrenik, već sam aludirao na katastrofalno izdanje Gradine u PL.Nisam skontao šta si htio htio da kažeš, izvinjavam se. 
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Gradski derbi u Bijeljini! Privilegije velikih gradova!
Porediti Gabelu sa Obarskom u velicini je isto kao porediti Sarajevo sa Beogradom!Ako se ostvare najave mnogi ce se iznenaditi u poyitivnom smislu.
Radnik u Evropu,Mladost sredina tabele!
Porediti Gabelu sa Obarskom u velicini je isto kao porediti Sarajevo sa Beogradom!Ako se ostvare najave mnogi ce se iznenaditi u poyitivnom smislu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Osim što ti je poređenje provokatorsko ono je i netačno.Bijeljina055 je napisao/la:Gradski derbi u Bijeljini! Privilegije velikih gradova!![]()
Ja bih radije rekao da je to isto kao porediti New York i Beograd.
Samo da znate, cijela Bijeljina bruji od prica da ste od Radnika kupili bodove. Sto se uprave Mladosti tice, oni su druga vrsta ljudi totalno suprotna rukovidstvu Radnika. Igraju fudbal pa sta bude, nema kalkulisanja, nema kupivine, nema prodaje.SarajlijaTM je napisao/la:Znači ove godine umjesto 3 boda 6 u Bijeljini
Jako lijep gradić btw
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve da je to i tačno, iako je to tipična laž u svrhu omalovažavanja uspjeha Želje, ne misliš valjda da bi BH velikan kupovao utakmice od nekih amatera koje može pomest' sa 8 igrača bez problema.semberac je napisao/la:Samo da znate, cijela Bijeljina bruji od prica da ste od Radnika kupili bodove. Sto se uprave Mladosti tice, oni su druga vrsta ljudi totalno suprotna rukovidstvu Radnika. Igraju fudbal pa sta bude, nema kalkulisanja, nema kupivine, nema prodaje.SarajlijaTM je napisao/la:Znači ove godine umjesto 3 boda 6 u Bijeljini
Jako lijep gradić btw
- BolanBolan
- Kontakt:
Da se ne lažemo, Gabela i Velika Obarska su tu negdje, osim ako nisi poredio Gabelu i Bijeljinu! 
Koliko sam ja shvatio iz priča ovaj fazon sa ekipom Mladosti je obična politička igra ili bolje rečeno rat SNSDa (Mladost VA) i SDSa (Radnik) u Bijeljini, ispravi me ako griješim. Čak sam čuo da je Mićo Mičić molio da ovi odustanu od ulaska u Premijer ligu.
A pravi bijeljinski derbi bi bio Radnik - Podrinje!

Koliko sam ja shvatio iz priča ovaj fazon sa ekipom Mladosti je obična politička igra ili bolje rečeno rat SNSDa (Mladost VA) i SDSa (Radnik) u Bijeljini, ispravi me ako griješim. Čak sam čuo da je Mićo Mičić molio da ovi odustanu od ulaska u Premijer ligu.
A pravi bijeljinski derbi bi bio Radnik - Podrinje!
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Cuj Obarska
,pa dokle vise.Al j.bg kako se pise ljudi su zasluzeno u PL,mada je to lose za ligu realno
Bolje imati Slogu Doboj u PL nego njih,i nije mi jasno kako Doboj ne moze u PL sve ove godine.
Bolje imati Slogu Doboj u PL nego njih,i nije mi jasno kako Doboj ne moze u PL sve ove godine.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.