ala lesevi sta vam je sta se odma palite...cestitao sam normalno ljudima...i zasluzili su cestitku kad su odnijeli 3 boda vama iz BL...a ovaj sto pise ono za Rudar i navijace pfffffff evo padam sa stolice koliko si me uvrijedioo 9.kolo
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Nantess je napisao/la:svi spominju Džakmića, nema sta svaka mu dala, gol je extra.. aaaalliiii
pogledajte snimak ko mu je asistirao za gol, trojica igraca borca oko njega bila al džabe..
neko je rekao prije tekme, haj da vidimo i njega vise kad se toliko kunete u njega
mislim da ste vidjeli jasno i slikovito
toliko od mene idemo dalje, malo pauza i to je to, na proljece svim silama na titulu pa sta bude
i da jos nesto...
pozz veliki za forumasa @tatamata
ja koliko sam upratio najrealniji i najiskreniji navijac Borca
zivio jarane !
pozz
Nantess je napisao/la:svi spominju Džakmića, nema sta svaka mu dala, gol je extra.. aaaalliiii
pogledajte snimak ko mu je asistirao za gol, trojica igraca borca oko njega bila al džabe..
neko je rekao prije tekme, haj da vidimo i njega vise kad se toliko kunete u njega
toliko od mene idemo dalje, malo pauza i to je to, na proljece svim silama na titulu pa sta bude
i da jos nesto...
zivio jarane !
pozz
gdje se može pogledati gol?
uhhhh
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
i da jos nesto...
zivio jarane !
pozz
Svaka cast komsije. Imao sam dobar osjecaj da cete Borac danas mlatnuti i to se ispostavilo tacnim! Sada se dobro zakuhalo na vrhu, 5 ekipa konkurise za sami vrh, a bogami zakuhalo se i u Banjaluci, odjednom im je trener kriv koji je od nicega napravio nesto...E sada tek prvenstvo pocinje, ali prvenstvo u ovoj pauzi, jer ce realno gledajuci biti tesko zadrzati Skoru, Torlaka...Muminovica. Iskren da budem bilo bi lose da odu ali sve je to do vase uprave sto je vec neki momak napomenuo u prethodnom postu...
džakmić je sve bolji i bolji, stvarno je napredovao u zadnjih sezonu-dvije.....kad se sjetim da su ga mnogi pljuvali zato što stalno pravio početničke greške tj. grozan je bio na terenu a gledaj sad, puno je bolji igrač
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Joj sto me danas krenulo, rekao sam da pobjeduju u tri danasnja velika derbija: Rajvosa, CSKA i Barsa, ne dao dragi Allah da sam uplatio kladionicu, sve bi bilo kontra ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti
BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti
Kakvog transa,ako je moguce znati?
Ruka ruci, nismo turci
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Haj sta ces,pusti ih malo,vidis da neznaju nista drugo vec provocirat,a kad ih napadnes zbog provokacija odmah mi bosanci ne valjamo i onda njihove price idu,ma ko ih shisha,oni zivi u BOSNI I HERCEGOVINI,i nek crknu od muke
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakvog transa,ako je moguce znati?
Mogli su komotno staviti i dodati ali jesmo .urci sa k.
Kad tako ,,pametno,, razmisljaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu