OKK Spars
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Mozel mi neko reci imajul sparsi ikakve sanse da prodju u finale kad bi npr insep dobio barcelonu
Ako se na kraju gleda kos razlika , onda bi Sparsu odgovarala njihova pobjede , i pobjeda Insepa sa razumnom razlikom ( ne preko 40
)

ZELJEZNICAR 1921!
Spursi idu u finale ukoliko INSEP dobije Barcu sa manjom razlikom nego sto su oni dobili Insep. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nadam se da Insep moze dobiti Barcu iako ce biti tesko
sparsi trenutno vode 6 razlike, ali tek je prva cetvrtina, tako da ima jos vremena da se odvoje vise.
insep se za sada dobro drzi, nadam se da ce uspjeti preokrenuti, 6 razlike gube, jos 3 minute do kraja 3/4
insep se za sada dobro drzi, nadam se da ce uspjeti preokrenuti, 6 razlike gube, jos 3 minute do kraja 3/4
Gdje pratis barca insep morel link ??
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb. ... 106&l=nijt" onclick="window.open(this.href);return false;
nazalost, ovo je rijeseno
nazalost, ovo je rijeseno
steta, sparsi izgubili bezpotrebno od engleske sa 17 razlike. ako se broji ukupna kos razlika onda ce ih engleska preteci, a sparsi ce biti treci. ako se gledaju okrsaji izmedju engleske, sparsa i insepa, onda ce spars bit drugi, posto su dobili insep 19 razlike. meni se cini i da se buza povrijedio jer je izasao vrlo rano iz igre i nije se vratio i ako je rezultat bio otvoren.
Naš nezadovoljnički mentalite. Za osam godina od osnivanja do završnice lige prvaka. I mi opet nezadovoljni.Semper je napisao/la:Gubitnički mentalitet po ko zna koji put će nas koštati uspjeha.
Da li neko moze da stavi poredak svih ekipa sa turnira u Londonu:
1.Joventud
2.Barcelona
3. ?
4. ?
5. ?
6. ?
7. ?
8. ?
1.Joventud
2.Barcelona
3. ?
4. ?
5. ?
6. ?
7. ?
8. ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
nisu se igrali utakmice za ostale plasmane
ako gledas po broju pobjeda, zvezda je treca, a dalje ide spars, insep, engleska, china, lietuvos. ali kao sto sam rekao, ostali nisu igrali izmedju sebe
ako gledas po broju pobjeda, zvezda je treca, a dalje ide spars, insep, engleska, china, lietuvos. ali kao sto sam rekao, ostali nisu igrali izmedju sebe
Hvala, a ima li gdje da se vide rezultati svih utakmicadino-92 je napisao/la:nisu se igrali utakmice za ostale plasmane
http://www.euroleague.net/events/nike-i ... ent/london" onclick="window.open(this.href);return false;
Težak pacijent brate.levat je napisao/la:Naš nezadovoljnički mentalite. Za osam godina od osnivanja do završnice lige prvaka. I mi opet nezadovoljni.Semper je napisao/la:Gubitnički mentalitet po ko zna koji put će nas koštati uspjeha.
Hvala jos jednomdino-92 je napisao/la:http://www.euroleague.net/events/nike-i ... ent/london

Suska se da je od leta slobodan,na koju foru?Sto se tice nastavka moje karijere jos nista ne mogu sa sigurnscu da kazem.Partizan je u igri, ali nista jos nije sigurno.
Od kad sam poceo da se bavim kosarkom san mi je da obucem crno beli dres - zakljucio je Salic.
Jel u BiH postoji varijanta kao u Srbiji da za odredjeno obestecenje(fixno,doneto pravilnikom KSB) nakon napunjene 18te moze preci u neki drugi klub?
Ili je moguce i sa maloletnim igracima potpisati profesionalni ugovor?
Ili je moguce i sa maloletnim igracima potpisati profesionalni ugovor?
Juniori Sparsa - prvaci Bosne i Hercegovine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pioniri Sparsa - prvaci Bosne i Hercegovine
Pioniri Sparsa - prvaci Bosne i Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.