Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Razumijemo te, i treci trofej, za koji kazete da vam je i najbitniji, otisao je u ruke Radnika... Ali ipak moras malo kontrolisati emocije pa ne dolaziti i naprdjivati ovdje, imas forum tamo gdje si moderator pa laprdaj o ugrozenosti i dominaciji Osima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa dijelom si u pravu vidis Amar ima samo jedak kup osvojen u Japanu a kako je on relativno mlad trener mi ocekujemu da jednog dana podigne pehar ako nista ono bar Bundeslige!Armageddon2012 je napisao/la:Jok,eto nije takoNajjaca mi je kad rece da Amar gospodari,vedri i oblaci ovom ligom
I jos kako smo u talu sa grupom klubova i da bez toga nista od nasih titula.![]()
AO je veliki fudbalski mag,svi uspjesi su plod njegove stručnosti i imaginacije,što potvrđuju i poznati klubovi iz evrope i regiona, koji stoje u redu nagovarajući ga da ih preuzme jedan takav stručnjak.
A ova dvojica iznad tebe bi mogla otići malo da se prekontrolišu,dok još nije kasno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- majstorija10
- Kontakt:
reci te mi za koga da navijam tek sam poceo da pratim nasu ligu
Ma onaj kup u Japanu što je osvojio je kupljen ! To je Ivica preko nekih svojih veza, a možda je i to plod džihadsko - teheransko - muslimanskog lobija koji ima svoj ogranak i u Japanu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...
a ovako kao ja misli i 90% navijača drugih klubova,osim vaših guznih havera iz širokog brijega,samo nemaju ljudi živaca da vam objašnjavaju,a meni nije teško odvojiti malo vremena da vam pojasnim situaciju
a ovako kao ja misli i 90% navijača drugih klubova,osim vaših guznih havera iz širokog brijega,samo nemaju ljudi živaca da vam objašnjavaju,a meni nije teško odvojiti malo vremena da vam pojasnim situaciju
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ljudi osvajaju trofeje, igraju evropu, stvaraju igrače, tako da nemaju vremena za teorije zavjera koje smišljaju navijači i ljudi iz upravaArmageddon2012 je napisao/la:@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...
izgubljeni u vremenu i prostoru 1987
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... uprs_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
majstorija10 je napisao/la:reci te mi za koga da navijam tek sam poceo da pratim nasu ligu

Samo ti se reklo.
Lakse je oplesti po drugima,lijeciti frustracije na taj nacin.Nego zasukati rukave i raditi..bagrcavi je napisao/la:Ljudi osvajaju trofeje, igraju evropu, stvaraju igrače, tako da nemaju vremena za teorije zavjera koje smišljaju navijači i ljudi iz upravaArmageddon2012 je napisao/la:@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...
a ovako kao ja misli i 90% navijača drugih klubova,osim vaših guznih havera iz širokog brijega,samo nemaju ljudi živaca da vam objašnjavaju,a meni nije teško odvojiti malo vremena da vam pojasnim situacijuposrnulih divova
A vama su u krvi teorije zavjera, svi protiv vas, a ustvari...
izgubljeni u vremenu i prostoru 1987
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... uprs_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Al im je ova parola vrhunac primitivizma i neznanja
SLOBODA NAVIJAČIMA
Reci ti ljudima sta misle ne znaju oniArmageddon2012 je napisao/la:@baja,ti si mene zamjenio sa nekim,ja nisam moderator nigdje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je vrhunac seljakluka koji je tamo norma ponašanja. Teško je zamislit veći otpad od njih.
- storm_raider
- Kontakt:
Eto super, sada kad ste se popljuvali, hajde na kafu.

Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Eto super, sada kad ste se popljuvali, hajde na kafu.![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hvala ti care što pomenu kafu, stavio vodu prije ihahaj, sreća puno sam nasuo, zamal da opet šerpa ode u helać. Bem ti forum.storm_raider je napisao/la:Eto super, sada kad ste se popljuvali, hajde na kafu.![]()
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Na kolikoj teritoriji se nalazi varta krpa PazaracDukeOfWellington je napisao/la:Jel se to ponovo javlja ŠlagerNije ga bilo od momenta kad je poručio da je sasvim normalno da se troboja krpa nalazi na stadionima, a da mu smetaju ljiljani, pravi borac za pravdu i poštenje
![]()
Šlager, koji piskara po onom anam forumu sve najgore i o Amaru i o Želji, ovdje je doš'o s polupričom kako je Željo super, a Amar nevalja. Čovjek koji sa svojom bandom na tom otpadu od foruma navijače i igrače Želje naziva zeleni kadar, džihatlije, teheranlije i slično je u svakom slučaju mnogo relevantan da da svoj sud i ovdje. Njegov modus operandi na tom forumu je da banuje svakog onog ko se usudi da o bilo čemu prozbori realno i bez vrijeđanja. Za Željezničar se mora isključivo koristiti naziv jalija i to obavezno malim slovom inače se dobiva opomena pred ban.
Eto kakvom vi liku pokušavate da objasnite nešto.
I nemoj majke ti drugima govoriti kako pisu o teorijama zavjere,kadasi upravo ti jedan od pisaca takvih stvari na temi JSL i navodnij ugrozenosti Novog Pazara i njihovom navodno namjestenom ispadanju iz lige,sto se naravno nije ni ostvarilo.
Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 04 jun 2013, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- majstorija10
- Kontakt:
odsad sam vatreni navijac zeljeznicaraDukeOfWellington je napisao/la:majstorija10 je napisao/la:reci te mi za koga da navijam tek sam poceo da pratim nasu ligu
Samo ti se reklo.
pozdravite momci novog manijaka, selam alejkum
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nemam pojma o varta krpi, al znam da će ljiljan da se viori na 100% + Sandžak
Pazarac? Mora da si bac'o grah
Zamal 
Pazarac? Mora da si bac'o grah
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Ti si taj koji pricas o teorijama zavjere a ovdje drugima isto to osporavas?Jedno pitanje za tebe jel ispade Novi Pazar?DukeOfWellington je napisao/la:Nemam pojma o varta krpi, al znam da će ljiljan da se viori na 100% + Sandžak![]()
Pazarac? Mora da si bac'o grahZamal
Jel bila zavjera cetnicko-srpska da se jadni Muslimani izbace iz lige ili ispade BSK.Pa nije to bas PL da bude toliko ocigledno kao ovdje gdje samo slijep covjek ne vidi sta se desava.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tema nije irvas liga, o tome možemo na toj temi. Što se tiče "očiglednog namještanja" u Premijer ligi, biću kratak i jasan - umij se. Samo pojedni navijači ineriornih klubova ne vide klasu koju Željo godinama prikazuje, a sve uslijed personalnih frustracija zbog nemogućnosti njihovih klubova da budu konkurentni.
sad naleti slucajno da se u Srbiji kup zove LAV KUP SRBIJE. pa evo nije losa ideja da neko bude sponzor i kupa a da učesnici od toga profitiraj. Odmah bi bilo vise zelje za pratiti taj kup
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Pobjednik Lav kupa dobija sumu od 80000 eura,to kada bi nekom ovdje spomenuo........,vidis sam da naziv PL prodaju za neku sicu BH Telekomu,a KUP BiH bi mogao jedino da se proda nekom kospicaru za par maraka!ludinjo22 je napisao/la:sad naleti slucajno da se u Srbiji kup zove LAV KUP SRBIJE. pa evo nije losa ideja da neko bude sponzor i kupa a da učesnici od toga profitiraj. Odmah bi bilo vise zelje za pratiti taj kup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.