Vec tri komada u mrezi protivnika i moj prvjenac u novoj sezonibistrikboy je napisao/la:Nakon prve dvije utakmice Blue Train vec pogodio 2 puta
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sta smo to pogodili ?? ... i koliko vodimo??amEl_rooB je napisao/la:bravo cartman vec imas dva komada,ja evo jedan jos ako forza jedan i bice ja mislim
dovoljno za drugu pobjedu![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
1-1 Izjednačili smo. Tooo dubioza ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
3-2 gubimo 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja pogodio Wolfsburg i ja i Amel obojica pogodili Udinese. Evo vodimo 3:2, bice svasta do kraja. Sudija nas krade non-stop, oba gola su im iz offsidea, vidis da im je direktor saveza u klubu.forza je napisao/la:sta smo to pogodili ?? ... i koliko vodimo??amEl_rooB je napisao/la:bravo cartman vec imas dva komada,ja evo jedan jos ako forza jedan i bice ja mislim
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
geronimo je napisao/la:Ma malo je reciribery je napisao/la:Boga mi mojoj ekipi je pomogorob do bagro je napisao/la:joj Mertesacker cigane jean...imao sam rezult 1:2 i vidi sad![]()
Pogodio sam Wolfsburga (nije da se falim)
Konacno sam u formi. Emir nam nije igro, al' ipak se nadam da uzimamo 3 bodaevo imas i drugi par, Udinese si potrefio
![]()
Malo mi cudno za Emira, citavu heftu mega-aktivan, a zaboravio igrati ovo kolo![]()
Ili mu je slavlje dohakalo (nakon osvojenog kupa), ili je ucinio uslugu zadnoj klupi, zato sto je i njima Goran falio na finalnoj utakmici
Kolko sam ja izracuno, trenutno je 2:2, imamo najmanje bod. Valjda cemo ubosti sutra Zrinjski
Nase su utakmice za danas zavrsene trenutni rez 1:1 samo da sutra zrinjski i siroki ne odigarju 1:0 ili 1:1 da makar ovaj bod osvojimo. Jos smo s igracem vise, isto ova sevila koja ima igraca vise i uspije primiti 2 gola i to od velike malage.
Republika Zenica
Dobar je ovaj akobogda bod, jbg ipak je sa strane.dubioza je napisao/la:Nase su utakmice za danas zavrsene trenutni rez 1:1 samo da sutra zrinjski i siroki ne odigarju 1:0 ili 1:1 da makar ovaj bod osvojimo. Jos smo s igracem vise, isto ova sevila koja ima igraca vise i uspije primiti 2 gola i to od velike malage.
edit: Koliko sam sabrao i oduzeo, ovim bodom , ako svi rezultati ostanu kakvi jesu, bi skočili na 2. mjesto odmah iz Čekićara.
Cartman je napisao/la:Ja pogodio Wolfsburg i ja i Amel obojica pogodili Udinese. Evo vodimo 3:2, bice svasta do kraja. Sudija nas krade non-stop, oba gola su im iz offsidea, vidis da im je direktor saveza u klubu.forza je napisao/la:sta smo to pogodili ?? ... i koliko vodimo??amEl_rooB je napisao/la:bravo cartman vec imas dva komada,ja evo jedan jos ako forza jedan i bice ja mislim
evo izgleda da smo upisali novu pobjedu jer su gosti ispucali svoje utakmice a mi imamo jos jednu i vodimo 3:2 .... sad imamo 100% ucinak .... nema prvaci smo
JEDINSTVO MANCHESTER
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Pobjeda kod Crazy Legsa, teško gostovanje ali eto došli smo do virjedne bodove.
Čestitke NoNameu i omerubavarcu na kolektivu, pokazali smo zašto slovimo za prvaka ove sezone!
Čestitke NoNameu i omerubavarcu na kolektivu, pokazali smo zašto slovimo za prvaka ove sezone!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Izvinjavam se svojim Bavarcima sto nisam odigrao ...Mislio sam da sam odigrao pa nisam ni obracao paznju ...a jos Bajram pa nisam mogao ni provjeriti ..prijetelji,djevojka,porodica...i zaboravio sam ovdje ...
A C A B !
sekretare mi imamo 4 boda !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Izvinjavam se svojim Bavarcima sto nisam odigrao ...Mislio sam da sam odigrao pa nisam ni obracao paznju ...a jos Bajram pa nisam mogao ni provjeriti ..prijetelji,djevojka,porodica...i zaboravio sam ovdje ...
P.S Kladionica je sredjena
A C A B !
ispravljeno.Zagor je napisao/la:sekretare mi imamo 4 boda !
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Omerbavarac
- Kontakt:
I Fanaticosi dodjose do prvog trijumfa... Neka Mashallah. A ako se zna da je gostujuca, onda ima jos vecu vrijednost.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ja sam jedini koji je ista dobio, svi drugi izgubiliEmir_ZENICA je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Izvinjavam se svojim Bavarcima sto nisam odigrao ...Mislio sam da sam odigrao pa nisam ni obracao paznju ...a jos Bajram pa nisam mogao ni provjeriti ..prijetelji,djevojka,porodica...i zaboravio sam ovdje ...
P.S Kladionica je sredjenadino-92 je dobio 55.10 KM ..CESTITKE !
mala utjeha za bolan poraz kod cekicara
ljudi, ja vidim radi se puno oko lige sad imamo vec 3 i dobili smo kladionicu, pa ako vam treba pomoc javite se. ima sigurno nas par koji dosta vremena provode na forumu, i ja ukljucen. da vam nebude previse.
mozda za svaku ligu odretit covjeka koji ce sredjivat rezultate, ili tako nesto.
dino sad zasad jedini sam tu ja
.RK Gradacac je isto zaduzen za ovo ali trenutno nema vremene pa to ja sve radim.emir Z-ZENICA je zaduzen za kladionicu to jeste da postavlja kvote i poslije sve to izracuna koliko je ko dobijo a koliko izgubio sve mi to posalje na PP i ja to samo prepisem.Jer nema mogucnost otkljucavanja i zakljucavanja tema.Isti je problem i za tebe.Naravno da je pomoc dobro dosla vidjecemo mozeli se sta uciniti.Mozda da azuriras listu strijelaca poslije svakoga kola.Ali i tu se javlja problem otkljucavanja tema.Moro bi to sve sebi kopirati i onda meni ili RK Gradacac poslati na PP da to mi unesemo.
Usustini najvise posla je vikendom i ponedeljak kad postavljam nove parove.Ali eto stizem to nekako.Naravno damije drago da liga ide u dobrom smjeru i za to smo svi zasluzni i mi sto je vodimo ali i vi sto ste redovni .
Usustini najvise posla je vikendom i ponedeljak kad postavljam nove parove.Ali eto stizem to nekako.Naravno damije drago da liga ide u dobrom smjeru i za to smo svi zasluzni i mi sto je vodimo ali i vi sto ste redovni .
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- majestic24
- Kontakt:
Los pocetak sezone za joint_fc. Poraz u drugom kolu. Nadam se popravku forme u nastavku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rob do bagro
- Kontakt:
Boda nijednog nemamo...kapiten je kriv, lose igra u zadnje vrijeme...sad igramo na strani valjda ce biti hajra i da cemo barem bod izvuci mada ce biti tesko 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
krenula i treca liga jeajea xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.