U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

gringobih
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2013, 17:49

Lose lose do boga...
Fali Besic zivotom...Nema ko' iznijeti loptu i napraviti visak...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 04 jun 2013, 17:51

majstorija10 je napisao/la:Ponavljam opet
Ovu p****u moramo isterati iz repke za sva vremena
haj ne se.ri majke ti eto :? šta ima veze što mu se sviđa reprezentacija srbije i tako, nemoj bit malouman ba -_-
prvi spaha iz A repke gotivi Hrvatsku repku, iako igra za nas, nije to samo stvar ovog poslijeratnog "patriotizma"..
ne smiješ reć' da voliš Stankovića iz Srbije ili Modrića iz Hrvatske, odma si pi.zda. PF
A smiješ volit' špance i tako..
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jun 2013, 17:51

hroni je napisao/la:Hahaha koji smo mi papci al ono komplet ,cirkus od drzave
To je tacno, i meni idu na onu stvar ta prepucavanja fukara sa hordasima, manijacima i ne znam skim vec. U mene jaran prati Slobodu stalno, ide na sve utakmice i kad pitas lika koji je rezultat bio ili ko je dao gol ili da nabroji neke igrace Slobode nema pojma, znaci cisto ide na utakmice da psuje, provocira i radi takve gluposti, a i da se napusi. :mrgreen:

Mislim nisu samo Fukare takve vec svi. Opcenito smo glup narod.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 04 jun 2013, 17:51

Sad će to Vlado reorganizovat, ima da im 3 komada uvalimo :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 04 jun 2013, 17:52

Vole nas Tuzlaci, nema sta.... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Al' pisaj ih, msm na ove sto orgijaju,ne na sve.....
Igra nasih momaka je kur.cevita, pogotovo u napadu, msm ni Srbi ne igraju nista specijalno, al' i kao takvi su bili opasniji od nas....
Partija Cimirota je za plakanje, iako momak nije d.bek, al' onako lose ne moze igrati realno....
@Majstore Ja ondje nigdje ne vidim sliku koja ima veze sa Srbijom, vec samo ima jednu u nasem dresu.... Lajkove zaebi....

Ko ce igrati d.beka u kvalifikacijama? Cimirot, ne moze i ne smije, jos pogotovo kad budemo igrali sa Furijom, koja 30x bolja od Srbije, a i takvi Srbi nam prave probleme...
Morat ce zvati onog Dumica iz Brondbya da mu igra stopera zajedno sa Besicem kad bude spreman, da Hajrovic predje tamo s obzirom da moze igrati tu poziciju.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jun 2013, 17:52

ne navija se protiv Bosne ni u jednom momentu, BiH nije od Bascarsije do Cengic Vile ko sto Frenki kaze ;) ,sve ostalo po zaslugama...

da se ja pitam poduzele bi se i radikalnije mjere , ali jbg delikatna je situacija ipak je u pitanju reprezentacija i drzava, a odanost istoj se u Tuzli nikad nije dovela u pitanju sto se vidi i po posjeti. Naravno momci su pogresno izrazili stav, prema Sarajevu, s tim se ni ja ne slazem, trebalo je prema sjedistu saveza ( to i jest razlog zasto nisam na tekmi) i jednom klubu iz Sarajeva dominantnom u istom . Zna se ko nas je izbacio iz lige, samo ne artikulisase to najbolje pa neki misle da FK Sarajevo bezze zaluta , nema razloga Srpskoj himni da se zvizdi :D

al eto sad vam je kao malo jasnije sta vas bolan ceka kad nekad bude tekma u Tuzli, za neke stvari zaborava nema :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 jun 2013, 17:53

Losa igra u provm poluvremenu, vidi se da voja Cimirot nije desni bek, trebao bih Jagodic ubaciti Markovica na pluvremenu na ljevog beka a Bevaba prebaciti desno (to j igroa i par puta kod Cire u Zagrebu) a u veznom redu Kvresica ,Arezinu i Jevtica napolje a ubaciti Duljevica, Cajica i Prcica. Za Jevtica mi opste nije jasno sta radi u ovoj repci pa on nije bio standardan ni u Duisburgu II i sad je i tamo dobio otkaz.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2013, 17:54

Tanki smo skroz.. :roll:

Ne slazem se sto se spominje sarajevo na tekmi repke,al jbg sve po zaslugama..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 17:54

Mjera tuzlanske seljadije je aplauz za himnu be-ge pašaluka i pljuvanje svega što ima veze sa gradom Sarajevom, inače metropolom za Tuzlu. Očekujem da zapjevaju Tamo daleko u drugom poluvremenu.

Sredina stroga propast, a zna se i zašto, fali Mozart sa Grbavice Zolotić, bez njega ova reprezentacija je za klasu slabija.

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 04 jun 2013, 17:54

Jevtic - na klupi igrajuci za klub u 4. ligu njemacku
Cimorit - ceto pravi, samo mu pogledaj fejsbuk koju sam postovao
Kvesic - na klupi u Splitu
Maletic - na klupi u Stuttgart II

neznam za graovca i arezinu ali ovaj drugi je pola-standardni u zrinjski

sramotna ekipa

tahiti bi nas poderala

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 jun 2013, 17:56

MrMuscle je napisao/la:Vole nas Tuzlaci, nema sta.... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Al' pisaj ih, msm na ove sto orgijaju,ne na sve.....
Igra nasih momaka je kur.cevita, pogotovo u napadu, msm ni Srbi ne igraju nista specijalno, al' i kao takvi su bili opasniji od nas....
Partija Cimirota je za plakanje, iako momak nije d.bek, al' onako lose ne moze igrati realno....
@Majstore Ja ondje nigdje ne vidim sliku koja ima veze sa Srbijom, vec samo ima jednu u nasem dresu.... Lajkove zaebi....

Ko ce igrati d.beka u kvalifikacijama? Cimirot, ne moze i ne smije, jos pogotovo kad budemo igrali sa Furijom, koja 30x bolja od Srbije, a i takvi Srbi nam prave probleme...
Morat ce zvati onog Dumica iz Brondbya da mu igra stopera zajedno sa Besicem kad bude spreman, da Hajrovic predje tamo s obzirom da moze igrati tu poziciju.....
Ili Hajrovica kao sto si sam rekao ili da se pozove Karahmet iz Mechelena koji je jedini nas klasicni desni bek ili da ode Bevab desno a Markovic iz Sirokog na ljevog beka.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 04 jun 2013, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 04 jun 2013, 17:57

Hajrović, Grahovac i Mešanović jedini prolaznu ocjenu imaju u prvom poluvremenu, ostalo tanko baš

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jun 2013, 17:57

Hajd` da su komsijama zvizdali na himnu pa da tripujemo kako Tuzlaci mrze sve i svasta ali je ovo skolski primjer kako da useres i sefa I stanicu. :) Prvo potez za svaku pohvalu, nijedan zvizduk na himnu Srbije ali onda psovanje Sarajeva u par navrata. Nejasno da ga hebes ali nebitno, momci igraju fudbal, stoka je za stale.

Mesanovic, Grahovac i Hajrovic jedini sto mogu dobiti prolazne, ne visoke naravno. Ostalo teska NULA!
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 04 jun 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 04 jun 2013, 17:57

Gojko Cimirot likes "Serbian waterpolo team", "Srbija Fudbalska Reprezentacija", "Kosovo je Srbija", "SNSD", itd itd. - Facebook

DA SE ZNA

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 jun 2013, 17:58

Veoma loša ekipa. Razlika nebo i zemlja u odnosu na onu iz prošlih kvalifikacija.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jun 2013, 17:58

majstorija10 je napisao/la:Gojko Cimirot likes "Serbian waterpolo team", "Srbija Fudbalska Reprezentacija", "Kosovo je Srbija", "SNSD", itd itd. - Facebook

DA SE ZNA

Kako si ti dosadan tip.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 jun 2013, 17:58

Jel mi fkt nemamo desnog beka u ekipi pa Cimirot to mora igratI? :roll:

Nikakve igre, ništa. Grahovac, Bevab i Mešanović prolazna ocjena, ostalo loše.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 04 jun 2013, 17:59

majstorija10 je napisao/la:Gojko Cimirot likes "Serbian waterpolo team", "Srbija Fudbalska Reprezentacija", "Kosovo je Srbija", "SNSD", itd itd. - Facebook

DA SE ZNA
Evo obratio sam pažnju na tebe . Hoćeš li sada prestati ?
ZELJEZNICAR 1921!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 04 jun 2013, 17:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne navija se protiv Bosne ni u jednom momentu, BiH nije od Bascarsije do Cengic Vile ko sto Frenki kaze ;) ,sve ostalo po zaslugama...

da se ja pitam poduzele bi se i radikalnije mjere , ali jbg delikatna je situacija ipak je u pitanju reprezentacija i drzava, a odanost istoj se u Tuzli nikad nije dovela u pitanju sto se vidi i po posjeti. Naravno momci su pogresno izrazili stav, prema Sarajevu, s tim se ni ja ne slazem, trebalo je prema sjedistu saveza ( to i jest razlog zasto nisam na tekmi) i jednom klubu iz Sarajeva dominantnom u istom . Zna se ko nas je izbacio iz lige, samo ne artikulisase to najbolje pa neki misle da FK Sarajevo bezze zaluta , nema razloga Srpskoj himni da se zvizdi :D

al eto sad vam je kao malo jasnije sta vas bolan ceka kad nekad bude tekma u Tuzli, za neke stvari zaborava nema :D

I ja sam rodjen u Tuzli,ali ovo je sramota,znaci zamjeris Zelji i sto je Sloboda cijelu tu sezonu igrala lose,a barem dvije godine prije zasluzila da ispadne,pises kao dijete,cuj zna se ko nas je izbacio iz lige,majko mila Bozja pomozi ovom narodu,znaci nema razloga da se srpskoj himni zvizdi,nema razloga da se zvizdi zemlji ciji su nas gradjani klali ali ima razloga da se **** majka gradu u kojem je smjesten klub koji je ''izbacio'' Slobodu iz lige,SVAKA TI CAST NA RAZMISLJANJU I LOGICI PA NORMALNO DA NAM SE HISTORIJA PONAVLJA KADA SMO GLUPI

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 04 jun 2013, 17:59

treba njemu rusilac seo da ga za uho povuče jelde majstore

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.