U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja riječ odanost nisam spomenuo, to ti spominješ. Kažem ti, eto vam deset utakmica reprezentacije na desetoj će bit 500 ljudi, to je notorna činjenica._dreamer_ je napisao/la: I sta s tim? Kao non-stop se desava, stara prica u carsiji pa ko ih .ebe, jel? K'o ono, ima nova, bolja furka u gradu. Ti spominjes odanost momcino, tu je irelevantno da li se nesto desava prvi ili stoti put.
Pojma ti nemas.
S druge strane, kad čuješ u Sarajevu da se pjeva "yebem Tuzlu/Slobodu" onda se javi. Do tad uša.
- majstorija10
- Kontakt:
kvota 10000000,00 za "yebem te seooo"Sheyi je napisao/la:Kvota 1,33 da ce sljedece biti "YEBEM TE BANJA LUKOOOO!!!"
svako voli sea
- Papastathopoulos
- Kontakt:
? Izgledao si mi uvrijedjen za moj kompliment tuzlacima pa sam naveo da sam se neki dan ovdje uvjerio kolika smo stoka svi, ukljucujuci i vasharry_90 je napisao/la:sta si ti napisao za mene?Papastathopoulos je napisao/la:Aj ne dipr..uvjerio sam se neki dan u jablanici kolika smo stoka..a vi se razlikujete od nas ?
Ovo je bilo za harry-a..
Zbog cega si to zakljucio, zbog Sarajeva ma daj molim temoranjak je napisao/la:Mislim da je ovo prva i zadnja utakmicu koju je NSBiH dao Tuzli..
- MajklRounder
- Kontakt:
Ajde vi ljakovi ne prdi bezveze kad nama manijaci nesto kazu jebote hljeb ranio bih se odmahBuu je napisao/la:ha fukare, ha robijasi sabani i jedni i drugi.
Kompleks,**** stvarBuu je napisao/la:ha fukare, ha robijasi sabani i jedni i drugi.
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Jos i kad visokog predstavnika ukljuce u sve ovo da ih zastiti
- AlenHalilovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Psovali su Sarajevo, a kasnije Želju i Sarajevo.L'Avvocato je napisao/la: Ovi sto su dosli na utakmicu pod zastavom udruzenja navijaca Dragons Army su mahom manijaci iz Zivinica. Pretpostavljam da su oni i zapoceli s onim psovanjem Sarajeva.
Ne ispravljaj krivu Drinu.
Nije im dugo trebalo,ocekujem veceras vanredni dnevnik na federalnoj povodom ovih dogadjanja..
kod mene je audiPacov je napisao/la:Kompleks,**** stvarBuu je napisao/la:ha fukare, ha robijasi sabani i jedni i drugi.
DukeOfWellington je napisao/la:Ja riječ odanost nisam spomenuo, to ti spominješ. Kažem ti, eto vam deset utakmica reprezentacije na desetoj će bit 500 ljudi, to je notorna činjenica._dreamer_ je napisao/la: I sta s tim? Kao non-stop se desava, stara prica u carsiji pa ko ih .ebe, jel? K'o ono, ima nova, bolja furka u gradu. Ti spominjes odanost momcino, tu je irelevantno da li se nesto desava prvi ili stoti put.
Pojma ti nemas.
S druge strane, kad čuješ u Sarajevu da se pjeva "yebem Tuzlu/Slobodu" onda se javi. Do tad uša.
Ma ne, nikako ti ne spominjes odanost Tuzle. Samo si anomizitet Tuzla-Sarajevo kao kakav jeftini oportunista jedva docekao da nazoves tuzlansku raju "prodanim dusama". U redu je. Ja ne sporim da je debilizam psovati Sarajevo. Ali to nema veze sa "Tamo daleko", niti sa dodvoravanjem Srbima, kao sto si uostalom mogao da cujes u toku drugog poluvremena (ukoliko ti opet neko nije nagazio daljinski pa ugasio ton dok se pjevalo kontra Srbije).
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mene zanima kako ja kao nesarajlija i netuzlak vidim stvari ovako kako vidim. Mene iz Sarajeva niko ne plaća da volim taj grad i vidim realno klasu u odnosu na Tuzlu koja ni po čemu ne može u istu rečenicu sa metropolom među olimpijskim ljepoticama. Nema većeg a beznačajnijeg grada od Tuzle u historiji svemira. Pardon, ima Zenica._dreamer_ je napisao/la: Ma ne, nikako ti ne spominjes odanost Tuzle. Samo si anomizitet Tuzla-Sarajevo kao kakav jeftini oportunista jedva docekao da nazoves tuzlansku raju "prodanim dusama". U redu je. Ja ne sporim da je debilizam psovati Sarajevo. Ali to nema veze sa "Tamo daleko", niti sa dodvoravanjem Srbima, kao sto si uostalom mogao da cujes u toku drugog poluvremena (ukoliko ti opet neko nije nagazio daljinski pa ugasio ton dok se pjevalo kontra Srbije).
Vidim, tebi je na ponos što se u međuvremenu nije počelo navijat' za be-ge pašaluk. Čestitam ti na tome.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, aqarius, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, bosnas_, CAGarfia, Chevalier, Confiance, Cwirek, denza, Edincapitano, edvaE2, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, HariTz, Hektor930, inzomni, jasmin10, Jegres, Maestro^^, mavi, mirsonetz, Mostarska, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, nedimmmm1337, Rauber33, RaymondRed, ronaldo99, Sheyi, soxx, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, ultrazonfa, UtdBiH21, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21, Zra i 326 gostiju.