U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Mislim da je ovo prva i zadnja utakmicu koju je NSBiH dao Tuzli..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja riječ odanost nisam spomenuo, to ti spominješ. Kažem ti, eto vam deset utakmica reprezentacije na desetoj će bit 500 ljudi, to je notorna činjenica._dreamer_ je napisao/la: I sta s tim? Kao non-stop se desava, stara prica u carsiji pa ko ih .ebe, jel? K'o ono, ima nova, bolja furka u gradu. Ti spominjes odanost momcino, tu je irelevantno da li se nesto desava prvi ili stoti put.
Pojma ti nemas.
S druge strane, kad čuješ u Sarajevu da se pjeva "yebem Tuzlu/Slobodu" onda se javi. Do tad uša.
- majstorija10
- Kontakt:
kvota 10000000,00 za "yebem te seooo"Sheyi je napisao/la:Kvota 1,33 da ce sljedece biti "YEBEM TE BANJA LUKOOOO!!!"
svako voli sea
- Papastathopoulos
- Kontakt:
? Izgledao si mi uvrijedjen za moj kompliment tuzlacima pa sam naveo da sam se neki dan ovdje uvjerio kolika smo stoka svi, ukljucujuci i vasharry_90 je napisao/la:sta si ti napisao za mene?Papastathopoulos je napisao/la:Aj ne dipr..uvjerio sam se neki dan u jablanici kolika smo stoka..a vi se razlikujete od nas ?
Ovo je bilo za harry-a..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zbog cega si to zakljucio, zbog Sarajeva ma daj molim temoranjak je napisao/la:Mislim da je ovo prva i zadnja utakmicu koju je NSBiH dao Tuzli..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
papci bili , papci i ostali
- MajklRounder
- Kontakt:
Ajde vi ljakovi ne prdi bezveze kad nama manijaci nesto kazu jebote hljeb ranio bih se odmahBuu je napisao/la:ha fukare, ha robijasi sabani i jedni i drugi.
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Kompleks,**** stvarBuu je napisao/la:ha fukare, ha robijasi sabani i jedni i drugi.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Evo sad i uvredjeni da postavljaju yt klipove po portalima,kako je ovo moguce itd?
Jos i kad visokog predstavnika ukljuce u sve ovo da ih zastiti
Jos i kad visokog predstavnika ukljuce u sve ovo da ih zastiti
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Da se nikad ne zaboravi 04.06.2013 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Psovali su Sarajevo, a kasnije Želju i Sarajevo.L'Avvocato je napisao/la: Ovi sto su dosli na utakmicu pod zastavom udruzenja navijaca Dragons Army su mahom manijaci iz Zivinica. Pretpostavljam da su oni i zapoceli s onim psovanjem Sarajeva.
Ne ispravljaj krivu Drinu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Poceli su
Nije im dugo trebalo,ocekujem veceras vanredni dnevnik na federalnoj povodom ovih dogadjanja..
Nije im dugo trebalo,ocekujem veceras vanredni dnevnik na federalnoj povodom ovih dogadjanja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kod mene je audiPacov je napisao/la:Kompleks,**** stvarBuu je napisao/la:ha fukare, ha robijasi sabani i jedni i drugi.
NO PYRO NO PARTY
DukeOfWellington je napisao/la:Ja riječ odanost nisam spomenuo, to ti spominješ. Kažem ti, eto vam deset utakmica reprezentacije na desetoj će bit 500 ljudi, to je notorna činjenica._dreamer_ je napisao/la: I sta s tim? Kao non-stop se desava, stara prica u carsiji pa ko ih .ebe, jel? K'o ono, ima nova, bolja furka u gradu. Ti spominjes odanost momcino, tu je irelevantno da li se nesto desava prvi ili stoti put.
Pojma ti nemas.
S druge strane, kad čuješ u Sarajevu da se pjeva "yebem Tuzlu/Slobodu" onda se javi. Do tad uša.
Ma ne, nikako ti ne spominjes odanost Tuzle. Samo si anomizitet Tuzla-Sarajevo kao kakav jeftini oportunista jedva docekao da nazoves tuzlansku raju "prodanim dusama". U redu je. Ja ne sporim da je debilizam psovati Sarajevo. Ali to nema veze sa "Tamo daleko", niti sa dodvoravanjem Srbima, kao sto si uostalom mogao da cujes u toku drugog poluvremena (ukoliko ti opet neko nije nagazio daljinski pa ugasio ton dok se pjevalo kontra Srbije).
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
u Tuzli pao standard u svakom pogledu od kako je SLoboda u drugoj ligi
Interesuje me jedna info onaj napad iz mlade sto.je Njemackoj na Kosevu dao 3 gola sta je s njim ??
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo tek sam sada dosao kuci, kako su nasi dosad igrali ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mene zanima kako ja kao nesarajlija i netuzlak vidim stvari ovako kako vidim. Mene iz Sarajeva niko ne plaća da volim taj grad i vidim realno klasu u odnosu na Tuzlu koja ni po čemu ne može u istu rečenicu sa metropolom među olimpijskim ljepoticama. Nema većeg a beznačajnijeg grada od Tuzle u historiji svemira. Pardon, ima Zenica._dreamer_ je napisao/la: Ma ne, nikako ti ne spominjes odanost Tuzle. Samo si anomizitet Tuzla-Sarajevo kao kakav jeftini oportunista jedva docekao da nazoves tuzlansku raju "prodanim dusama". U redu je. Ja ne sporim da je debilizam psovati Sarajevo. Ali to nema veze sa "Tamo daleko", niti sa dodvoravanjem Srbima, kao sto si uostalom mogao da cujes u toku drugog poluvremena (ukoliko ti opet neko nije nagazio daljinski pa ugasio ton dok se pjevalo kontra Srbije).
Vidim, tebi je na ponos što se u međuvremenu nije počelo navijat' za be-ge pašaluk. Čestitam ti na tome.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Google Adsense [Bot], Proximic, totasef1 i 32 gosta.