Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nije
Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?
Nedaj se majstore
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Kad vi u sarajevu budete navijali bilo za A ili mladu reprezentaciju svih 90 minuta javite sejasta je napisao/la:Zar stvarno nemamo bolje igrace od ovih? Cast pojedincima.
Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nijeKriza identiteta sta li?
Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?![]()
Nedaj se majstore.
Hmm, na ovoj prijateljskoj protiv A reprezentacije je na Grbavici bilo oko 4000-4500 gledalaca, u Tuzli je tek za 500-1000 bilo vise gledalaca. Protiv Grcke je jedino posjeta bila katastrofalna kada je na stadionu bilo nekih 500 ljudi, no ni na Bilinom protiv Kipra nije bilo vise (cak sta vise, mislim da je bilo manje), dok protiv Njemacke je bilo opet nekih 5000 gledalacafanatic je napisao/la:Ja sam ubjedjen da bi na onu tekmu u21-A repka doslo vise raje i u BL(krajisnici) nego sto je bilo na grbavici.ASD je napisao/la:Kako bi odlicno bilo kada bi se sve utakmice mlade Repke igrale u Tuzli, Mostaru i Gradačcu.
Sreca pa evo Tusanj se popravlja u Gradaccu fin stadion ce bit' pa nek' sve ove u21, u19 tu igraju jer je besmisleno da igraju u Sa pred 500-njak ljudi il' max par hiljada kad je neka bas vazna tekma na stadionu koji prima 30 000.
Ja bih se istinski zabrin'o da me ovaj hvalichily-rz je napisao/la:Tuzlaci,libo vas taki,puna tribina,ispostovane himne,carsija
I bice cim prodju kvalifikacije za U-19 koji se igraju u narednih pet dana. Tamo je trenutno mnogo vise potrebniji.DukeOfWellington je napisao/la: uz vrsnog golgetera Hodžića kojeg treba pod hitno prekomandovati u U-21
i pokazali su da se nikad ne vrate u premijer ligu jer je nezasluzuju, ja im to od srca zelimDevilS je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Tuzlaci još jednom pokazali koliki su papci i kreteni.
Ja sam iz Sarajeva koliko si ti iz VatikanaNYKnicks Fan je napisao/la:Kad vi u sarajevu budete navijali bilo za A ili mladu reprezentaciju svih 90 minuta javite sejasta je napisao/la:Zar stvarno nemamo bolje igrace od ovih? Cast pojedincima.
Tuzla smijesna.
Prvo odjekuje stadionom j....Sarajevo a kasnije j,,,i zeljo i sarajevo...a onda u neka doba poluglasno i polustidljivo j...srbijo...valjda pola pjevalo pola nijeKriza identiteta sta li?
Bas se pitam sto je u Tuzli sve nizbrdo krenulo?![]()
Nedaj se majstore.
Podrska braci iz Sandzaka,bla,bla,majorizacija bla bla,ugrozeni,bla bla,.DukeOfWellington je napisao/la:]
Ja bih se istinski zabrin'o da me ovaj hvali![]()
![]()
![]()
A ti proslavi što ti je reprezentacija uspjela odigrat nerješeno na vrućem gostovanju u Tuzlichily-rz je napisao/la: Podrska braci iz Sandzaka,bla,bla,majorizacija bla bla,ugrozeni,bla bla,.
Idi slavi tupavi,ostala ti braca u ligi,.
Hajd ne za*ebaji molim te, dosta tog tvog otvorenog nacionalizma...da se kojim slučajem svaka reprezentacija tj. njihova himna dočeka s aplauzom bilo bi nam svima bolje al´ naravno daleko smo mi od neke Evrope i njezinih članica.majstorija10 je napisao/la:to nezvizdanje srpske himne mi izaslo kao inat sarajljima
Nek si ti fino doveo u istu ravan SAD i be-ge pašaluk, stvarno si mađioničar.Alucard je napisao/la:Hajd ne za*ebaji molim te, dosta tog tvog otvorenog nacionalizma...da se kojim slučajem svaka reprezentacija tj. njihova himna dočeka s aplauzom bilo bi nam svima bolje al´ naravno daleko smo mi od neke Evrope i njezinih članica.majstorija10 je napisao/la:to nezvizdanje srpske himne mi izaslo kao inat sarajljima
Žali Bože što smo geografski u njoj...još neki dan čitam ovdje komentar nekog člana kako "dabome" treba zvižducima dočekati Amerikance i njihovu himnu na Koševu a Amerikanci mu najviše pomoći poslali tokom rata i glavni razlog što zemlja nije totalno otišla u pi*ku materinu! Znači treba zviždati zemlji koja ti drži cjelovitost zemlje u svojim rukama i koja se bori za to godinama, ma bravo za nas!
Dobro su ljudi još davno rekli...nema gorih od nas, malo nas je al´ smo mraka neviđena!
Dobro, tek je bila smjena generacija, igraci ce se dosta traziti, Jagodic ce dosta majstorisati i uvidjati njihove kvalitete, najbolji tim cemo znati tek negdje u sredini kvalifikacija.vendeta87 je napisao/la: Jesil ti ikada igrao fudbala u zivotu, pa fudbaler ne bih rodjenog oca pustio namjerno a kamoli bilo koga drugog. Taj Cimirot je cijelu sezonu u Leotaru (zaparo svoju cijelu profesionalu karijeru) igra kao centralni vezni i nije se snasao na desnom beku ocigledno je da je na toj poziciji nasa mlada repka najslabija pa i Jagodic eksperimentise.
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, visarionovich, Zglavkar i 33 gosta.