Još je i Barca pobjedila (da malo prcamo Jamesa), predivno.... Još samo da Boston pobjedi večeras. Triling za rođendan!!!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon
Još je i Barca pobjedila (da malo prcamo Jamesa), predivno.... Još samo da Boston pobjedi večeras. Triling za rođendan!!!
Sent from my Philips Smart TV.
vidi opet kolektivno svršavanje nakon samo jedne pobjede i to protiv strašne ekipe kao što je hanover. nakon ovoga polijetanja moglo bi doći do prisilnoga ateriranja u torinu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretan rodjus.dr.adnan je napisao/la:Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dr.adnan je napisao/la:Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan.
Djesi doktoredr.adnan je napisao/la:Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon![]()
![]()
![]()
Sve najbolje
@bh hrvat
Zemljak, pa dje si ti? O kakvom to vrhuncu govoris
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
I jos..... Kako sam mogao zaboraviti. Boumjohann je novi Effenberg.
Momak je jednostavno zasluzio pocetnu postavu. Tako malo mu treba da toliko puno pokaze.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne kontam Omere, na sta mislis? Mislim da sam bio dovoljno jasan, prema kome sam upucivao post.omerbavarac je napisao/la: @Geronimo: Brate jel se nesto odnosilo na mene????? Nesto sam veceras grohnuo, pa mi nesto neda da razmisljam.![]()
![]()
edit: zakasni ti omere
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Heh, sorry, vidio sam poslije. Izbrisao sam pitanje......geronimo je napisao/la:Ne kontam Omere, na sta mislis? Mislim da sam bio dovoljno jasan, prema kome sam upucivao post.omerbavarac je napisao/la: @Geronimo: Brate jel se nesto odnosilo na mene????? Nesto sam veceras grohnuo, pa mi nesto neda da razmisljam.![]()
![]()
edit: zakasni ti omere
geronimo je napisao/la:Djesi doktoredr.adnan je napisao/la:Pobjeda Bayerna za moj rođendan! Ne samo da mi Uli Hoenes čestitao rođendan, nego mi je još i Van Gaal dao predobar poklon![]()
![]()
![]()
Još je i Barca pobjedila (da malo prcamo Jamesa), predivno.... Još samo da Boston pobjedi večeras. Triling za rođendan!!!k'o da juce bi onaj tvoj tLinajesti geburstag. Opet cekas trecu ekipu, da ti se sve poklopi
![]()
Sve najboljei ubuduce malo vise pisi, a manje kopiraj
![]()
@bh hrvat
Zemljak, pa dje si ti? O kakvom to vrhuncu govorisSvrsetak se zna, kol'ko dozvolimo, tol'ko ce trajati
ne mogu komentirati utakmicu jer u to vrijeme bio engleski derbi,ali sudeći po ovome postalo je normalno za bayern da se pobjeda protiv hanovera ili kotbusa proglašava feštom. gdje su ona vremena kada su bavarci tukli mančester ili real. bojim se za njih da je to teški perfekat. ono dobronamjerna konstatacija
Zbog ovog danasnjeg bogatog fudbalskog programa u najjacim ligama, zaboravio sam na ovu utakmicu. A valjda je to i razumljivo.
Uuuuuu 0:3!!!
Vidim euforija vlada i vec se upisuju bodovi u naredne tri utakmice.
Jel vas ona Ciganka sa teme Arsenala poducavala matematiku?
Aj cestitke!
Malo veselja i ovdje nije na odmet.
Uuuuuu 0:3!!!
Aj cestitke!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sretan Rođendan dr.Andane
ma nije bas festa, nego nam ipak drago da uz dobru igru ostvare i dobar rezultat. nije samo tebi nejasno, zbog cega je Bayern tu gdje jeste. ali je razlika medju nama, sto mi prizeljkujemo futur prvi i futur drugi, a tebi drago sto mislis da je Bayo u perfektu.bh hrvat je napisao/la:
ne mogu komentirati utakmicu jer u to vrijeme bio engleski derbi,ali sudeći po ovome postalo je normalno za bayern da se pobjeda protiv hanovera ili kotbusa proglašava feštom. gdje su ona vremena kada su bavarci tukli mančester ili real. bojim se za njih da je to teški perfekat. ono dobronamjerna konstatacija
u ona vremena kad smo gazili sve redom, pa i real i manu, internet mnogima nije bio dostupan
eto malo i samokritike
Vom Jäger zum Gejagten
bojim se da od tog futura neće biti ništa pogotovo otkada je crveni rak došao na predsjedničku stolicu. njemu je vazniji debeli pozitivni konto na računu nego novosvojeni pehari u vitrini. teško vama kad vam je ola najbolji igrač
Nema to veze, samo da ne propadne Bayern kao recimo BVB. Da jednostavno nestane par godina iz vrha Bundeslige. Šalu na stranu, polahko, vrijeme će ako Bog da pokazati najbolje.
ma nije bas tako, Olic je doveden kao izvrsni jocker, sto on u biti i jeste. kad se vrate glavne uzdanice, vjeruj mi, da necemo toliko Ivicu spominjatibh hrvat je napisao/la:bojim se da od tog futura neće biti ništa pogotovo otkada je crveni rak došao na predsjedničku stolicu. njemu je vazniji debeli pozitivni konto na računu nego novosvojeni pehari u vitrini. teško vama kad vam je ola najbolji igrač
ulijevi uspjesi i porazi su poznati svima, ne samo Bayernovim navijacima. ali neka je nama njega, sve sto radi, radi u troskoku
Tras - danke, danke
Vom Jäger zum Gejagten
Drago mi je zbog vas....Vise bi vas opet volio vidjet u 1/8 finala nego Juventusa..

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
ajmo Van Gall pokori Torino i sve ti je oprosteno 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dolaskom Ulija na mjesto predsjednika, dodje i rezultat. Kaiser je ocigledno bio uzrok losim rezultatima.

HAhhaha, moguće, moguče.
Ma ne moze Bayern propasti , iako mi nebi bilo nimalo zao, malo je nerealno uopste pricati o tome. Mozda mogu imati par losih sezona i slicno, ali Bayern je uvijek Bayern. Pogotovo gledajuci Bundesligu u kojoj bukvalno svako moze pobjediti svakog i to "ladno" znaci da ni ova sezona nije gotova za Bavarce - daleko od toga, iako opet naglasavam ja bih volio da jesteRz88 je napisao/la:Nema to veze, samo da ne propadne Bayern kao recimo BVB. Da jednostavno nestane par godina iz vrha Bundeslige. Šalu na stranu, polahko, vrijeme će ako Bog da pokazati najbolje.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.