TM prati zenski kosarkaski klub a muski nepostoji , ja sam samo konstatovao da je nidje veze da klub javno kaze da su njihovi navijaci Horde zla posto ima i ostalih navijaca (al se medju rajom zna da su Horde na ogradi ) razlog zasto nedolazi grupa koja je podrzavala Bosnu jos u ligi 10 kad Bosne nije bilo nigdje je opce poznat a sigurno nije taj sto bosna nece da kaze javno da su im navijaci horde ...
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
nisam vrijedjao ako mislis na posljednju recenicu te napisao sam sala... ok ako je to protumaceno kao vrijedjanje sorry
,
TM prati zenski kosarkaski klub a muski nepostoji , ja sam samo konstatovao da je nidje veze da klub javno kaze da su njihovi navijaci Horde zla posto ima i ostalih navijaca (al se medju rajom zna da su Horde na ogradi ) razlog zasto nedolazi grupa koja je podrzavala Bosnu jos u ligi 10 kad Bosne nije bilo nigdje je opce poznat a sigurno nije taj sto bosna nece da kaze javno da su im navijaci horde ...
nemisli se da su jedini navijaci bosne HORDE ali treba da se deklarisu koji su njihovi navijaci koji ih organizovano prate(ULTRASI),OSTALO SU SVE SIMPATIZERI,TIFOZI,pa i neki blazi vid navijaca.bob je napisao/la:nisam vrijedjao ako mislis na posljednju recenicu te napisao sam sala... ok ako je to protumaceno kao vrijedjanje sorry,
OVO JE JEDINI IZLAZ IZ NAVIJACKE KRIZE 100%.ALI TESKO PA CAK I AKO BI UPRAVA SE DEKLARISALA NA STRANU HORDI.OSTAJE SAMO DA SE NADAMO jer garantujem da bi PARTIZAN I grobari bili male mace.
-HZ-
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
znaci ja koji za bosnu navijam od 1978-9 nisam navijac nego sam simpatizer, a grupa koja je osnovana 1987 i koje malo ima vise nema, su navijaci bosnedzenan01 je napisao/la:nemisli se da su jedini navijaci bosne HORDE ali treba da se deklarisu koji su njihovi navijaci koji ih organizovano prate(ULTRASI),OSTALO SU SVE SIMPATIZERI,TIFOZI,pa i neki blazi vid navijaca.bob je napisao/la:nisam vrijedjao ako mislis na posljednju recenicu te napisao sam sala... ok ako je to protumaceno kao vrijedjanje sorry,
OVO JE JEDINI IZLAZ IZ NAVIJACKE KRIZE 100%.ALI TESKO PA CAK I AKO BI UPRAVA SE DEKLARISALA NA STRANU HORDI.OSTAJE SAMO DA SE NADAMO jer garantujem da bi PARTIZAN I grobari bili male mace.
-HZ-
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Eto ti Nermine simpatizeru najveci.nerminh74 je napisao/la:znaci ja koji za bosnu navijam od 1978-9 nisam navijac nego sam simpatizer, a grupa koja je osnovana 1987 i koje malo ima vise nema, su navijaci bosnedzenan01 je napisao/la:nemisli se da su jedini navijaci bosne HORDE ali treba da se deklarisu koji su njihovi navijaci koji ih organizovano prate(ULTRASI),OSTALO SU SVE SIMPATIZERI,TIFOZI,pa i neki blazi vid navijaca.bob je napisao/la:nisam vrijedjao ako mislis na posljednju recenicu te napisao sam sala... ok ako je to protumaceno kao vrijedjanje sorry,
-HZ-
Sto se mene tice nemoraju ni horde ni manijaci ni qrzzi palzzi dolaziti na utakmice ako ce dizat' nos na svaku glupost koja im se kaze i onda hoce navijat' nece navijat'. Eno, brate, fudbalska sezona je u punom jeku pa nek' se drze stadiona i nasih "svemogucih" fudbalera.
ma tih podjela na navijacke skupine stvarno bi trebali zadrzati na fudbal, kakve veze ima zeljo, sarajevo, olimpik,... sa KK Bosnom, nikakave, evo odgovorno tvrdim kada bi se bilo koja grupa proglasila oficijelnom velika vecina bas tih starih navijaca koji su isli i na utakmice lige 13 napustila bi utakmice, onda bi poslje 3 poraza dvorane bile prazne, jer ovi novi navijaci su prezahtjevni i navijajaju samo kada se pobjedzuje, ali klub mora da im se svaki put zahvali, nesto pokloni, ...bosanac je napisao/la:
Eto ti Nermine simpatizeru najveci.Navijas 100 godina za klub i onda dodje klinjo sa nekim novim definicijama "navijanja" i paketom za izlazak iz "navijacke krize".
Ako na mladjima svijet ostaje onda smo nahebali.
Kakvih sve bisera mozes procitati ovdje
![]()
Sto se mene tice nemoraju ni horde ni manijaci ni qrzzi palzzi dolaziti na utakmice ako ce dizat' nos na svaku glupost koja im se kaze i onda hoce navijat' nece navijat'. Eno, brate, fudbalska sezona je u punom jeku pa nek' se drze stadiona i nasih "svemogucih" fudbalera.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
Pat Riley Knicks
- Kontakt:
Nermine potpuno si u pravu .Sto se tice bosne nebi trebalo biti podjela najbolji primjer su siroki i zrinjski koji se ujedine kad se igra protiv bosne (pogledati sportske novosti od 1.12)svi se ujedine da bosnu skinu o tome treba voditi racuna jer se stvori u javnosti losa klima za bosnu i zato ne treba pristajati ni na kakve podjele treba sve zaboraviti i skupit se oko bosne jer ona je jedini kolektiv u sarajevu od koje mozemo ocekivati rezultate koji i dolikuju nasem gradu(cast sarajevu i zelji i ostalim ) i uprava treba poraditi na tome a ne poslije prvog praza dvorana bude polu prazna (primjer man.city 15 utakmica bez pobjede stadion opet pun prije par godina)STVARATI POZITIVNU KLIMU navijati za bosnu na protivnika ne obracati paznju ali svakog respektovati
kada si vec uzeo ovaj primjer samo da ti kazem da su njihovi navjac koji bi trebali biti uzor svim navijacima svjetaPat Riley Knicks je napisao/la:Nermine potpuno si u pravu .Sto se tice bosne nebi trebalo biti podjela najbolji primjer su siroki i zrinjski koji se ujedine kad se igra protiv bosne (pogledati sportske novosti od 1.12)svi se ujedine da bosnu skinu o tome treba voditi racuna jer se stvori u javnosti losa klima za bosnu i zato ne treba pristajati ni na kakve podjele treba sve zaboraviti i skupit se oko bosne jer ona je jedini kolektiv u sarajevu od koje mozemo ocekivati rezultate koji i dolikuju nasem gradu(cast sarajevu i zelji i ostalim ) i uprava treba poraditi na tome a ne poslije prvog praza dvorana bude polu prazna (primjer man.city 15 utakmica bez pobjede stadion opet pun prije par godina)STVARATI POZITIVNU KLIMU navijati za bosnu na protivnika ne obracati paznju ali svakog respektovati
kada je MU bio u kriz veliki dio navijaca kupilo dionice da pomogne timu. kada je MU kupio privatnik i uzeo kredite da ga oporavi oni se nisu slagali, cak su napravili vlastiti klub MU koji igra u 2 ili 3 ligi i idu na sve njegove utakmice, ali opet pored apsolutnog ne slaganja sa upravom velika vecina ide opet na utakmice MU
i da mene najiskreneije zaboli neka stvar ko za koga navija u fudbalu, rukometu, odbojci, ... sve dok u kosarci navija za KK Bosnu, oni su onda meni svi navijaci KK Bosne
uostalom zadnjih 5 godina apsolutno nista ne pratim sem kosarke i naravno KK Bosne
-
Pat Riley Knicks
- Kontakt:
sve si u pravu nermine oko manutd ali ja sam naveo primjer njihovih komsija koji prije par godina nisu imali pobjede na svom terenu 15 utakmica ali opet mu nisu okrenuli ledja ali ovo je neka druga filozofija kad bi i mi mogli bar dio toga primjeniti ovdje bilo bi super
Ja navijam za Zelju i k.k.Bosnu ! i svi znamo da su najbolji navijaci Bosne ,ujedno i veliki simpatizeri tima sa Grbavice,bar u ovoj sezoni! Tako da je morbidno tvrditi da samo Horde zla navijaju za Bosnu,pa ta tvrdnja je za psihijatrije! znam more ljudi koji navijaju za Zelju i Bosnu i redovno su na utakmicama Bosne u Skenderiji!
-Nego,okrenimo se NLB ligi i narednoj utakmici Bosne u Zagrebu..Objektivno,mi tamo nemamo sta traziti,jer je pojedinacno, svaki igrac Cibone bolji od svakog igraca Bosne! Nego zna li iko kada ce ta najavljena pojacanja doci,bar sto se tice pozicije pleya? treba nam na toj poziciji igrac koji daje 15 koseva,5 asistencija za nekih 25-30 min,ostalo moze nadopuniti Djordjevic!.. Bogavac je slobodan igrac,je li to istina? Taj igrac bi nam dobro dosao,iskusan je,ima fantasticnu karijeru....
-Nego,okrenimo se NLB ligi i narednoj utakmici Bosne u Zagrebu..Objektivno,mi tamo nemamo sta traziti,jer je pojedinacno, svaki igrac Cibone bolji od svakog igraca Bosne! Nego zna li iko kada ce ta najavljena pojacanja doci,bar sto se tice pozicije pleya? treba nam na toj poziciji igrac koji daje 15 koseva,5 asistencija za nekih 25-30 min,ostalo moze nadopuniti Djordjevic!.. Bogavac je slobodan igrac,je li to istina? Taj igrac bi nam dobro dosao,iskusan je,ima fantasticnu karijeru....
mislim da je čak neposredno prije nego što će abaz otići eksplicitno rečeno da para za pojačanja nema, i da pojačanja neće biti.
- storm_raider
- Kontakt:
Znaci zakljucili smo da kkbosna ima navijace Hz i ostale tkz. simpatizere
....helem ovo pitanje nije nimalo jednostavno kao sto se misli i trebalo bi ozbiljno poraditi na njemu. Nek se i PR malo ukljuci
.
Bitno je da kkbosna zadrzi i poboljsa igru a navijaci ce sigurno doci.
ps. stvarno alhemicar mene interesuje odakle si ti dos'o u Sarajevo, fino te covjek prokuzio
Bitno je da kkbosna zadrzi i poboljsa igru a navijaci ce sigurno doci.
ps. stvarno alhemicar mene interesuje odakle si ti dos'o u Sarajevo, fino te covjek prokuzio
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
dobivate Cibonu ili ćete izgubiti ispod 10 razlike!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
i jednu i drugu opciju odmah potpisujemKevin je napisao/la:dobivate Cibonu ili ćete izgubiti ispod 10 razlike!
-
Pat Riley Knicks
- Kontakt:
poslije ovih rezultata bosne uopste nije lose sto imamo dva vezana gostovanja moje mosljenje je da ce se malo skinuti pritisak sa nase ekipe i da ce rasterecenije odigrati ove 2-3 utakmice i sa vise samopouzdanja nego da igraju u skenderiji pod mus da moraju dobiti
evo jednog sa 15,6 poena i 4 asistencije u prosjeku:bosnas_ je napisao/la:Nego zna li iko kada ce ta najavljena pojacanja doci,bar sto se tice pozicije pleya? treba nam na toj poziciji igrac koji daje 15 koseva,5 asistencija za nekih 25-30 min,ostalo moze nadopuniti Djordjevic!..
http://www.nba.com/playerfile/tracy_mcgrady/index.html
ovaj daje vise poena (15,7) i vise asistencija (4,6):
http://www.nba.com/playerfile/maurice_w ... index.html
Ovaj igrac daje 16 poena i ima 4,4 asista:
http://www.nba.com/playerfile/mike_bibby/index.html
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
sta ce nam ti nba indijanci, dok bi se navikli na europsku kosarku prosla bi sezona, daj ti nama europljaneKK_Bosna je napisao/la:evo jednog sa 15,6 poena i 4 asistencije u prosjeku:bosnas_ je napisao/la:Nego zna li iko kada ce ta najavljena pojacanja doci,bar sto se tice pozicije pleya? treba nam na toj poziciji igrac koji daje 15 koseva,5 asistencija za nekih 25-30 min,ostalo moze nadopuniti Djordjevic!..
http://www.nba.com/playerfile/tracy_mcgrady/index.html
ovaj daje vise poena (15,7) i vise asistencija (4,6):
http://www.nba.com/playerfile/maurice_w ... index.html
Ovaj igrac daje 16 poena i ima 4,4 asista:
http://www.nba.com/playerfile/mike_bibby/index.html
ako pričamo o pravim navijačkim skupinama najzaslužniji za onu atmosferu od prije par godina su upravo Horde Zla
to sad najviše i treba Bosni a ne ovi što dođu na utakmicu sa košpicama i zjevaju pa na forumu kažu ja sam navijač Želje
mislim i ja nisam navijač valjda znam šta je razlika i ko pravi atmosferu
zato je uprava kiksala sa pričom kako svi trebaju navijati za Bosnu umjesto da su one najzaslužnije(Horde Zla) priznali kao svoje navijače i posvetili im određenu pažnju
koliko sam upoznat bivši direktor se prije par godina nije baš najbolje proslavio na njihovom forumu
i još da dodam kako sigurno ovi što navijaju za Želju nebi prestali navijati za Bosnu jer u košarci izuzev Bosne nema više niti jedan klub uspješan u Sarajevu
u najgorem slučaju željovci čekati na nekog novog Maravića
igrao je Željezničar Sarajevo(Mlada Bosna) jugoslovensku prvu ligu 60-tih al uglavnom sredinom 70-tih
to sad najviše i treba Bosni a ne ovi što dođu na utakmicu sa košpicama i zjevaju pa na forumu kažu ja sam navijač Želje
mislim i ja nisam navijač valjda znam šta je razlika i ko pravi atmosferu
zato je uprava kiksala sa pričom kako svi trebaju navijati za Bosnu umjesto da su one najzaslužnije(Horde Zla) priznali kao svoje navijače i posvetili im određenu pažnju
koliko sam upoznat bivši direktor se prije par godina nije baš najbolje proslavio na njihovom forumu
i još da dodam kako sigurno ovi što navijaju za Želju nebi prestali navijati za Bosnu jer u košarci izuzev Bosne nema više niti jedan klub uspješan u Sarajevu
u najgorem slučaju željovci čekati na nekog novog Maravića
igrao je Željezničar Sarajevo(Mlada Bosna) jugoslovensku prvu ligu 60-tih al uglavnom sredinom 70-tih
Nermin se sigurno sali, ne misli on to tako!!JA sve mislio europski igraci se trebaju navici na nba kosarku!!Planinic,perovic,ukic, zadnji se bruka iz sedmice u sedmicu!!!
ne ja se nesalim ni sekunde, izmedzu organizovanog cirkusa NBA i timske europske kosarke gdje igra mozak ne snaga, biram uvjek drugudoe78 je napisao/la:Nermin se sigurno sali, ne misli on to tako!!JA sve mislio europski igraci se trebaju navici na nba kosarku!!Planinic,perovic,ukic, zadnji se bruka iz sedmice u sedmicu!!!
NBA i dalje ima i daje najbolje igrace svjeta, ali gledano u globalu NBA kosarka je ispod nivoa EL, tek u play off moze se gledati kvalitetna kosarka i to kada pocne odmicati
PS
sto nisi nabrojao calderona, gasola, ginobilia, parkera, ...
Trenutno korisnika/ca: bihfanaticos66788, Maverick, TETRAPAK i 27 gostiju.