i ja sam bogami mislio da ima 33 godinemandraX je napisao/la:Dobar je Zabaleta bio ove sezone.
Jbt, ja sve kontam lik ima 31-2 godine, tako mi djeluje.
ona ga celavica J**+
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
i ja sam bogami mislio da ima 33 godinemandraX je napisao/la:Dobar je Zabaleta bio ove sezone.
Jbt, ja sve kontam lik ima 31-2 godine, tako mi djeluje.
Ako si ikad gledao Navasa nastavio bi citati.Wisey je napisao/la:Ovdje sam stao čitati.L_blancos je napisao/la: Navas bi mu sluzio bolje nego sto je Miske u Wolfsburgu.
Miske i Džeko bi mogli igrati naslijepo, toliko se dobro poznaju. Ne moš mi jednog Navasa staviti u tu priču nikako.L_blancos je napisao/la: Ako si ikad gledao Navasa nastavio bi citati.
Ono sto on radi citavu utakmicu jeste jednostavni prodori, protrcavanja u cosak i centarsut. Citava njegova igra se zasniva na tome i Dzeko bi sa njim imao dosta vise lopti. Profilom je daleko i od Aguera i Nasrija, covjek nije dao 40 utakmica gol i to govori o tome da ce uvijek prije uposliti nekog nego se zavlacit ko gore navedeni.
To jeste,ali Dzeko bi mogao otici i prije nego Pellegrini dodje.Shanks je napisao/la:Oni imaju 2 špica (Ba i Torres) + Lukakua na posudbi.Međutim, Džeko je od ove četvorice vjerovatno i najbolji, a sasvim sigurno bi jednog prodali kad bi došao Edin (ili neki drugi napadač).
Ali sačekajte da vidimo kakve će situacija biti sa Pellegrinijem.Ako Džeki bude davao šanse onoliko koliko ih on zaslužuje, onda ne vidim nikakvu potrebu da se napušta City.
Kazu da je grozan,flop obicni..Neki govore da se stalno zali kako ne igra a uopste se ne trudi da zaradi mjesto u prvih 11 itd....uglavnom 90% ne 10% daAlipasino je napisao/la:Sta kazu ovi dole sto komentarisu.Mislite da ce se Dzeko naigrat i Celziju pa oni imaju 3 spica kolko znam.
Steta sto fanovi ne biraju pojacanja. Ipak gomila napaljene otocanske djece vise zna od iskusnih strucnjaka.Ponos Torina je napisao/la:Kazu da je grozan,flop obicni..Neki govore da se stalno zali kako ne igra a uopste se ne trudi da zaradi mjesto u prvih 11 itd....uglavnom 90% ne 10% daAlipasino je napisao/la:Sta kazu ovi dole sto komentarisu.Mislite da ce se Dzeko naigrat i Celziju pa oni imaju 3 spica kolko znam.
TO IM RADI DZEKO, DA NAS SE U BRAZILU BOJE ZBOG TEBEjel neko čitao komentare ispod?soxx je napisao/la:A sustained run of bets on Tuesday morning has seen Dzeko backed from 20/1 into 8/11 to join Chelsea by the end of the summer transfer window
http://www1.skysports.com/football/news ... elsea-move" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma pusti, ima koji ga vole i ne vole. Kao i vecinu igraca. Npr. evo amerikanac neki napisao post na talkchelsea kako bi se okladio sa nekime na forumu da ce dzeko dati vise golova sa celziem nego cavani sa cityem.AjsKjub je napisao/la:Steta sto fanovi ne biraju pojacanja. Ipak gomila napaljene otocanske djece vise zna od iskusnih strucnjaka.Ponos Torina je napisao/la:Kazu da je grozan,flop obicni..Neki govore da se stalno zali kako ne igra a uopste se ne trudi da zaradi mjesto u prvih 11 itd....uglavnom 90% ne 10% daAlipasino je napisao/la:Sta kazu ovi dole sto komentarisu.Mislite da ce se Dzeko naigrat i Celziju pa oni imaju 3 spica kolko znam.
Kvota na prelazak Dzeke u Dortmund je bila 1.26vrebac86 je napisao/la:Kladionice smanjuju kvotu na prelasak Edina u Celzi?? Navodno velike uplate se desile![]()
Trenutno korisnika/ca: Confiance, GIBRA, Google Adsense [Bot], hurem, insimadop, majstorS35, PeppermintSA, Principatus, Soba i 24 gosta.