a daj bgt
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 4&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;
a daj bgt
koji su ovo postovi
a daj bgt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
meni nimalo smijesno. nekakav isfuran fol sta li vec... uglavno debilnoOtelo je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 4&sr=posts
a daj bgt![]()
![]()
![]()
koji su ovo postovi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
meni je smijesnije ko bi gubio vreme na trazenje imena nekih biskupa,nadbiskupa,popova i sl.Lillard je napisao/la:meni nimalo smijesno. nekakav isfuran fol sta li vec... uglavno debilnoOtelo je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 4&sr=posts
a daj bgt![]()
![]()
![]()
koji su ovo postovi
Debilno no evo vidimo dokle seze ljudska glupost.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
fra FrankoOtelo je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 4&sr=posts
a daj bgt![]()
![]()
![]()
koji su ovo postovi
GOŠK i poštovanjeUz Željezničar, sarajevski Sašk i HŠK Fratar iz Fojnice gableski GOŠK je klub koji zaslužuje i više od poštivanja.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Consigliere
- Kontakt:
Na temi Latvija- BiH gdje vlada opsta konfuzija jel tekma u pola 7 ili 8.
Postao/la AzRimiRzA dana 04 jun 2013, 19:52
Ja cu pocet' gledati u Cetvrtak. Fak it.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Henderson je napisao/la:Još da sU potpisali Djibrila u napad.nerkolfc je napisao/la:Why didn't Chelsea try to sign Jesus Navas?! They would've been unstoppable... Moses and Jesus on the wing!![]()
Jesus-Djibril-Moses
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Henderson je napisao/la:Još da sU potpisali Djibrila u napad.nerkolfc je napisao/la:Why didn't Chelsea try to sign Jesus Navas?! They would've been unstoppable... Moses and Jesus on the wing!![]()
Jesus-Djibril-Moses
![]()
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Consigliere
- Kontakt:
i ja sam primjetiohodža je napisao/la:![]()
![]()
![]()
popravlja se tema lagano
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Henderson je napisao/la:Još da sU potpisali Djibrila u napad.nerkolfc je napisao/la:Why didn't Chelsea try to sign Jesus Navas?! They would've been unstoppable... Moses and Jesus on the wing!![]()
Jesus-Djibril-Moses
![]()
Djibril - Jessus - Mohammed(Zidan) - Moses
A predsjednik kluba Zdravko Mamic.
Let's get the party started.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
HZ_ilidzaa je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Henderson je napisao/la: Još da sU potpisali Djibrila u napad.![]()
Jesus-Djibril-Moses
![]()
Djibril - Jessus - Mohammed(Zidan) - Moses
Sent from my 2Phone Smart using Tapatalk 2
naprijed rejal
Nastavak yebanja u glavu na topicu Latvija vs Bosna i Hercegovinahodža je napisao/la:Almir9 je napisao/la:Jel ima negdje organizovano gledanje u Sarajevu, Dom Mladih ?
organizovali bi se lahko kad bi znali kad je tekma
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
BigBigBang je napisao/la:Kakadu misli da su Evropski igraci ko oni u Brazilu koje kad prodjes on stane i pusta te na slijedeceg igraca, samo na njegovu zalost Evropski defanzivci a pogotovo Engleski trce za tobom i idu u novi duel.nedim1993 je napisao/la:kako sam se ja sinoć odvaljivo duelima jones i neymar. mislim da sam to već govorio, al ne mogu se otrgnut utisku kako neymar misli da će baš njega neko pustit da prođe kraj njega. A ovaj ga fino objema rukama na zemlju.
A mogu misliti jos krkan Jones ga cuvao, steta sto nisam gledao mec da se smijem malo tim duelimaMislim Jones sa CR-om je dobijao duele a da ne otrese Kakadua.
Ne znam za vas, ali ja sam oplakao na ovo Kakadu! hahahahahaha
LUHG!
Jar'a kasnis ko smak Svijeta. 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Il' bolje da je Bogić Bogićević. Zamisli ekipu kojoj više sile ne dozvoljavaju da primi pogodak, a zabija k'o od šale.Rooney88 je napisao/la:A predsjednik kluba Zdravko Mamic.![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Consigliere
- Kontakt:
Trebalo bi mi dopizditi vise, ali nikako
AzRimiRzA je napisao/la:Javi kad saznas. I u koliko je sati.marcelo12 je napisao/la:Koji od naših kanala prenosi utakmicu? ( ako uopste i prenose) :/
AgresivnoDjubre na temi Facebook i ostalo:

Eto komunjaro,ti nastavi lagano svojim putem,uzmi flomaster i napisi JA ZNAM TITIN JMBG i dobit ces besplatnu sliku od klixa.
Od mene dosta,necu vise na ovu temu,izvinjenje moderatorima.
Il club piu titolato al mondo!
I mene nasmijaloDonPippo9 je napisao/la:AgresivnoDjubre na temi Facebook i ostalo:Eto komunjaro,ti nastavi lagano svojim putem,uzmi flomaster i napisi JA ZNAM TITIN JMBG i dobit ces besplatnu sliku od klixa.
Od mene dosta,necu vise na ovu temu,izvinjenje moderatorima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Barcod, feniksptica, L-Train, Marsal, Rosicky, VensanKasel, Wilshere10 i 16 gostiju.