FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

anonimus
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la anonimus » 29 nov 2009, 20:04

tatamata je napisao/la:Nek su nas uzeli,mi cemo njih u odlucujucoj na kosevu,opaliti po usima,i ovjeriti vizu za EVROPU! ;)
Koga ste vi to do sad palili u odlucujucim:)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 nov 2009, 21:59

anonimus, republika srpska i zli mrkvić su banovani.
nastavićemo diskusiju o FK Borac, ko želi da priča o drugim temama neka potraži drugi forum.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 nov 2009, 22:04

Nije potrebno da se ljutite i da se vrijedjate na nacionalnoj osnovi. Borac je izgubio, Sarajevo pobjedilo... Pa i sa nase Grbavice su bodove nosile ekipe poput Rudar Prijedor... Zrinjski. i Sarajevo 3...Ne zaostajete za sirokim 10 bodova nego 1 ili 2 boda, ne znam tacno, a i svjesni ste toga da je siroki bar dvije utakmice vise odigrao kuci nego vi...Sarajevo je bilo bolje i zivot ide dalje... Sretno

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 29 nov 2009, 22:05

TheManiacs je napisao/la:Mislio sam da cete razvaliti sarajevo ko qrac
ali prevario sam se..

Nemoze te na titulu ovako.. ;)

Pa na nasoj temi nas hvalis a ovdje prosipas !!

Pa kako te nije stid ? ccc
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 29 nov 2009, 22:07

Jel bilo kakve frke u najjepsem gradu Bosne?
93,4 % " !!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 nov 2009, 22:09

Cestitke Sarajevu na pobjedi.
Imali su tu jednu 100% sansu i iskoristili su je i zabili lijep gol.

Nasi rastrzani do bola, ali i takvi su stvorili masu sansi. Nije mi jasno da se neko moze zvati profesionalnim fudbalerom a da opali po lopti sa 3 metra i promasi citav gol?! Ajde da je to bilo jednom, ali 5 puta?!
Takodje, mislim da bi Bilbiju neko trebao da spusti na zemlju. Sa onakvom staticnoscu tesko ce se prodati!

Nije mi jasno zasto Markic nije igrao. Pa i svakom mulcu je jasno da su Olja i Kliber spori i da NE MOGU igrati zajedno jer nam guse napad i ubijaju svaku pomisao na postenu kontru!

srbija
Kontakt:

Post Postao/la srbija » 29 nov 2009, 22:11

Da ti potvrdim da je Leonid Coric srbin i to sto posto,neznam sta te navelo na to da mislis da nije,ime ili...... :cry:

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 29 nov 2009, 22:12

lešinar je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Kolko je otprilike bilo gledalaca na Gradskom stadionu?
bilo buraz 16 hiljada ko brat bratu ;)
Хахаха, " 16 $ " " ?! ' процјена 10-11 $.
"" ПУТ ""

wjll
Kontakt:

Post Postao/la wjll » 29 nov 2009, 22:19

У " " " & 11 $

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 nov 2009, 22:19

A sad malo o buducnosti. :mrgreen:

U proljecnom dijelu imamo 8 domacih utakmica i SVE moramo dobiti, mislim da je to realno jer smo odradili ove jace ekipe. Sa druge strane imamo 5 zestokih gostovanja( veoma je izvjesno da cemo sve izgubiti) i 2 gostovanja u Tuzli i Trebinju gdje bismo mogli izvuci koji bod.

Znaci, sada imamo 31 bod. Ako tome dodamo 24 domaca boda na proljece to ce biti 55. Eventualno 2-3 iz Tuzle i Trebinja i dolazimo do 57 ili 58 bodova, sto je i vise nego dovoljno za Evropu. ;)

U prelaznom roku MORAMO dovesti jednog napadaca, jednog veznjaka i desnog beka, jer je Stupar ocajan!

Upravnik
Kontakt:

Post Postao/la Upravnik » 29 nov 2009, 22:32

Ljudi moji, prema izvjestaju sa BHT, Borac je pokidao sarajlije ( ne znam ko priprema izvještaje ali ispade da je Borac bio dosta bolji a koliko sam shavtio nije tako bilo). Dosta šansi, izgleda bas dobra utakmica. Što se tiče broja gledalaca, vidim da je bilo i praznih stolica pa 16.000 i nije bas realno. Pitanje za navijače Borca: Zlatko Đorić? Kakav je osim što je u godinama obzirom da se on spominje kao jedno od pojačanja Rudara, uz Mikića iz Laktaša?

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 29 nov 2009, 22:36

Pokusacu da vam dam moje vidjenje danasnje utakmice, mada to nece biti lako jer sam jos uvijek razocaran kao nikada prije.

Sve je pocelo odlicno. Sat vremena prije pocetka tekme sadion je vec bio solidno popunjen. Kako se priblizio podcetak i sadion se dupke napunio. Na samom pocetku fenomenalna koreografija LESINARA, navijanje fantasticno. Istok je grmio. I to bi bilo sve sto je valjalo danas.

Nas tim, igraci nisu vrijedni da ih sada spominjem, ali ipak cu da to uradim. Pocecu od golmana, cova je klasicna budala, oduzeo mi je 5 godina zivota danas, mozda bi baja trebao da ga prebaci u vezni red, jer je danas ubacio dvije najbolje lopte iz slobodnjaka, ali na golu njemu mjesto nije.
Lea i Petrica necu puno komentarisati, mogli su i morali bolje.
Sta reci za stupara i zarica, nasa dva sila, nase dvije munje, ubjedljivo dvije najslabije karike ovog tima. Od njih samo neko uzaludno trcanje koje nevodi nigdje.

Marko i Stojan su odigrali dosta korektno danas, u onakvoj ekipi nisu mogli vise.

I na red dodjose nase dvije perjanice, ma nasa dva najbolja igraca, ma ne znam kako da ih nahvalim OLJA I DARKO. Ja njima nebi dao da mi vodu donose. Svaka cast svakome, ali veceras njih dvojica nisu mogli da hodaju, a ne da trce. 60 minut utakmice a njih dvojica se vuku po centru, bez ikakve zelje da potrce. Bez ikakve zelje da urede nesto vise. Po meni njihovo vrijeme je proslo, treba dati sansu drugima,a njima davati priliku od 60,70 minute.

Kajkut, sta reci o njemu, trudi se on, ali kalibar igraca = 0; stalno gnjavi loptu nema pravovremenog dodavanja, a primanje lopte mu je kao da loptu odbijes od drvo.

Bilbija, nezapazen veceras, zelja je postojala ali nije se moglo vise sa ovakvom igrom.

Jos jedna stvar mi je smetala veceras. A to je sto nam je sarajevo pokazalo kako se igra. Ljudi su dosli odigrali kako treba, od noge do noge, bez nepotrebnih dodavanja, mrcvarenja lopte, suvisnih driblinga i odnijeli bodove. SVAKA CAST. A nasi su cijelo vece imali potez vise, dodavanje unazad, ili neznam ti ni ja vise sta.

Sta reci o nasem vrsnom strucnjaku i treneru baji. Ja takvu dijabolu ne mogu da svatim. prvo gubimo lik negdje do 70min ne pravi zamjenu a igraci ne mogu da hodaju, i ona mjenja kajkuta koji se koliko toliko trudio sa gagulom?????? da li je on odigrao i jednu minutu ove sezone???? Zar on nije odbrambeni igrac?????? NA klupi sjedi peric koji je dosao kao pojacanje u napadu. I onda mijenja OLJU, odlican potez ali ga mijenja sa BAbicem koji je isto odbrambeni igrac, a mi jurimo rezultat???? Na terenu ostaje Darko koji bi brzi bio da ima inavlidska kolica. Babic tada igra na desnom krilu, a tu je doveo stanceskog kao veliko pojacanje iz partizana, KO JE OVDE LUD??????

LESINARI svaka vam cast. Po ko zna koji put nasi manekeni su pokazali da ne zasluzuju vase glasove, dlanove vrijeme.

O hz necu puno nisu vrijedni, price o ne nacionalizmu poslije ovoga veceras padaju u vodu.

Drago mi je sto sada nastupa pauza, jer da se prvenstvo nastavilo nebismo dobro prosli. Procitao sam negdje da je baja rekao da krecu odmah sa trenizima za proljece tako da kada dodje pocetak proljecnog dijela sezone da igraci mogu trcati po 13km na tekmi, bas bi volio da vidim koliko su veceras pretrcali, ako su preko 5 km **** me svak.

Da ne znam drugacije vjerovao bi da je utrakmica prodana. Kako god na proljece nam se nepise dobro

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 nov 2009, 22:43

subzero81 je napisao/la: Na terenu ostaje Darko koji bi brzi bio da ima inavlidska kolica.
:lol: :lol: :lol:

I ja bih da potvrdim da je Stojnic izvrsio pogresne izmjene. Em pogresne em prekasne!

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 29 nov 2009, 23:11

Simpatizer je napisao/la:Cestitke Sarajevu na pobjedi.
Imali su tu jednu 100% sansu i iskoristili su je i zabili lijep gol.

Nasi rastrzani do bola, ali i takvi su stvorili masu sansi. Nije mi jasno da se neko moze zvati profesionalnim fudbalerom a da opali po lopti sa 3 metra i promasi citav gol?! Ajde da je to bilo jednom, ali 5 puta?!
Takodje, mislim da bi Bilbiju neko trebao da spusti na zemlju. Sa onakvom staticnoscu tesko ce se prodati!

Nije mi jasno zasto Markic nije igrao. Pa i svakom mulcu je jasno da su Olja i Kliber spori i da NE MOGU igrati zajedno jer nam guse napad i ubijaju svaku pomisao na postenu kontru!
Šta pričaš gluposti za Bilbiju........pa taj momak igra sam u napadu....niko mu ne pomaže....večeras mu nisu ništa namjestili,ništa proigrali(imao je jednu šansu u prvom poluvremenu) pa nije ni taj momak svemoguć.......on se bar trudi kad ekipi ne ide za razliku od nekih.......momak više pretrči nego pola igrača-sam ganja protivničke igrače a niko mu ne pomaže.....večeras je njegov skoro svaki ubačaj iz prekida bio opasan za gol Sarajeva........dajte ljudi budite realni....nemojte samo čekati trenutak da oblatite nekoga.....

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 nov 2009, 23:26

hoce li mi ko objasniti sta znaci trans
i sto neko brise moj post
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 29 nov 2009, 23:34

subzero81 je napisao/la:Pokusacu da vam dam moje vidjenje danasnje utakmice, mada to nece biti lako jer sam jos uvijek razocaran kao nikada prije.

Sve je pocelo odlicno. Sat vremena prije pocetka tekme sadion je vec bio solidno popunjen. Kako se priblizio podcetak i sadion se dupke napunio. Na samom pocetku fenomenalna koreografija LESINARA, navijanje fantasticno. Istok je grmio. I to bi bilo sve sto je valjalo danas.

Nas tim, igraci nisu vrijedni da ih sada spominjem, ali ipak cu da to uradim. Pocecu od golmana, cova je klasicna budala, oduzeo mi je 5 godina zivota danas, mozda bi baja trebao da ga prebaci u vezni red, jer je danas ubacio dvije najbolje lopte iz slobodnjaka, ali na golu njemu mjesto nije.
Lea i Petrica necu puno komentarisati, mogli su i morali bolje.
Sta reci za stupara i zarica, nasa dva sila, nase dvije munje, ubjedljivo dvije najslabije karike ovog tima. Od njih samo neko uzaludno trcanje koje nevodi nigdje.

Marko i Stojan su odigrali dosta korektno danas, u onakvoj ekipi nisu mogli vise.

I na red dodjose nase dvije perjanice, ma nasa dva najbolja igraca, ma ne znam kako da ih nahvalim OLJA I DARKO. Ja njima nebi dao da mi vodu donose. Svaka cast svakome, ali veceras njih dvojica nisu mogli da hodaju, a ne da trce. 60 minut utakmice a njih dvojica se vuku po centru, bez ikakve zelje da potrce. Bez ikakve zelje da urede nesto vise. Po meni njihovo vrijeme je proslo, treba dati sansu drugima,a njima davati priliku od 60,70 minute.

Kajkut, sta reci o njemu, trudi se on, ali kalibar igraca = 0; stalno gnjavi loptu nema pravovremenog dodavanja, a primanje lopte mu je kao da loptu odbijes od drvo.

Bilbija, nezapazen veceras, zelja je postojala ali nije se moglo vise sa ovakvom igrom.

Jos jedna stvar mi je smetala veceras. A to je sto nam je sarajevo pokazalo kako se igra. Ljudi su dosli odigrali kako treba, od noge do noge, bez nepotrebnih dodavanja, mrcvarenja lopte, suvisnih driblinga i odnijeli bodove. SVAKA CAST. A nasi su cijelo vece imali potez vise, dodavanje unazad, ili neznam ti ni ja vise sta.

Sta reci o nasem vrsnom strucnjaku i treneru baji. Ja takvu dijabolu ne mogu da svatim. prvo gubimo lik negdje do 70min ne pravi zamjenu a igraci ne mogu da hodaju, i ona mjenja kajkuta koji se koliko toliko trudio sa gagulom?????? da li je on odigrao i jednu minutu ove sezone???? Zar on nije odbrambeni igrac?????? NA klupi sjedi peric koji je dosao kao pojacanje u napadu. I onda mijenja OLJU, odlican potez ali ga mijenja sa BAbicem koji je isto odbrambeni igrac, a mi jurimo rezultat???? Na terenu ostaje Darko koji bi brzi bio da ima inavlidska kolica. Babic tada igra na desnom krilu, a tu je doveo stanceskog kao veliko pojacanje iz partizana, KO JE OVDE LUD??????

LESINARI svaka vam cast. Po ko zna koji put nasi manekeni su pokazali da ne zasluzuju vase glasove, dlanove vrijeme.

O hz necu puno nisu vrijedni, price o ne nacionalizmu poslije ovoga veceras padaju u vodu.

Drago mi je sto sada nastupa pauza, jer da se prvenstvo nastavilo nebismo dobro prosli. Procitao sam negdje da je baja rekao da krecu odmah sa trenizima za proljece tako da kada dodje pocetak proljecnog dijela sezone da igraci mogu trcati po 13km na tekmi, bas bi volio da vidim koliko su veceras pretrcali, ako su preko 5 km **** me svak.

Da ne znam drugacije vjerovao bi da je utrakmica prodana. Kako god na proljece nam se nepise dobro
e a kako to vidi stojnic :)

& ? јесења ?
Datum: 29.11.2009 21:00
Autor: ? &
& ? - $ & у $ ? јесењег $ " су $ Сарајава на ' терену ? ? 0:1. ? су овај $ сезоне ? на $ ', % је $ $ " ? "црвено-?" $ & $ " у ".

- Сарајево је $ $ ? ". " ' $ све % је $ $ је у " " " " ", ? $ $ у " $ " " ? & ", $ &. " су ? $ се с ' & за " ? у " ?, " " на $ " ' $ & $ - ова $ ? уз % " " $ & за " ? - & је % ¥ % & ? ".

У ' ? " је $ $, а % су се ? на & стране. " је " & у $ " $ је ? $ ? " ?, а са 20 ' ? $ " је $ ?. ' је $ $ / " " " су у $ " $ " ? $ ?. ? % $ ", " " " са ? стране " је " ?, а " " са $ стране $ ? " " је ¥ ' ? $ ".

" се 20. " $ се $ $ " у " $, $ ? ' $ свог ¥ " са 20 ' % $ ? " је " ' " $. ' $ " " ? је поново " на " $ $ је " " & је ? $ ", & % & $ ' ?. У $ $ Сарајево је ?. " " " ? % " је & " " " по " са 18 ', ? је " за ? ".

$ ? у ' ? ? су ? у 42. ". ? су ? Ступар " ", ? је $ на ? страну $ $ ? је ? његовог $ & ? " " са "%".

У 48. " " & за & " је ?, а са пет ' $ ? " ? се % & ". $ је у 51. " поново & $ " $, ? је ? регаовао, а у & " $ & је " ?. ? су ? у 57. " $ је " " са & 30 ' " ? ? $ ". У 64. " ? је " $ $, а " са ' ' ? је " право у ?. " се 75. " $ је & " ? % за $: ? је поново " ? у % " &, а у ? " ? је $ $ & " је са пет ' ? ? " $ &.

$ 15 " & је " $, ? " " $ " " пораз ове ", $ " ове сезоне на $ терену.

?, ?, ?
0:1 " 62. "

У & $ ? ? Сарајево је ? " &. $ & " $ ?, % је " $ " " ? $ са 16 ' ? " $ & " ?.

$ """ &
На $ $ " је ' ? & $ ', ' " " " ? " ? $. & " ', у његовој " ? су се " $ & ' ? " Стојана %, & " $ Сарајева ? %.

" ? " Сарајева
У 42. " на " & - Сарајево ? је 200 " Сарајева " се " "$ ?". " су ? $ " ' ", ", " ? на ? на $ $ ? је ? пуне & ?. & " $ сусрет у " ", $ " ? пронађе је $ оружје, " " $ " су ? $ угрозе $ на $.

- Претрес је " на " " у $ " ' ? ', " " '-а ? &, $ " ножева, ? ?, ", застава " транспарената $ $ - & је & за $ & & Aцо ?.

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... itula.html

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 29 nov 2009, 23:41

- Сарајево је $ $ ? ". " ' $ све % је $ $ је у " " " " ", ? $ $ у " $ " " ? & ", $ &. " су ? $ се с ' & за " ? у " ?, " " на $ " ' $ & $ - ова $ ? уз % " " $ & за " ? - & је % ¥ % & ? ".
Пу & " ту " " ". " & је управу $ & $ је Сарајево $ $ ? " " по " ? $ " " ?, поготово по " " у ?. ? $ ' " " ' ? " & за ?, јер све " " ? за ? " у ". " " се % 15 ", $ & - се $ ? &, % $ % је ' ".
"" ПУТ ""

l87
Kontakt:

Post Postao/la l87 » 30 nov 2009, 00:20

evo opet, aj borac aj banjalucki borac

Casa Loca
Kontakt:

Post Postao/la Casa Loca » 30 nov 2009, 00:23

elle je napisao/la:Mislim da je prigodnije JOJ BORAC :D

" $ црно је " $ " $ " $ те оставе " & , уз & " , за & " , ? $ & зна , $ ' " $ ја ... !!! &
" $ црно је " $ " $ " $ те оставе " & , уз & " , за & " , ? $ & зна , $ ' " $ ја ... !!! &

wjll
Kontakt:

Post Postao/la wjll » 30 nov 2009, 00:27

elle je napisao/la:Mislim da je prigodnije JOJ BORAC :D
То - ' $ ? ? у " јој " $ " $ &! Ај &, ај ? &!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.