Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Obafemi Martins, nigerijski napadač u redovima njemačkog nogometnog prvaka Wolfsburga, morat će na operaciju lijeve goljenice zbog čeka neće igrati do kraja ove kalendarske godine…
U Wolfsburgu su planirali Martinsovu operaciju nakon završetka jesenskog dijela sezone (20. prosinca), ali su se planovi silom prilika promijenili…
- Martins se jako muči s tom ozljedom, a bolovi su postali sve jači i jači, pa je operacija u skorašnje vrijeme jedino rješenje - objasnio je trener ''vukova'' Armin Veh.
Nigerijski napadač trebao bi biti spreman za drugi dio u njemačkom prvenstvu, nakon zimske stanke.
U Wolfsburgu su planirali Martinsovu operaciju nakon završetka jesenskog dijela sezone (20. prosinca), ali su se planovi silom prilika promijenili…
- Martins se jako muči s tom ozljedom, a bolovi su postali sve jači i jači, pa je operacija u skorašnje vrijeme jedino rješenje - objasnio je trener ''vukova'' Armin Veh.
Nigerijski napadač trebao bi biti spreman za drugi dio u njemačkom prvenstvu, nakon zimske stanke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hebo ti tu ligu gdje su Hrvati, Srbi i Bosanci glavne baje.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Evo od mene prognoze sutrasnjih utakmica i analize
Hertha - Eintracht - sastaju se dvije ekipe koje se nalaze u velikoj krizi, ovdje malu prednost dajem Herthi radi domaceg terena, no cini mi se da je x najrealni rezultat
Moj tip: 1x
Hoffenheim - Dortmund - Hoffenheim se nalazi u velikoj formi sto pokazuju posljednji rezultati (zanemarit cemo poraz od Wolfsburga) i ako uspiju nametnuti svoju igru bice sigurna pobjeda Hoffenheima. Sto se tice Borussie tranutno njihova je forma dovoljna da pobjede ekipe iz donjeg dijela tabele, no za nesto vise trebaju igrati puno bolje, Dortmund se totalno razlikuje u odonosu na proslu sezonu.
Moj tip: 1
Werder - Wolfsburg - Bremen ce biti oslabljen neigranjem Pizzara sto predstavlja veliki hendikep, no domaci teren to donekle moze kompenzirati. S druge strane imam osjecaj da Wolfsburg na strani ove sezone igra rasterecenije i ocekujem jednu veoma zanimljivu utakmicu.
Moj tip: x
Mainz - HSV - HSV se nalazi u rezultatskoj krizi, stvaraju prilike i imaju igraju lijepo i ako nedostaje osam igraca koji su povredjeni i trojca igraju pod inekcijama, ipak mislim da sutra nemamo sanse jer pored svega ovoga nemamo srece i Mainz ce sutra uzeti tri boda.
Nuernberg - Freiburg - tesko je za ocekivati da se Freiburg oporavio od proslosedmicnog debakla protiv Bremena, i mislim da ce Oennig svoje momke pripremiti odlicno za ovu utakmicu i da ce "Club" pozlatiti tri boda iz Wolfsburga pobjedom nad Freiburgom.
M`Gladbach - Schalke 04 - za mene ovdje najrealni ishod je remi iz vise razloga. Ko je malo bolje pratio Bundesligu vidjece u utakmicama ove dvije ekipe da oni imaju fazu gdje dominiraju mecom, ali isto tako faze gdje protivnik dominira istim mecom. Mislim da bi ovdje mogla odluciti neka situacija iz prekida jer i jedni i drugi tesko postizu golove iz igre.
Hertha - Eintracht - sastaju se dvije ekipe koje se nalaze u velikoj krizi, ovdje malu prednost dajem Herthi radi domaceg terena, no cini mi se da je x najrealni rezultat
Moj tip: 1x
Hoffenheim - Dortmund - Hoffenheim se nalazi u velikoj formi sto pokazuju posljednji rezultati (zanemarit cemo poraz od Wolfsburga) i ako uspiju nametnuti svoju igru bice sigurna pobjeda Hoffenheima. Sto se tice Borussie tranutno njihova je forma dovoljna da pobjede ekipe iz donjeg dijela tabele, no za nesto vise trebaju igrati puno bolje, Dortmund se totalno razlikuje u odonosu na proslu sezonu.
Werder - Wolfsburg - Bremen ce biti oslabljen neigranjem Pizzara sto predstavlja veliki hendikep, no domaci teren to donekle moze kompenzirati. S druge strane imam osjecaj da Wolfsburg na strani ove sezone igra rasterecenije i ocekujem jednu veoma zanimljivu utakmicu.
Mainz - HSV - HSV se nalazi u rezultatskoj krizi, stvaraju prilike i imaju igraju lijepo i ako nedostaje osam igraca koji su povredjeni i trojca igraju pod inekcijama, ipak mislim da sutra nemamo sanse jer pored svega ovoga nemamo srece i Mainz ce sutra uzeti tri boda.
Nuernberg - Freiburg - tesko je za ocekivati da se Freiburg oporavio od proslosedmicnog debakla protiv Bremena, i mislim da ce Oennig svoje momke pripremiti odlicno za ovu utakmicu i da ce "Club" pozlatiti tri boda iz Wolfsburga pobjedom nad Freiburgom.
M`Gladbach - Schalke 04 - za mene ovdje najrealni ishod je remi iz vise razloga. Ko je malo bolje pratio Bundesligu vidjece u utakmicama ove dvije ekipe da oni imaju fazu gdje dominiraju mecom, ali isto tako faze gdje protivnik dominira istim mecom. Mislim da bi ovdje mogla odluciti neka situacija iz prekida jer i jedni i drugi tesko postizu golove iz igre.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ajde sta se pravis bukvalac kad nisi. Moze li svabo-pljuvac?bh hrvat je napisao/la:čuj švabomrzac, pa mene ni ratni vihor nije mogao na mržnju navesti a kamoli tinejdžeri iz naše drage domovine njemačke
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
0:1 Blazikovski
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
na četiri utakmice bundeslige vode gosti a na jednoj je remi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
vedo & sejo
- Kontakt:
Ma ovo nije normalno na svakoj utakmici 0:1
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ovo kolo je definitivno gostujuće
od šest utakmica gosti su pobijedili tri puta, remizirali dva puta a izgubili jednom....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
treba biti veliki obozavatelj te bundeslige da bi se mogla pogledati jedna utakmica kao ona sinoc izmedju bohuma i kelna, pa to je gore od salamanke protiv tenerifa. srecom ja gledao samo drugo poluvrijeme, kazu da je prvo bilo jos lošije. jeli to švabopljuvač neka sportska disciplinaribery je napisao/la:Ajde sta se pravis bukvalac kad nisi. Moze li svabo-pljuvac?bh hrvat je napisao/la:čuj švabomrzac, pa mene ni ratni vihor nije mogao na mržnju navesti a kamoli tinejdžeri iz naše drage domovine njemačke
Ma dzaba ti sve najjaca tekma (koju CIA koristi kao metodu mucenja u Guantanamu) je Catania - Chievo, a ako su bas "usrali pritku" onda Siena - Bari. Ma vrh!bh hrvat je napisao/la:treba biti veliki obozavatelj te bundeslige da bi se mogla pogledati jedna utakmica kao ona sinoc izmedju bohuma i kelna, pa to je gore od salamanke protiv tenerifa. srecom ja gledao samo drugo poluvrijeme, kazu da je prvo bilo jos lošije. jeli to švabopljuvač neka sportska disciplinaribery je napisao/la:Ajde sta se pravis bukvalac kad nisi. Moze li svabo-pljuvac?bh hrvat je napisao/la:čuj švabomrzac, pa mene ni ratni vihor nije mogao na mržnju navesti a kamoli tinejdžeri iz naše drage domovine njemačke
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juce svi igrali za Bayern, danas ce Bayern igrati za sebe

Ocekujem da i Svabe odlome sta u Leverkusenu.
HSV prati stvarno veliki peh, ono je vise bio autogol Rosehnala...Elia povrijedjen
Werder i 21 utakmicu zaredom neporazen, juce daleko bolji od Vukova. Ali nisu mogli protiv Dzeksona
Iznenadio me Hoffenheim, nikako da sastave neku seriju, Borussia zasluzeno odnijela 3 boda.
Prvi poraz S04 na strani, FCN pobjedi prvaka u gostima, a izgubi kuci od Freiburga
Inace, ove sezone dosta cudnih rezultata, dosta manje golova nego prethodnih sezona.
Vom Jäger zum Gejagten
sijeva sa svih strana prema lemanu, uz gol tu ima i nekih stativa. uz tri boda apotekari bi bili vrlo blizu jesenjoj tituli švabske lige, zasluženo
božićna stankaTrasimaco je napisao/la:Ko ce zaustaviti Bayer?![]()
Oni ce sami sebi poturiti noguTrasimaco je napisao/la:Ko ce zaustaviti Bayer?![]()
To je ono sto im slijedi, ako je vjerovati tradiciji. Ja znam da se i ti puno uzdas u tu tradiciju, pa eto ti odgovora
Onako ozbiljno, Bayer ima sasvim dobru ekipu, iskusnog trenera, ne bi trebalo nikog zacuditi ako ovaj put i uspiju osvojiti prvenstvo.
Ali...ta tradicija
Vom Jäger zum Gejagten
Vidis, sad si me uhvatio na krivoj nozi.geronimo je napisao/la:Oni ce sami sebi poturiti noguTrasimaco je napisao/la:Ko ce zaustaviti Bayer?![]()
i onda pasti
![]()
To je ono sto im slijedi, ako je vjerovati tradiciji. Ja znam da se i ti puno uzdas u tu tradiciju, pa eto ti odgovora![]()
Onako ozbiljno, Bayer ima sasvim dobru ekipu, iskusnog trenera, ne bi trebalo nikog zacuditi ako ovaj put i uspiju osvojiti prvenstvo.
Ali...ta tradicija
Ma Njemacka i ne drzi bas do tradicije, tako da to ovdje i nije neki faktor. Engleska je druga prica. Ja podrzavam Wolf i Schalke i volio bih jednu od te dvije ekipe vidjeti na vrhu. Al eto, zasad i ne ide bas najbolje. Ostali nisu vrijedni pomena.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
I ja sam bio ubjedjen da ce vec pasti u ovih par kola.geronimo je napisao/la:Oni ce sami sebi poturiti noguTrasimaco je napisao/la:Ko ce zaustaviti Bayer?![]()
i onda pasti
![]()
To je ono sto im slijedi, ako je vjerovati tradiciji. Ja znam da se i ti puno uzdas u tu tradiciju, pa eto ti odgovora![]()
Ali...ta tradicija
Medjutim sta je poenta.
Bajer je napokon dobio trenercinu koju Bajern poklonio.
Par dobrih pojacanja pomijesali sa jos onim starim dobrim igracima.
I to je to,pice dobro.
Ako i osvoje titulu osvojice ih zbog vruceg hladnog igranja drugih kandidata koji variraju nenormalno.
Medjutim znajuci sta su Vukovi uradili u prvom a sta u drugom ,,polugodistu,,.
Mozda se opet nadje kakav biser.
Bajern bi se pod hitno morao rijesiti leteceg Holandjanina i par kloceva kao i Vukovi onog Veha.
A HSV imaju stvarno velike nesrece sa povredama.
Ne znam zasto ai mi sve nesto govori da ce Schalke da ucini kao Vuk prosle sezone ili makar blizu.
Razlog ne igraci vec trener koji od govana pitu napravi samo takvu.
Hoffa ce ili ici u LS ili ce gadno potonuti kod njih sredine nece biti
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve ucinite,samo da Leverkusen ne osvoji titulu
Neka to bude bilo ko,prihvatio bi i Soldinog Kelna 
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Ma ne brini, Apotekari su poznati po tome da svojom greškom ne osvoje titulu. Posljednih 10 kola kiksevi kod njih počinju.
Rz88 je napisao/la:Ma ne brini, Apotekari su poznati po tome da svojom greškom ne osvoje titulu. Posljednih 10 kola kiksevi kod njih počinju.
ABd...
------------------------Cech---------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.