BaDa12 je napisao/la:Ko će znati kako Pape razmišlja kad je Zlaja u pitanju. Ali, treba biti iskren i reći da je on njega zvao i kad je bio bez kluba dug period. Možda to gleda na taj način da je potrošio dosta kredita kod njega.
Zvao ga je i kad je igrao i kad nije, njegovo je samo bilo da pronađe stabilan klub, a on se pravio Englez, pa odbijao Celtic i šta je ono sve bilo (bio na probi kod njih i par engleskih klubova), pa ode kod Kineza.
Vjerujem da, dok Zlaja odlučio promijeniti klub i doći bliže, već će biti na Papetovoj listi. Bilo bi odlično da se to desi prije SPa, jer je po svom zalaganju i borbenosti zaslužio i sposoban je da zabije koji gol na svjetskoj sceni.
Mislim da si u pravu sto si napisao.
Da je imao kredita imao je. Zlaja je odbio skote, pa je bio West ham u opticaju pa zavrsi na razocarenje svih u Kini. Steta, meni je drag i trenutno je jos uvijek broj 3 nakon dvojice nedodirljivih. Bilo bi ga lijepo vidjeti u Riu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
majstorija10 je napisao/la:Covjek je 32 godina, zabija 1 gol svakih 419 minuta u kantu od lige. Vi niste normalni ako mislite da zasluzuje poziv.
U 16 utakmica, uspio je zabiti samo 3 golova za Guizhou.
Sto se tice reprezentacije,Ibisevic je npr zabio 16 golova u 45 utakmica,dok je Zlatan zabio 12 u 30 utakmica,a od toga dva gola je zabio repkama tipa Malta. Ko je gledao uzivo utakmice repke znao je o kakvom se igracu radi.Ne kazem da treba biti u prvih 11,ali za zadnjih 15-20 minuta se ubio,kao npr protiv Armenije kada je usao i zabio dva gola kojima smo definitivno obezbjedili pobjedu. On je legenda,kao i Rahimic. Volim ga svega mi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zlaja je dao dosta reprezentaciji i to je sve u redu, ali skontaj i ti sam kako bi tebi bilo da dodjes iz daleke Kine i presjedis na klupi. Misimovic je druga stvar. On ima zagarantovano mjesto u prvih 11 dok Muslimovic, na zalost, ima samo zagarantovano mjesto na klupi. Ako ce prelaziti toliki put da bi mozda odigr'o neki desetak minuta onda bolje da i ne dolazi. Zbog toga, ja mislim, Susic ga ne zove. Medjutim, ako se plasiramo za svjetsko, vrlo je moguce da i on bude medju putnicima u Brazil.
maxuz baxuz je napisao/la:Zlaja je dao dosta reprezentaciji i to je sve u redu, ali skontaj i ti sam kako bi tebi bilo da dodjes iz daleke Kine i presjedis na klupi. Misimovic je druga stvar. On ima zagarantovano mjesto u prvih 11 dok Muslimovic, na zalost, ima samo zagarantovano mjesto na klupi. Ako ce prelaziti toliki put da bi mozda odigr'o neki desetak minuta onda bolje da i ne dolazi. Zbog toga, ja mislim, Susic ga ne zove. Medjutim, ako se plasiramo za svjetsko, vrlo je moguce da i on bude medju putnicima u Brazil.
Muslimovic je legenda I kao sto neko rece bio bi pun pogodak za treceg napadaca onih 20,30 minuta da udje, jer kada je god ulazio ginuo je na terenu I bude vise nego osvjezenje na terenu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sakuragi je napisao/la:Seo rusilac je nasao curu tako da ce od sad nastaviti rusiti i u krevetu
jadna ti curo draga, trebat ce ti stake kad te sandzacki bik odradi
sta kazes majstore na ovo?
aferim momcino momak je ocito legenda a to sto si postovao to dokazuje inace nece zavrsit sa njom ozenit ce ga babo sa sandzaklinkom
[youtube][/youtube]
udri ce te sa glavurdom neces nikad ustati, bolje ti je da se pazis momciluko
ovo je sead kolasinac, nije sa famoznom jaknom jer je na treningu ali inace ima na sebe onu famoznu debelu jaknu sa krznom medvjeda a znamo svi kako je stradao medvjed
Kad sam po Njemackoj sa Felixom box trenirao bio sam teza kategorija do doduse ovaj tvoj SEA je klikera igro,jbte kakav lik ako ima veliku glavu znaci da se zna dobro pobit