U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

ludinjo22
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la ludinjo22 » 04 jun 2013, 22:20

DukeOfWellington je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Frenkie je to već davno objasnio u svojoj pjesmi,

Moja Bosna je od
Neretve do Drine
vasa Bosna je od
Bascarsije do Cengic Vile
Vjerovatno od Neretve do Drine ide preko Kalinovika, Foče i Goražda jer u njegovoj Bosni nema Sarajeva isto kao i u Bosni ovih humanoida koji su danas brukali državu u Tuzli.
hahahahahah ko se našo javljat zar vi niste prošle sezone u talu sa Leotarom izbacili SLOBODU i kako očekujete da vam vrate. neznam sta vam ovo predstavlja problem nije trebalo ali eto

i sta ti bgt ovo znaci nema Sarajeva jel to zbog toga sto ne spominje Sarajevo u pjesmi hahahah

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jun 2013, 22:20

Nije se povrijedio, samo dobio udarac u glavu, onaj iz Winterthura, što je igrao drugo poluvrijeme štopera, Sead Jakupović.

I trebala biti izmjena da izađe Grahovac, al ovaj se u međuvremenu ozlijedi, i morao da izađe van terena, te je ušao ovaj iz mlade, a izašao Jakupović. Kasnije izašao Mešanović.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 jun 2013, 22:22

ludinjo22 je napisao/la: hahahahahah ko se našo javljat zar vi niste prošle sezone u talu sa Leotarom izbacili SLOBODU i kako očekujete da vam vrate. neznam sta vam ovo predstavlja problem nije trebalo ali eto

i sta ti bgt ovo znaci nema Sarajeva jel to zbog toga sto ne spominje Sarajevo u pjesmi hahahah
Ha ha ha,evo ga :mrgreen:
Velež vas je sa zadovoljstvom izbacio.I opet će ako se ikad vratite.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jun 2013, 22:23

Dnas je bilo i nereda na poluvremenu utakmice, bas mi jedan jaran iz zivinica prica , momak ni kriv ni duzan je mogao poginut , zasto zato sto je doso da navija za Bosnu i Hercegovinu , zato sto je iz zivinica , momak nema nikakve veze ni sa zelojm ni sarajevom ni slobodom , jednostavno ne prati nasu ligu , jedino prati reprezentaciju , znaci momak je dobio zeljeznu sipku po glavi , i imo je vise srece nego sto je tezak da je sve uredu da nema veci povreda ,.. cemu ljudi sve ovo vodi?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 jun 2013, 22:24

tepsija je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la: hahahahahah ko se našo javljat zar vi niste prošle sezone u talu sa Leotarom izbacili SLOBODU i kako očekujete da vam vrate. neznam sta vam ovo predstavlja problem nije trebalo ali eto

Ha ha ha,evo ga :mrgreen:
Velež vas je sa zadovoljstvom izbacio.I opet će ako se ikad vratite.
Zvijezda 1-0 Velež
koga je Velež izbacio?????

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 jun 2013, 22:26

DukeOfWellington je napisao/la:I mene zanima o kojoj centralizaciji se priča. Ne postoji decentraliziranija država u historiji svemira od BiH.
Slažem se, ali šta to znači nekom prosječnom stanovniku BiH koji ne živi u Sa? On je uvjeren da se u glavnom gradu bolje živi jer je gore državni vrh i da sve pare idu u Sa.
Također sam po Zenici jako čudno gledan kad sam se šetao sa šalom Želje, nakon čega su mi neki rekli da sam i dobro proš'o.
Jesi probao šetati sa šalom Čelika po Sarajevu?
Međutim, ja i dalje vjerujem da su ovo izolovani primjeri, da probleme radi manjina koja je glasnija jer je njihov modus operandi biti glasan i nametljiv.
Nije to ni tako velika manjina :mrgreen: Što je situacija lošija sve više je onih koji su bjesni i traže krivce u drugima, a kako je postalo isfur tražiti krivce u drugim narodima/nacijama, ljudi upiru prstom prema glavnom gradu.
NAPRIJED NARODE!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 jun 2013, 22:27

Danas najbolji Mešanović nema sanse da ga mi zadrzimo ode on vani sigurno. Pozitivno me u ove dvije tekme iznenadio Arežina. Stvarno ne znam kako opisat tog momka :D. Izgleda malo smotano dok trči, sav izmotan, a probas ga napast i napravi te budalom, takvi su najgori po protivnike :D, mali ce uspjet sigurno.

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 04 jun 2013, 22:36

robijas_Ri je napisao/la:Danas najbolji Mešanović nema sanse da ga mi zadrzimo ode on vani sigurno. Pozitivno me u ove dvije tekme iznenadio Arežina. Stvarno ne znam kako opisat tog momka :D. Izgleda malo smotano dok trči, sav izmotan, a probas ga napast i napravi te budalom, takvi su najgori po protivnike :D, mali ce uspjet sigurno.
Treba ga Pape odmah pozvat u A selekciju da nam ga 'rhvatska ne ukrade. :D :mrgreen:

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 04 jun 2013, 22:48

one stoke danas ,,,aplauz za himnu koja ih je pobila na Kapiji a psovanje za glavni grad drzave ...bola ako ces psovati nemoj pred komsijama da cuju kako se u kuci mi ne volimo

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 jun 2013, 22:48

napravite temu sarajevo vs tuzla pa tamo raspravljajte :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 04 jun 2013, 22:50

Pirić, Hajrović, Arežina, Grahovac, Maletić, Mešanović slika
Pohvale i organizatorima utakmice, da nije bilo one grupice ( :oops: ) koja finu pjesmicu otpjeva o Sarajevu sve bi bilo savršeno.
Drago mi je da sam imao priliku uživo gledati mladu reprezentaciju i nadam se da će nekada ponovi doći u TK.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 22:51

m1x je napisao/la:Pirić, Hajrović, Arežina, Grahovac, Maletić, Mešanović slika
Pohvale i organizatorima utakmice, da nije bilo one grupice ( :oops: ) koja finu pjesmicu otpjeva o Sarajevu sve bi bilo savršeno.
Drago mi je da sam imao priliku uživo gledati mladu reprezentaciju i nadam se da će nekada ponovi doći u TK.
Preporučujem Gradačac. Tamo sigurno nećemo čuti tu pjesmicu.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 04 jun 2013, 22:52

Jbt ja odem na 2-3 sata i vratim se i opet se Sarajvo proziva i postove citam... :roll: :roll: :roll:
Aco hajde malo ovo uredi. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 jun 2013, 22:54

'Armija zmajeva': Ograđujemo se od skandiranja 'Fukara', Tušanj smo napustili u 33. minutu (video)

Udruženje navijača 'Armija zmajeva', koje prati sve utakmice bh. fudbalskih selekcija i u posjedu je najveće bh. zastave, oglasilo se saopćenjem za javnost kojim se ograđuje od incidenta na stadionu Tušanj tokom utakmice mladih reprezentacija BiH i Srbije.

Navode da su nakon skandiranja 'Je... te Sarajevo', te zbog grubog i huliganskog ponašanja navijačke grupe 'Fukare', koji su napali oko stotinjak navijača iz Živinica, bili primorani napustiti stadion Tušanj u 33 minuti susreta.

-Udruženje navijača "Armija zmajeva" Živinice se ograđuje od bilo kakvih incidenata i skandiranja. Stadion su napustile i druge navijačke skupine koje su došle da podrže reprezentaciju. Prepoznatljivi smo po fer navijanju na utakmicama reprezentacije BiH, a isključivo smo došli bodriti reprezentaciju BiH U21, a ne fizički se obračunati sa pojedincima iz navijačke grupe Fukare i pogrdno skandirati gradu Sarajevu, klubovima FK Sarajevo i FK Željezničar. Ovo što se desilo na stadionu Tušanj je velika sramota i veliki minus za grad Tuzlu, jer zbog ovakvih incidenata na našim terenima mi ne možemo očekivati napredak u bh. sportu, navodi se u saopćenju ovog Udruženja.

Sto dalje ovi bili od PL :|

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jun 2013, 23:02

Navode da su nakon skandiranja 'Je... te Sarajevo', te zbog grubog i huliganskog ponašanja navijačke grupe 'Fukare', koji su napali oko stotinjak navijača iz Živinica, bili primorani napustiti stadion Tušanj u 33 minuti susreta.

Prepoznatljivi smo po fer navijanju na utakmicama reprezentacije BiH, a isključivo smo došli bodriti reprezentaciju BiH U21, a ne fizički se obračunati sa pojedincima iz navijačke grupe Fukare

de nek se izjasne jesmol ih svi napali il ih je jedan samo istjero :lol: :lol:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 04 jun 2013, 23:02

ee jesu nam se Srbi smijali slatko :evil: nije stvar sto Tuzlaci ne vole Sarajevo, nego je ovo bruka sto se na reprezentativnoj utakmici pljuje po Sarajevu ... al jbg, neki ce uvijek patiti i imati zavist prema Sarajevu ..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 jun 2013, 23:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

BOLIIIIIII

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 jun 2013, 23:03

ahmad_tz je napisao/la:Navode da su nakon skandiranja 'Je... te Sarajevo', te zbog grubog i huliganskog ponašanja navijačke grupe 'Fukare', koji su napali oko stotinjak navijača iz Živinica, bili primorani napustiti stadion Tušanj u 33 minuti susreta.

Prepoznatljivi smo po fer navijanju na utakmicama reprezentacije BiH, a isključivo smo došli bodriti reprezentaciju BiH U21, a ne fizički se obračunati sa pojedincima iz navijačke grupe Fukare

de nek se izjasne jesmol ih svi napali il ih je jedan samo istjero :lol: :lol:
oprosti zajebani gdje ste,jos cak jedan smrdo :lol: kao sto rece boliiiiiiiiiiiiiiiiii
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 04 jun 2013, 23:05

forza je napisao/la:ee jesu nam se Srbi smijali slatko :evil: nije stvar sto Tuzlaci ne vole Sarajevo, nego je ovo bruka sto se na reprezentativnoj utakmici pljuje po Sarajevu ... al jbg, neki ce uvijek patiti i imati zavist prema Sarajevu ..
Bas tako ni sad ne kontam sta im je smetao grad Sarajevo i to psovanje. :roll: :lol: :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jun 2013, 23:09

DevilS je napisao/la:Nabijem fukare sve na racku! ;)
Feget :!: :roll:

Inace, tekma nije toliko losa bila, barem kada je u pitanju drugo poluvrijeme gdje smo mi zasluzili jos jedan gol, ali Srbi su pokazali kvalitet u prvih 45 minuta tako da je ovaj rezultat nekako najrealniji.

Nasa mlada selekcija ima dosta kvaliteta i velika je nogometna buducnost pred nekolicinom momaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Goalgetter, HariTz, izdzezveubrazil i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []