Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovaj prelazni rok bi dosta nasih igraca mogli da promijene klubove!
Osim Djuricica koji je vec presao u Benficu, najvecu paznju svakako izazivaju:
Matic - Monaco, Chelsea, United..
Markovic - Benfica, Porto, Chelsea...
Mitrovic - Porto, Benfica...
Ljajic - United, Milan, Chelsea...
Basta - Inter
Kolarov - Juventus
P.S. Djukic novi trener Valencije! Dobar potez i za jednu i drugu stranu...
Osim Djuricica koji je vec presao u Benficu, najvecu paznju svakako izazivaju:
Matic - Monaco, Chelsea, United..
Markovic - Benfica, Porto, Chelsea...
Mitrovic - Porto, Benfica...
Ljajic - United, Milan, Chelsea...
Basta - Inter
Kolarov - Juventus
P.S. Djukic novi trener Valencije! Dobar potez i za jednu i drugu stranu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
nakon Istoka (Rusija, Ukrajina...), za srpske igrače Portugal postaje obećana zemlja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dodao bih jos i Holandiju, kao odskocnu dasku...
P.S. Evo pocinju mladi prijateljsku sa BiH i igraju u postavi:
Peric - Aksentijevic, Cosic, Vitas, Pantic - Mijailovic, Causic, Jojic, Brasanac, Malbasic - Despotovic
P.S. Evo pocinju mladi prijateljsku sa BiH i igraju u postavi:
Peric - Aksentijevic, Cosic, Vitas, Pantic - Mijailovic, Causic, Jojic, Brasanac, Malbasic - Despotovic
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zasluzeno vodstvo Srbije, mi za sada ne licimo na sebe. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Losa predstava orlica, opet se pokazalo da Curcic nije neki strateg (sto naravno nije nista novo)..
Sve u svemu, losija generacija od prethodne, sto opet nije nista cudno s obzirom na sve ove koji su prekomandovani u A tim i one koji nemaju vise pravo nastupa za U21...
Sve u svemu, losija generacija od prethodne, sto opet nije nista cudno s obzirom na sve ove koji su prekomandovani u A tim i one koji nemaju vise pravo nastupa za U21...
- alan_kardec
- Kontakt:
Loše, više sam očekivao od Srbije. Prvo poluvrijeme, tu i tamo, Srbija je bila nešto bolja, ali u nastavku stvari su se promjenile. Doduše, falilo je nekoliko igrača, ali je to slabo opravdanje. Nema ništa od mlade repke dok glavni igrači griju klupu po zapadnoevropskim timovima ili igraju u prosječnim turskim ekipicama. I ove kvale su izgubljene.
Jagodić fino radi sa mladom repkom. Mešanović mi se pravo svidio.
Jagodić fino radi sa mladom repkom. Mešanović mi se pravo svidio.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma nije to problem, imamo mi ponajbolje mlade igrace u Evropi! Nego je fazon sto se ne radi sistemski i planski! Sad bi mi igrali na EP u Izraelu da Mihjlovic nije pred baraz uzeo u A tim 10 igraca i fakticki ostavio U21 da igra sa drugom postavom sa Englezima...
Ima i ova generacija par odlicnih igraca, samo sto su kao sto sam vec rekao prekomandovani u A tim, a recimo Ninkovic odradjuje onu suspenziju, pa i Mihajlovic je odlican spic, ali ga ovaj ne zove, Djurdjevic je potrebniji U19, a svakako da ima kvalitet za U21...
Ima i ova generacija par odlicnih igraca, samo sto su kao sto sam vec rekao prekomandovani u A tim, a recimo Ninkovic odradjuje onu suspenziju, pa i Mihajlovic je odlican spic, ali ga ovaj ne zove, Djurdjevic je potrebniji U19, a svakako da ima kvalitet za U21...
Kao pero na terenu...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo pojavila se informacija da je Mitrovic presao/blizu prelaska u Arsenal??l
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -u-Arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -u-Arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Uhhhhmarconato je napisao/la:Evo pojavila se informacija da je Mitrovic presao/blizu prelaska u Arsenal??l
Da se razumijemo, siguran sam kako momak ima potencijal, ali golobradog ga slati u Arsenal moze biti kontraproduktivno. Za njega naravno, PFC bi odlicno zaradio. Mozda mu je bolje da ostane jos godinu, bar, u Srbiji a onda da razmislja o transferima ovih dimenzija. Naravno, ovo sve stoji ako je ova informacija tacna, meni zvuci bas prerano. Nastasic je meni skolski primjer kako se gradi put do uspjeha.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Slazem se da nije najbolji potez odmah u Arsenal, ali nije ni Nastasic imao bas mnogo drugaciji put! On je prakticno iz juniora Partizana odmah zaigrao za Fiorentinu (bez minute prethodno u seniorima Partizana), a posle samo god dana se ustalio u City-u... 
- alan_kardec
- Kontakt:
gdje god otišao, ja se samo iskreno nadam da će Marković (isto važi i za mitrovića) napraviti pravi potez i da će napredovati u karijeri kao Nastasić, Matić, Đuričić, Tadić i da se za par godina za njega neće pričati, ko što se sad priča, o recimo, Danijelu Aleksiću, nekada najperspektivnijem napadaču Evrope u svojoj generaciji.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Po novinarima, sutra igramo u sledecem sastavu:
........................Stojkovic......................
...Ivanovic....Subotic....Bisevac.....Kolarov....
...............Milivojevic.....Fejsa..................
.........Basta..........Tadic........Markovic.......
........................Mitrovic.......................
Najvise me interesuje kako ce odigrati Markovic i Mitrovic, takodje dosta ocekujem od Tadica. Mislim da bi upravo on, zajedno sa Markovicem, trebao Belgijancima zadati najvise problema...
........................Stojkovic......................
...Ivanovic....Subotic....Bisevac.....Kolarov....
...............Milivojevic.....Fejsa..................
.........Basta..........Tadic........Markovic.......
........................Mitrovic.......................
Najvise me interesuje kako ce odigrati Markovic i Mitrovic, takodje dosta ocekujem od Tadica. Mislim da bi upravo on, zajedno sa Markovicem, trebao Belgijancima zadati najvise problema...
ajde komsije, uzmite bod i pomozite nama 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cuj bod?!
Idemo po sva tri... 
U19 reprezentacija dobila Slovake 4-0 na startu kvalifikacija za EP.
Strijelci su bili Djurdjevic 2x, Lukovic i Antic.
U drugom mecu u nasoj grupi Svajcarci i Irci su podijelili bodove, odigravsi 2-2.
P.S. Nakon obaveza u A selekciji, ovoj ekipi ce se vjerovatno pridruziti i Mitrovic, tako da bi i on mogao zaigrati protiv Svajcarske i Irske!
Strijelci su bili Djurdjevic 2x, Lukovic i Antic.
U drugom mecu u nasoj grupi Svajcarci i Irci su podijelili bodove, odigravsi 2-2.
P.S. Nakon obaveza u A selekciji, ovoj ekipi ce se vjerovatno pridruziti i Mitrovic, tako da bi i on mogao zaigrati protiv Svajcarske i Irske!
đurđević iz Rada što ga udaju u Partizan?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da taj, jedan u nizu koji je prosao Zvezdinu skolu, ali nije docekao seniorski tim... 
jedina razlika je ta što partizan bar uzme pare, mada ko u praksi uzme te pare bog zna...marconato je napisao/la:Da taj, jedan u nizu koji je prosao Zvezdinu skolu, ali nije docekao seniorski tim...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.