DukeOfWellington je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:
Hodžić je klasa za tog Ćerimagića.
I ovaj je prosao Zeljinu skolu

@DukeWelignton

zato nema podcjenjivanja

... Tako da i on valja, i uistinu dobar je, al' ipak se zna ko je najbolji mladi fudbaler BiH uz Zolu naravno i Glavonju iz Schalkea.....
Ko uvijek pokupi sve nagrade u svojoj konkurenciji?.... Glupo pitanje naravno Ara....
Ispade sad da ja apostrofiram neke igrače samo zato što su iz Želje. Kažem ti da je čovjek klasa ne samo za tog nego i za sve ostale, novi Džeko.
Ne apostrofiram ja nista, vec samo kazem, da je i ovaj prosao najbolju skolu fudbala, i da je uistinu dobar, i da ga ne treba ga omalozavati, iako je naravno Ara bolji igrac jer ima sve fudbalsko....
On nije novi Mandzukic, jer taj panj nije uopste toliko brz, a i nema killer instinkt.... Ara ce biti Gomez (zavrsnica) i Rooney (trka) u jednom....
@Legendo
Moze, iako trebas biti svjestan da je ta opklada koju si ti trazio
pogubnija za tebe s obzirom da Cera igra krilo, a Ara klasicnu 9-ku, i da recimo Ara sve izvodi, i penale i faulove.... Al' jbg takav je zivot....
Da pojacamo uloge, sta mislis... Da stavimo i avatar... Jer imam zelju da ti skinem Raula sa avatara, s obzirom da znam da ga otpocetka furas

.....a ako neces onda je potpis dovoljan, jer imam jedan bas dobar za tebe....