Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

gojzerica
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la gojzerica » 04 jun 2013, 21:25

EnzoFerrari je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:
Jovetic se nalazi na listi od 5 igraca koje Murinjo trazi od Abramovica da mu dovede.
Ma neka ga vode, ionako ne vrijedi 30 miliona.
ove liste su mu uvijek cool, novinari nasli papiric iz Joseovog dzepa i pise taj i taj na mojoj listi zelja uz potpis Jose Mourinho, slicno onim glupostima da je Lulić prvi na listi zelja Contea, eto Conte pravi spisak i svima kaze sta mu je uglavi i ode u opstinu da ovjeri sa pecatom pa da svima kopije moze dijelit kao original.Jah :D
Trener u jednom danu promjenio sto misli oko dovodjenja igraca al ne, novinari imaju spisak od Josea isklesan u kamenu i pozlacen te se ne da mjenjat.
:lol: :D

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 04 jun 2013, 21:29

procitahj da je torino dao pristanak za prelazak ogbone u juve
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 jun 2013, 21:51

Ima li šta danas? Ko nam dolazi? :lol:

Edit

Nema Jovetića na ovim slikama za godišnje pretplatnike, jasan znak da odlazi.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Pogba

Post Postao/la Pogba » 04 jun 2013, 22:13

Trequartista je napisao/la: Nema Jovetića na ovim slikama za godišnje pretplatnike, jasan znak da odlazi.
Prade kaže da će porodica De La Vale odlučivati hoće li ga prodati Juventusu :lol: , u Italiji su predsjednici/vlasnici bog i batina klubova i u sve se miješaju, zato volim Agnellia koji se ne miješa u transfere i uključen je onoliko koliko treba.

Kad skontam, ne znam 2 ili 3 predsjednika ili vlasnika engleskih klubova, doduše, znam da su pola arapi i rusi. :mrgreen: :lol:

Ma neće nam ga pustiti, moje mišljenje, ali ne bih se ljutio da onda Quadrada daju. :mrgreen:

Nego, u nedjelju će biti meč legendi Real Madrida i Juventusa u 19:00h (SportKlub op.a.) i to je šansa da se dogovara za Pipitu, a danas je Perez izjavio da je Juve prijateljski klub i da problema neće biti, nadajmo se.

Ovo za Ogbonnu izgleda nije zezancija, kuha se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 jun 2013, 22:23

Neka Ogbonne, napravit će Conte od njega igrača kao što je realno napravio od svakoga ko je došao u njegovom mandatu.

Ja sam ubjeđen da će Jovetić završiti kod nas, nego takvi su mali klubovi, hoće da ih se moli ovo-ono. :mrgreen:

Doduše i Marotta tu griješi, umjesto da on ide direktno da pregovara, on šalje Ramadanija hinjski.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2013, 23:20

Juventus i Milan ozbiljno razmisljaju da dovedu Tino Sven Sušić.. :mrgreen:

Sport Italia Calciomercatto Marrone 70%-30% ide u Fiorentinu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 jun 2013, 01:12

kako prenosti Tuttojuve Kwadwo Asamoah ce biti otkupljen, dok ce Isli biti obnovljeno suvlasnistvo za jos 1 god.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 05 jun 2013, 01:14

Cini mi se da se za Jovetica sve vise klubova interesuje,iako smo mi u prednosti sto on zeli ostati u italiji,al ako neko ponudi cifru,fiora ce pristati. Svakako da Higuaina onda pogotovo ne bi smjeli ispustiti.

Realno,to su dva igraca koja sigurno napustaju svoje timove,a imaju zelju da igraju za nas,ne bi smjeli to propustiti i onda se na ljeto vaditi s nekim duplo slabijim igracima.

Ja se nadam nekim dobrim vijestima u narednim danima,sta cu :mrgreen:

Usput,moze li mi samo neko preporuciti dobru stranicu za pracenje informacija? ili barem na koje vi idete?
Cini mi se da su ove moje pune dezinformacija :mrgreen:

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 jun 2013, 01:17

Delpa10 je napisao/la:
Usput,moze li mi samo neko preporuciti dobru stranicu za pracenje informacija? ili barem na koje vi idete?
Cini mi se da su ove moje pune dezinformacija :mrgreen:
https://www.facebook.com/GianlucaDiMarzio?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 jun 2013, 08:18

Samo vas gledam :mrgreen:

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 05 jun 2013, 10:21

Romeo Agresti
Contatto #Juventus-#Torino per #Ogbonna. Messi sul piatto 9 milioni e la metà di #Immobile. Ma il #Toro valuta anche #Gabbiadini e #Sorensen
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 jun 2013, 10:56

[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jun 2013, 11:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa jadan koliko ja vidim mi svi govorimo da NE TREBA dati 30 miliona za Jovetica ili 25 za Higuaina, jer ne vrijede toliko.
Prica se o tome kako Marota ne zna dovesti pravog igraca za realnu cifru( da ce i ako dovede bilo kojeg od njih 2 PREPLATITI IH)...prica se o losoj finansijskoj situaciji ( kad sam ja pricao da nije bas tako sjajno kako Marota medi napadalo me se, a vidi jbt sad vama to "izgovor"), a dovodili su se igraci tipa Kvaljarele za 15 mil, Matrija za 18, Melo, Krasic itd itd koji su doprinijeli takvoj situaciji...stalno uporedjujete sa Sekom i proslom upravom, a ne vidite da se i danas radi na slican ( ne mogu reci isto), gomila se kvantitet.
Titule se osvajaju jer je liga u qrcu ,tenema i nece imat predstavnika u zavrsnici velikih takmicenja jos par sezone. Ironije radi ako ovako nastavimo to ce biti opet Milan ako mu djeca sazriju na pravi nacin.
Kupovina Jovetića i Higuaina ne bi značajno podigla kvalitet tima a obojica ni približno ne vrijede za cifre koje se spominju.Već si nabrojao igrače koji su plaćeni poprilično a nisu pokazali maltene ništa i Juventus ne treba raditi opet istu grešku.

Kao što si i sam rekao ako klub već ima 30-50 mil na raspologanju onda dovesti igrača koji pravi razliku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 05 jun 2013, 11:07

Valjda će i ovaj Vučinić napustiti klub aBd.

[youtube][/youtube]

slika

"Juve-Higuain will be done on Sunday" :lol:

Danas 'dovodimo' Ogbonnu , Diamantia (opet) i Afellaya čini mi se.... :lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 05 jun 2013, 11:21

Saurman je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa jadan koliko ja vidim mi svi govorimo da NE TREBA dati 30 miliona za Jovetica ili 25 za Higuaina, jer ne vrijede toliko.
Prica se o tome kako Marota ne zna dovesti pravog igraca za realnu cifru( da ce i ako dovede bilo kojeg od njih 2 PREPLATITI IH)...prica se o losoj finansijskoj situaciji ( kad sam ja pricao da nije bas tako sjajno kako Marota medi napadalo me se, a vidi jbt sad vama to "izgovor"), a dovodili su se igraci tipa Kvaljarele za 15 mil, Matrija za 18, Melo, Krasic itd itd koji su doprinijeli takvoj situaciji...stalno uporedjujete sa Sekom i proslom upravom, a ne vidite da se i danas radi na slican ( ne mogu reci isto), gomila se kvantitet.
Titule se osvajaju jer je liga u qrcu ,tenema i nece imat predstavnika u zavrsnici velikih takmicenja jos par sezone. Ironije radi ako ovako nastavimo to ce biti opet Milan ako mu djeca sazriju na pravi nacin.
Kupovina Jovetića i Higuaina ne bi značajno podigla kvalitet tima a obojica ni približno ne vrijede za cifre koje se spominju.Već si nabrojao igrače koji su plaćeni poprilično a nisu pokazali maltene ništa i Juventus ne treba raditi opet istu grešku.

Kao što si i sam rekao ako klub već ima 30-50 mil na raspologanju onda dovesti igrača koji pravi razliku.
Imamo 30 milki valjda, i koga bi ti doveo? Ne možeš mu dat' više od 5M godišnje!?
Allegri je gospodin!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jun 2013, 12:04

Alexis Sanchez je najbolja opcija, a ispao bi vjerovatno najjeftiniji od svih ovih što smo se povezivali dosad.

Barcelona poslije lošije sezone sigurno ne bi tražila preko 20 miliona, a siguran sam da bi Marotta uspio isposlovati i posudbu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 05 jun 2013, 12:14

Ne bih imao nista protiv Affelaya, kada je zdrav rijec je o izvrsnom igracu, a igra na oba krila, pojacanje bi bio iz sjene, a za male pare.

#MaxOUT

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 jun 2013, 14:13

Pogba je napisao/la:Ne bih imao nista protiv Affelaya, kada je zdrav rijec je o izvrsnom igracu, a igra na oba krila, pojacanje bi bio iz sjene, a za male pare.
Prinova, daleko od bilo kakvog pojacanja, Rooney bi bio pojacanje a ovaj moze samo solidan back up da bude protiv kojeg ne bih imao nista ako bi iznosio 5-10 mil.. Sto se mene tice ekipa i ovako izgleda odlicno sa Llorenteom u vrhu koji je definitivno stepenica vise u odnosu na trenutne. Ne bih imao nista protiv da se ti novci uloze u dodatno ucvrscivanje klupe ali pod uslovom da se radi o kvalitetnim igracima koji se kasnije mogu uvoditi u tim tipa Ogbonna, pa krilo umjesto Asamoaha pa zasto ne i Belfodila umjesto Matrija.

Ne znam za vas ali vec vidim izgradenu ekipu kojoj nisu potrebna tolika ulaganju u prvi tim jer sam siguran da ce i Vucinic a i Giovinico dodi vise do izrazaja pored Llorentea.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 05 jun 2013, 15:09

Prinova su Peluso i slicni, zdrav Affelay moze ciniti razliku, a potrebniji nam je takav profil nego sto mi mislimo. Sasvim dobar igrac, tehnicar za promjene u formaciji.

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 jun 2013, 15:23

SM: "La Juve ha trovato l'accordo con Tevez"
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []