zaboravljen!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Jahic je nesto zayebao sa upravom,pa skoro da nije ni nastupao koliko ja znam. Stilic je bio standardan,njegov tim je izborio opstanak u ukrajinskoj ligi,ali sada je najavljena cistka u ekipi,oko 15 igraca leti,vjerovatno je i on medju njima.Klub je imao vece ambicije protekle sezone,a jedva izborise opstanak.bazeni je napisao/la:šta je Jahićem,Štilićem...jesu živi?
propadoše ljudi,a mogli su biti dobri u repkiSabinho je napisao/la:Jahic je nesto zayebao sa upravom,pa skoro da nije ni nastupao koliko ja znam. Stilic je bio standardan,njegov tim je izborio opstanak u ukrajinskoj ligi,ali sada je najavljena cistka u ekipi,oko 15 igraca leti,vjerovatno je i on medju njima.Klub je imao vece ambicije protekle sezone,a jedva izborise opstanak.bazeni je napisao/la:šta je Jahićem,Štilićem...jesu živi?
I ja stvarnoEdol je napisao/la:Hahah, ovaj Tino-Sven mi ni na kraj pameti, na prvu pomislio da žele dovesti Safeta na klupu umjesto Contea.
glupost.TMovac je napisao/la:Juventus želi Sušića, spremni na pregovore
Italijanski šampion Juventus, pokazao je interesovanje za potencijalnog reprezentativca BiH i člana splitskog Hajduka, Tinu Svena Sušića.
Sin Seada Sušića, brata našeg selektora Safeta Sušića je intersantan Juventusu koji ima zanimljiv projekat sa mlađim igračima, a interesovanje su još pokazali i Roma i Fiorentina.
Prema pisanju portala Tuttomercatoweb, Stara dama bi u narednim desmicama mogla obaviti konkretnije razgovore sa Bilima oko mogućeg angažmana Sušića kojeg će u budućnosti pažljivo pratiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, debug, dedo26, Edincapitano, HariTz, LukavacBHF, Sheyi, Varta i 39 gostiju.