Ma uz ostanak glavnih igraca,kao sto ce i biti,mi imamo odlicnu ekipu,bez lazne skromnosti10DelPiero je napisao/la:Prinova, daleko od bilo kakvog pojacanja, Rooney bi bio pojacanje a ovaj moze samo solidan back up da bude protiv kojeg ne bih imao nista ako bi iznosio 5-10 mil.. Sto se mene tice ekipa i ovako izgleda odlicno sa Llorenteom u vrhu koji je definitivno stepenica vise u odnosu na trenutne. Ne bih imao nista protiv da se ti novci uloze u dodatno ucvrscivanje klupe ali pod uslovom da se radi o kvalitetnim igracima koji se kasnije mogu uvoditi u tim tipa Ogbonna, pa krilo umjesto Asamoaha pa zasto ne i Belfodila umjesto Matrija.Pogba je napisao/la:Ne bih imao nista protiv Affelaya, kada je zdrav rijec je o izvrsnom igracu, a igra na oba krila, pojacanje bi bio iz sjene, a za male pare.
Ne znam za vas ali vec vidim izgradenu ekipu kojoj nisu potrebna tolika ulaganju u prvi tim jer sam siguran da ce i Vucinic a i Giovinico dodi vise do izrazaja pored Llorentea.
Al svakako da u ovom prelaznom roku je prioritet za pare koje imamo dovesti provjerenog igraca,pa platiti 20-25 mil. i riskirati malo vise. Puno draze bi mi bilo da ne kupimo nikoga,nego opet 4-5 polovnjaka.
Bolje da ostanu Q ili Matri ako ce na njihovo mjesto doci jos jedan Anelka ili mocni Bendtner. Jos ne mogu da vjerujem da ce on moci svojoj djeci pricati,eh kad sam ja osvojio Seriu A sa Juventusom...