Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Da, sada je samo na Papetu da ga pozove .
Gdje si to procitaobosnas_ je napisao/la:EVO GA KONACNO:
-Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, donijelo je Odluku o prijemu u državljanstvo BiH Ermina Bičakčića, državljanina SR Njemačke, nogometaša i potencijalnog reprezentativca „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Edit :http://www.savjetministara.gov.ba/saops ... gTag=bs-BA
Zadnja tacka
Zadnja izmjena: Stipe, dana/u 05 jun 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Odlicna vijest!
,a u pm konačno jedna dobra vijest nakon povred eOgija on bi mogao zauzeti štopersku poziciju,dobro došo legendo malo nas Kolašinac buni sa svojim izjavama al nadamo se da će obojica uskoro igrati zajedno na bIlinom polju..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Super vijest, super. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Taman
. U Augustu protiv Amerikanaca na spisak 
Dobrodosao momciluko.
Odlicna vijest...konacno!Samo se nadam da selektor ne misli da su Pandza,Sunjic i Vranjes pa i Zukanovic kvalitetniji od njega...Odlican stoper za sadasnjost i buducnost.
Bicakcic in, Sunjic leti van.Miske10 je napisao/la:Odlicna vijest...konacno!Samo se nadam da selektor ne misli da su Pandza,Sunjic i Vranjes pa i Zukanovic kvalitetniji od njega...Odlican stoper za sadasnjost i buducnost.
Kolasinac in, ko leti van
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
niko 
zasto Sunjic treba letiti kad nam fali Vranjes do kraja godine? Ne ide nigdje SunjicMravnjak je napisao/la:Bicakcic in, Sunjic leti van.Miske10 je napisao/la:Odlicna vijest...konacno!Samo se nadam da selektor ne misli da su Pandza,Sunjic i Vranjes pa i Zukanovic kvalitetniji od njega...Odlican stoper za sadasnjost i buducnost.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Svraka ili neko iz veze 
Zaboravio, Vranjes ima gadnu povredu...Sakuragi je napisao/la:zasto Sunjic treba letiti kad nam fali Vranjes do kraja godine? Ne ide nigdje SunjicMravnjak je napisao/la:Bicakcic in, Sunjic leti van.Miske10 je napisao/la:Odlicna vijest...konacno!Samo se nadam da selektor ne misli da su Pandza,Sunjic i Vranjes pa i Zukanovic kvalitetniji od njega...Odlican stoper za sadasnjost i buducnost.
Zadnja izmjena: Mravnjak, dana/u 05 jun 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- GunnerEmir
- Kontakt:
Hvala Bogu više...sad nam odbrana za budućnost izgleda poprilično moćno...Bičakčić je odličan igrač, sad već za prvog sastava kod nas, i osim Spahe naš najbolji štoper vjerovatno...
Mujdža Bičakčić Vranješ Kolašinac
još jednog mladog desnog beka nađemo i odbrana za budućnost
Mujdža Bičakčić Vranješ Kolašinac
još jednog mladog desnog beka nađemo i odbrana za budućnost
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Kad dođe Kola, putuje neko ili Svraka, ili Sesar. Hadžić sređiva državljanstvo cijelu vječnost, tako da se i na njega čeka, a on je također DMF.
Dilaver, Austrija iz Vienna -e, 22 god, ili Karahmet ( 20god ), Mechelen. Igrači na koje treba obratiti pažnju u budućnosti.
Obojica su RB.
Dilaver, Austrija iz Vienna -e, 22 god, ili Karahmet ( 20god ), Mechelen. Igrači na koje treba obratiti pažnju u budućnosti.
Obojica su RB.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Znači odbrana je sređena za idućih desetak godina
Bičakčić, Vranješ, Kolašinac aBd , Bešić, Hajrović , a Boga mi ni Pandža ni Šunjić nisu toliko stari
Bičakčić, Vranješ, Kolašinac aBd , Bešić, Hajrović , a Boga mi ni Pandža ni Šunjić nisu toliko stari
Neko iz veze ko je bez vezebavarian_bk je napisao/la:Svraka ili neko iz veze
Spahic moze jos 10 gbavarian_bk je napisao/la:Znači odbrana je sređena za idućih desetak godina![]()
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Druze.zizu1991 je napisao/la:Kad dođe Kola, putuje neko ili Svraka, ili Sesar. Hadžić sređiva državljanstvo cijelu vječnost, tako da se i na njega čeka, a on je također DMF.
Obojica su RB.
Sesar i Svraka su za Hadzica.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.