Aha, a jesam li u ligi? Je li ja biram klub ili mi vi dajete to?Goalgetter je napisao/la:Pocetkom septembraUnofficialpage je napisao/la:Kad pocinje sljedeca sezona?

Moderator/ica: Padovan
Aha, a jesam li u ligi? Je li ja biram klub ili mi vi dajete to?Goalgetter je napisao/la:Pocetkom septembraUnofficialpage je napisao/la:Kad pocinje sljedeca sezona?
Jos nisi jarane, na listi cekanja si. Dok neki igrac odustane, igrac sa liste cekanja upada u ligu, Ja cu te obavijestiti kad upanes.Unofficialpage je napisao/la: Aha, a jesam li u ligi? Je li ja biram klub ili mi vi dajete to?
Uredu jarane, kad upadnem javi.Goalgetter je napisao/la:Jos nisi jarane, na listi cekanja si. Dok neki igrac odustane, igrac sa liste cekanja upada u ligu, Ja cu te obavijestiti kad upanes.Unofficialpage je napisao/la: Aha, a jesam li u ligi? Je li ja biram klub ili mi vi dajete to?
Ko ce odustat kad je liga na odmoru do septembra.treci je napisao/la:hocel ko odustati vise, hahah ova lista cekanja je zajebana za zdravlje covjeka
zajebancija je naravno :ugeek:AgresivnoDjubre je napisao/la:Ko ce odustat kad je liga na odmoru do septembra.treci je napisao/la:hocel ko odustati vise, hahah ova lista cekanja je zajebana za zdravlje covjeka
ma mislim na duele hehe ajde ako ko hoce tekmu nek se javi i nek rekne patchAgresivnoDjubre je napisao/la:Sta ti znaci to "okrsimo" ? Pisi na nasem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.