FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 30 nov 2009, 08:44

Rz88 je napisao/la:Ma dalek je taj 4 mjesec. Do tada ćemo ako Bog da imati već jedno 10-tak bodova prednost ispred njih
tesko
hecimi imaju dobar raspored i yebenog trenera :evil: ali, cvrsto sam ubjedjen kako ce, poslije aprila, propasti ko zeton
geronimo, iako znam na sta mislis, volio bih da se ujedes za jezik :D
cuj da se ola manje spominje
ipak sam za to da se ola i gomez vise spominju ;) kao sto rece uli, robena smo doveli samo zato sto je rekao da moze zadovoljiti nase potrebe po desnom krilu 8-)
nego, gledaj lesinara sto su se okupili :D navikao sam da ih gledam kad bayo kiksa, ali ovako :twisted: :D
neka iiiiiiiiiih, nemaju sta pisati na temama o kantama za koje navijaju pa se raspojasali na temi o klubu koji ih je nabio ove gdine 8-)
s njima treba strpljivo dok ih ne prodje tinejdjersko ludilo pa da, ki normalan svijet, pocnu navijati za pravi klub :D
ps
al sto pranja pogodi olica loptom u vugla :o
pps
dokture, sretan rodjo i bericetna ti godina
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 nov 2009, 09:03

Trener Louis van Gaal bio je zadovoljan nakon tri boda koja su Bayern izbacila na četvrto mjesto ljestvice. Bayer im bježi šest bodova, Werder tri, a Schalke jedan.

"Imali smo stvarno uspješan tjedan. Ostali smo u igri u Ligi prvaka, a u prvenstvu smo uzeli važne bodove", rekao je Van Gaal i dodao:

"Protiv Hannovera sam posebno zadovoljan kako je igrao vezni red. Napokon su toliko dobro radili da su napadači stalno bili izbacivani u prilike. Kada je takva situacija lako je igrati. Propustiš šansu-dvije, ai dođe treća i zabiješ", rekao je trener koji je živio na rubu zadnjih dana, ali su ga dvije pobjede zaredom očito učvrsnule na trenutačnoj dužnosti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 30 nov 2009, 10:01

Ma Ivica kad poludi ne može ni Buffon mnogo pomoći. Uvjeren sam da Bayern pobjeđuje Juve.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 11:25

Offside je napisao/la:Ma Ivica kad poludi ne može ni Buffon mnogo pomoći. Uvjeren sam da Bayern pobjeđuje Juve.
:lol: :lol:ma nemaju oni sanse u Torinu..mrzim Juventusov nogomet..al ebiga on je takav kad iam treba remi da ce dobiti..ili ce povesti sa 1-0 i onda je Bayern na koljenima...tesko da ce Bayern zabiti prvi gol..ako ga zabije onda more da prodje..u suprotnom tesko da mogu okrenuti :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 nov 2009, 17:25

Nije da pravimo feštu poslije pobjede protiv Hanovera, ali serija dobrih rezultata je ono što se kod nas teferići. Konačno su se neke stvari posložile (kako to slikovito objašnjava Gaal). Neki se igrači vraćaju (doduše, neki se svađaju), ali 2 pobjede su dobre da se samopouzdanje podigne. Protiv malih timova se oštre kandže i osvajaju titule!

Sad igramo u petak protiv Minhengladbaha (kako je to volim zvati) i tu ćemo vidjeti kako se stvari kreću. Tužno je vidjeti po prvi put neispunjenu Alianz Arenu od kako je napravljena (sam Kaiser Franz je to rekao). Ne mogu se sjetiti, ali mislim da dugo nismo pobjedili u Italiji (nek me neko ispravi ako griješim) i zato mislim da će biti teška utakmica protiv i da će oni igrati svoj tradicionalni dosadni nogomet (nešto slično kao na Alianz Areni). Doduše, Buffon je rekao da će to biti jedna velika utakmica...

I još nešto, Bayern 17. godinu zaredom posluje finansijski u plusu...
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 17:31

Zgazili smo onda Inter u gostima 0:2 mislim, kada je Lukas u 89 minuti izašao sam pred Cezara. Možemo Juventus dobiti ako se vrate Bilal i Arjen, što da ne.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 nov 2009, 21:09

ocekujem da bayo zgazi juveta i onda shoping imam neki osjcaj da ce sletiti rene adler i rafinja i mozda neki jak napadac kao ruud van joj onda bi bili sile
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 nov 2009, 21:14

tax je napisao/la:ocekujem da bayo zgazi juveta i onda shoping imam neki osjcaj da ce sletiti rene adler i rafinja i mozda neki jak napadac kao ruud van joj onda bi bili sile
ko je taj :mrgreen: rafinha ocigledno ostaje u schalkeu, mora se baciti oko na nekog drugog ;)

taxi, duso, za koga ti navijas? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 nov 2009, 21:33

Ja mislim fur den FC. Bayern...vidi mu se po postovima...cojk bi zivot dao za Bayu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 nov 2009, 21:49

Svako iz mojih postova zna koliko cijenim Njemacki fudbal i posebno ekipu Bayerna. Ali kad od jucer citam ove postove, da ne znam sta se desava rekao bih da ste pobjedili neki drem-tem svijeta, a ne Hannover 96 koji realno pored fudbala ima i druge probleme (svako zna na sta mislim). Prosle sedmice je sve bilo lose, a ove je sve dobro nakon pobjede protiv jedne ekipe iz donjeg dijela Bundeslige. Bayern je u ovoj sezoni pokazao slabost kad se igralo protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele, i jedino su uspjeli pobjediti Dortmund, i Wolfsburg koji se u toj utakmici ispromasivao (Dzekine dvije 100% prilike), a protiv Leverkusena je bio remi, protiv Bremena je bio remi, protiv Schalkea je bio remi, protiv Hoffenheima je bio remi, protiv HSV-a je bio poraz i protiv Mainza je bio poraz. Jos ako na ovo dodam da je Drotmund tada bio prikovan za samo dno tabele, bit ce vam sve jasno.Ovim postom ne zelim nikoga uvrdijediti ili nesta drugo no morate naci neku sredinu kad gledate sitaciju sto se tice vaseg voljenog kluba, ruku na srce trenutno je Bayern u stanju da pobjedi zacelje Bundeslige, i ekipe iz sredine tabele koje su blize zacelju nego vrhu tabele. Bayern mora popraviti svoju igru ukoliko zeli u Evropi spasiti cast Njemackog fudbala, jer u EL ne nosi toliko puno bodova koliko nosi LP, a cisto sumnjam da Wolfsburg i Stuttgart mogu nesta veliko napraviti ukoliko prodju u dalju fazu takmicenja, dok Bayern moze zagorcati zivot svakoj ekipi, a poznato je da Njemci igraju najbolje kada dodje knock-out faza takmicenja. Ovo pisem i za neke navijace Bayerna da sljedece sedmice ne dozive neki nervni slom u slucaju ne daj Boze nekog negativnog rezultata.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 nov 2009, 22:07

geronimo je napisao/la:taxi, duso, za koga ti navijas? :mrgreen:
cuj za koga :evil: pa za najbolje :D 8-)
Bayern je u ovoj sezoni pokazao slabost kad se igralo protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele, i jedino su uspjeli pobjediti Dortmund, i Wolfsburg koji se u toj utakmici ispromasivao (Dzekine dvije 100% prilike), a protiv Leverkusena je bio remi, protiv Bremena je bio remi, protiv Schalkea je bio remi, protiv Hoffenheima je bio remi, protiv HSV-a je bio poraz i protiv Mainza je bio poraz
.

bohum, bohum :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 nov 2009, 22:13

geronimo je napisao/la:
tax je napisao/la:ocekujem da bayo zgazi juveta i onda shoping imam neki osjcaj da ce sletiti rene adler i rafinja i mozda neki jak napadac kao ruud van joj onda bi bili sile
ko je taj :mrgreen: rafinha ocigledno ostaje u schalkeu, mora se baciti oko na nekog drugog ;)

taxi, duso, za koga ti navijas? :mrgreen:
duga prica moj geronimo ja navijam za zelju
a simpatisem iz svake lige po jedno dvoje pa ak te interesuje mogu ti reci
marsej mali tim

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 nov 2009, 23:15

taxi, duso, za koga ti navijas? :mrgreen:[/quote]
duga prica moj geronimo ja navijam za zelju
a simpatisem iz svake lige po jedno dvoje pa ak te interesuje mogu ti reci[/quote]
To ti je reci navijac, navija za 20 timova i dosad je svaku utakmicu odradio, čak i gostovanja :mrgreen:[/quote]
za razliku od tebe bar sam gledo neke tekme
marsej mali tim

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 23:21

I tako, s kim Bayern igra sljedeću utakmicu. Znam samo da u posljedne tri utakmice do kraja prvenstva ima 3 lahka protivnika.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 nov 2009, 23:26

fanatique 1899 je napisao/la:To ti je reci navijac, navija za 20 timova i dosad je svaku utakmicu odradio, čak i gostovanja :mrgreen:
Peretti Junior, jes' to ti ? :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2009, 23:34

Bayern Munich's French winger Franck Ribery is recovering from injury and will be able to compete in the decisive Champions League showdown with Juventus on December 8.

napokon dobre vijesti ..tresu se gaće Ferrari :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 nov 2009, 23:37

Saurman je napisao/la:Bayern Munich's French winger Franck Ribery is recovering from injury and will be able to compete in the decisive Champions League showdown with Juventus on December 8.

dobro bice ribery spreman za nastupe u evropkoj ligi hhhh...i meni je drago :mrgreen:

forza juve
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 23:39

The flying Dutchman i Ribery. Ajmeeeeeeeeeeeeeee meniiiiiiiiiiiiiiiii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 30 nov 2009, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 nov 2009, 23:39

Saurman je napisao/la:Bayern Munich's French winger Franck Ribery is recovering from injury and will be able to compete in the decisive Champions League showdown with Juventus on December 8.

sta si ti mislio ;) nego, saurmanu (sta li to treba znaciti :( ) za koga ti navijas? :lol:
jao, sto nam dolaze novi navijaci, kao na tekucoj traci :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 nov 2009, 23:41

geronimo je napisao/la:

sta si ti mislio ;) nego, saurmanu (sta li to treba znaciti :( ) za koga ti navijas? :lol:
jao, sto nam dolaze novi navijaci, kao na tekucoj traci :mrgreen:
ako mislis na mene imas moje postove stare oko godinu gdje podrzavam bayern i simpatisem ga od ere kuffura i elbera to jest od neke 1996
lijep tebi pozdrav
marsej mali tim

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Rosicky i 2 gosta.