U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Npr. znam da su Duraković (Austria Lustenau) i Imamović (Lokomotiv Moskva) imali strašnih kikseva te da Modić (AC Milan) nije pokazao ništa specijalno kada su igrali za U-19 ali zar zaista nema mjesta za Radovca (Sarajevo) i Popovića (Čelik)?
Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Npr. znam da su Duraković (Austria Lustenau) i Imamović (Lokomotiv Moskva) imali strašnih kikseva te da Modić (AC Milan) nije pokazao ništa specijalno kada su igrali za U-19 ali zar zaista nema mjesta za Radovca (Sarajevo) i Popovića (Čelik)?
Kako se u košarci pametno radi. Najmanje je igrača pozvano iz naše lige
Kozara je prošle godine u juniorskoj kategoriji bila prvak BiH i ne treba potcjenjivati njihove omladince. Uostalom, mislim da je Šatara standardni prvotimac u Kozari. Bolje i to nego biti junior ne znam gdje.vendeta87 je napisao/la:Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Pa on i sto je pozvao iz nase lige pozvao je one koji nisu nista pokazali, ima kvaliteta u nasoj ligi u tom uzrastu samo sto Karacic forsira Siroki, Sarajevo i Zeljo od 18 pozvanih igraca 4 iz Sirokog (Petrovic, Spikic, Odak i Maric), 3 iz Sarajeva (Plakalo, Civa i Muaremovic) i 3 iz Zelje (Hodzic, Sadikovic i Kjosevski) i jos 2 dvojica za koje neznam odakle ih je izvukao (Satara i Markovic). Od tih 12 igraca realno je na spisku trebalo biti samo dvojica Hodzic i Maric koji su stvarno odlicni igraci.delija je napisao/la:Ma dok god mi budemo pričali šta će nam djeca iz dijaspore, nisu ništa bolji od naše djece, ovakve će nam se stvari dešavati.
Kako se u košarci pametno radi. Najmanje je igrača pozvano iz naše lige
Pa Vasilj je standardan u premierligasu Zrinjskom ili Piric u Gradini ili Radovac u Sarajevu pa nisu pozvani. Ne treba zvati igrace iz prve lige RS i FBIH to su jednostavno kukuruz lige.Eborg je napisao/la:Kozara je prošle godine u juniorskoj kategoriji bila prvak BiH i ne treba potcjenjivati njihove omladince. Uostalom, mislim da je Šatara standardni prvotimac u Kozari. Bolje i to nego biti junior ne znam gdje.vendeta87 je napisao/la:Zato je ovaj Satara iz Koazre na spisku ili ovaj Markovic (negdje igra u Norveskoj) to nigdje veze nema.Eborg je napisao/la:Zar Čiva nije nigdje negdje u Njemačkoj u Fortuni na posudbi/probi?
Mi mislimo da ako neko dolazi iz njemačkog kluba da je odmah bolji od naših igrača. A to što igra sa nekim lijevim selima tamo nema veze.
Igrac koji igra ta Salke Omerbasic, odigrao 21 tekmu postigao 5 golova i imao 3 asistencije njegov klub zavrsio na prvom mjestu juniorske lige Njemacke i ide u doigravanje za prvaka, Hajtic iz Kaizerslauterna odigra sve tekeme svog kluba postigao 19 golova u prvenstvu i 3 u kupu gdje su nesretno izgubili u finalu, Kasumovic odigra 25 utakmica u Hanoveru i postiga 5 golova i nekoliko puta trenira sa prvim timom i to tebi nije dovoljno da bi bili bolje od tamo nekog Satare iz Kozare.Eborg je napisao/la:Pa eto ta ista Gradina je došla iz kukuruz-lige i vraća se u istu a ti bi Pirića. Ne bih se složio da ih ne treba zvati. Uostalom, da nije bilo tog istog Plakala ne bi mi ni vidjeli kvalifikacija, on je dobro branio nakon što je Duraković dobio nogu iz U-19.
Mi mislimo da ako neko dolazi iz njemačkog kluba da je odmah bolji od naših igrača. A to što igra sa nekim lijevim selima tamo nema veze.
Pozdrav za onog seljacica iz gorazda.
Upravo sam i mislio na Hajtića. Mislim da je liga u kojoj igraju njihovi juniori jedna od najslabijih u Njemačkoj. Ali yebayi ga, on igra u Njemačkoj, mora da valja.vendeta87 je napisao/la:Igrac koji igra ta Salke Omerbasic, odigrao 21 tekmu postigao 5 golova i imao 3 asistencije njegov klub zavrsio na prvom mjestu juniorske lige Njemacke i ide u doigravanje za prvaka, Hajtic iz Kaizerslauterna odigra sve tekeme svog kluba postigao 19 golova u prvenstvu i 3 u kupu gdje su nesretno izgubili u finalu, Kasumovic odigra 25 utakmica u Hanoveru i postiga 5 golova i nekoliko puta trenira sa prvim timom i to tebi nije dovoljno da bi bili bolje od tamo nekog Satare iz Kozare.Eborg je napisao/la:Pa eto ta ista Gradina je došla iz kukuruz-lige i vraća se u istu a ti bi Pirića. Ne bih se složio da ih ne treba zvati. Uostalom, da nije bilo tog istog Plakala ne bi mi ni vidjeli kvalifikacija, on je dobro branio nakon što je Duraković dobio nogu iz U-19.
Igrao je i Čolić, pa je došao u PLBiH u Čelik i nije mogao prdnuti kako treba i vratio se da igra sa automehaničarima tamo. A mediji ga najavljivali kao Ronalda sa njemačkim stilom igre.
Kod nas "lista talenata u inostranstvu" ne podrazumijeva listu talenata već listu igrača KOJI SE UOPĆE NALAZE u inostranstvu.
Čim mu je pored imena FC Dudenhosen mora da valja, ha ja.
Kažem opet, Kozara je bila prvak BiH i momci su se trudili i to pošteno osvojili i to treba cijeniti. Gojković (Sloboda) je jedan od najboljih stopera u Prvoj ligi FBiH, igrao je u reprezentaciji lige sa 18 godina. Treba to malo poštovati.
Mozda je problem trener,mozda su igraci..il jednostavno nadolazeca generacija nema kuveta..sta reci,koju posluku porati..kome
Bice bolje..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Što ste šutili kada je objavljen spisak pa nije bilo tih igrača? Rijetki su se tada javili i spominjali ta imena.
Najlakše je biti general poslije bitke. Uvijek ispadneš stručnjak.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adrenaline323, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, bosnas_, CAGarfia, Chevalier, Confiance, Cwirek, denza, edvaE2, FerdinandF, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, inzomni, Jegres, Maestro^^, mavi, miguelramos, mirsonetz, Mostarska, napapijri1987, NazorUso, nedimmmm1337, Rauber33, RaymondRed, ronaldo99, Sheyi, soxx, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, ultrazonfa, UtdBiH21, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21, Zra i 316 gostiju.